local-stats-pixel fb-conv-api

3D drukātājs. 1. daļa.7

100 0

Ja vēlies uz Ziemassvētkiem saņemt mīļu dāvanu, tad salavecītis jātēlo pašam. Šogad uzvedos ļoti labi, tādēļ salavecītis man uzdāvināja 3D drukātāju. Patiesībā tā ir stratēģiska viltība, sev davināt 3D printeri, bet saviem tuviniekiem dāvanas printēt uz savas dāvanas. Cits variants nemaz vairs nav iespējams - viss Ziemassvētku budžets un vēl mazliet aizgāja uz 3D printeri.

Vērtīgiem un nepārāk triecienmīlošiem sūtījumiem labāk izvēlēties drošāku, līdz ar to arī dārgāku un ātrāku piegādi. Sūtot pa pastu pastāv iespēja Ziemassvētku dāvanas saņemt janvārī vai pat martā.

Pēc dažu dienu gaidīšanas saņēmu sūtījumu no Ķīnas. DHL paciņu no Honkongas līdz Latvijai piegādāja četrās dienās. Atmuitošana - ievedmuitas nodoklis 1,7% un PVN 21%.

Droši iesaiņots - porolons, plēve, kartona kaste. Akrila korpusa daļas grieztas ar lāzeru un pārklātas ar aizsargplēvi. Printera sastāvdaļas izskatās kvalitatīvas, pat printētās plastmasas daļas neizraisa iebildumus. Skrūves samarķētas, safasētas atsevišķos maisiņos. Atliek tikai salikt kopā. Ja ticēt ķīniešiem, tad printera salikšana aizņem dažas stundas.

100 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Būtu labāk naudas drukātāju paņēmis!

4 0 atbildēt
Cik maksāja?
1 0 atbildēt
Nu tak uzprintē kaut ko.
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt