local-stats-pixel fb-conv-api

4 zinātnes fenomeni47

2211 7

To, ka zinātne attīstās, neuzdrošinās noliegt neviens un lūk 5 pierādījumi, kuros aprakstīts par veidiem, kā zinātnieki iemācījušies pilnībā pakļaut ķermeni un likt tam darīt to ko mēs vēlamies!

2211 7 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

 visbiežāk tiek izvēlēti dzīvieku līķi, dzīvi dzīvnieki un meksikāņi  Tas pats vien ir ne emotion Turpmāk visur, kur bija minēti dzīvnieki, gaidīju arī meksikāņus emotion  Ja nopietni - baigi interesanti, zinātne bīdās uz priekšu.

  

94 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts! Jāsaka, gan, ka daudz kas no atklātā nemaz nenonāks atklātībā, jo farmaceitiskās kompānijas pelna milzīgu naudu ar, piemēram, vēža vai psoriāzes apārstēšanu (pilnībā neizārstē, bet uz laiku apārstē), un ja tiktu izgudrots veids, kā pilnībā izārstēt psoriāzi (ar kuru es slimoju jau gadiem), biznesmeņi zaudētu milzīgu naudu, jo faking smērītes maksā labu naudiņu. Mēs visi esam pakļauti biznesmeņu prasībām, visas valstis ir pakļautas dažiem naudīgajiem iedzīvotājiem...

60 2 atbildēt

var rasties dažādas blakusparādības, piemēram, nāve. 

Kamēr pastāv tādas lietas kā hokeja ripas, beisbola nūjas, "īpaši attīstīti" krievu tautības pilsoņi (nesaku ka visi, tikai tautā dēvētie urlas), un veci cilvēki, tikmēr zobu zaudēšana un nolūšana būs diezgan aktuāla lieta.

 

:D :D :D

40 0 atbildēt

Par 5. atklājumu (spēja izdzīvot neelpojot) gribētu teikt, ka tas nav nekāds baigais atklājums izšķīdināt skābekli šķidrā vielā un pēc tam to injicēt. Plaušas nedarbojas tikai kā skābekļa uzņemšanas orgāns - tās arī izvada nevajadzīgo CO2  no organisma, kas lielākā koncentrācijā asinīs ir toksisks un cilvēks tik un tā dažu minūšu laikā nomirs no tā, ka viņam asinīs ir pārāk daudz CO2. Respektīvi, no šīs injekcijas nav baigā jēga, pirms nav izdomāts kā bez plaušu palīdzības var izvadīt no organisma CO2.

24 0 atbildēt

Intresanti lasīt šadus rakstus emotion

23 0 atbildēt

būtu labāk izdomājuši , kā , pēc urinēšanas piespiest '' krānu '',  iešņaukt atpakaļ urīnu , kurš nav veiksmīgi izvadīts spiediena krituma dēļ !

16 0 atbildēt

labs raksts +

11 2 atbildēt

8. Kad ieraudzīju titulbildi, tad es domāju, ka tas ir... ...skābais krējums emotion 

9 0 atbildēt

8. bildē tos modifikatorus kaut kur esmu redzējis emotion

7 0 atbildēt
ezītis gadu mācījās elpot caur dibenu, tad kādu dienu apsēdās uz celma un nosmaka:D
6 0 atbildēt

Shit...emotionKāds mierīgi nomirt ļaus?emotion

3 0 atbildēt

Par pirmo faktu - nekādi gēni tur netiek izmainīti. Vai tad, kad cilvēks izbalina matus, tiek mainīti gēni? Vienkārši tik noņemts pigments.

3 0 atbildēt

Meksikāņi tika izvēlēti ne jau tāpēc, ka viņi būtu zemas kārtas cilvēki, bet gan tāpēc, ka viņiem ir šīs te izteikti brūnās acis. Domāju,ka tāpēc.

3 0 atbildēt
Izmeginajumi uz zinātniekiem! emotion
2 0 atbildēt

ahhh......

Man vajag to kremu tagad :D

Man viekarsi ir kaut, kas lidzigs zvinedei.

2 0 atbildēt

Vajadzeeja piemineet arii jaunaviibas pleeves atjaunoshanu emotion

2 0 atbildēt

Daudz ka interesanta uzzināju!

5 4 atbildēt

Labs raksts !! emotion

2 1 atbildēt

2. Tik efektiiva operaacija ,ka pat aadas kraasu nomainiija :D

2 1 atbildēt
Nez cik ilgi ir jāsēž pie tā aparāta lai ataugtu zobi emotion
1 0 atbildēt