local-stats-pixel fb-conv-api

2014. gada grandiozākie tālruņi32

314 27

Mobīlās tehnoloģijas attīstās straujiem soļiem un tādi grandi kā iPhone 4 un pat Nokia 3310 (tas tiešam liekas neticami, ka cilvēki vairs nevēlas to izmantot) sāk palikt vien par vēsturi - lūk apskatiet piecus 2014. gada grandiozākos tālruņus!

314 27 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

es neko negaidu tā kā man ir pooemotion

18 2 atbildēt

Nesaprotu, kapēc ''gaidītākie'', ja jau puse ir iznākuši?  emotion  

Pie tam varēji ielikt bildi ar S5, nevis kaut kādu konceptu. ''Samsung's šogad laidīs klajā arī nākamās paaudzes Galaxy S5 '' Tas jau ir noticis un par to var iečekot manā profilā, ja ir tāda interese. 

''Ja jūs pārsteidza G2 1080 pikseļu izšķirtspēja'', vispār ir daži tālruņi ar qHD izšķirtspēju, jeb 2K...  emotion

Un šeit ''misstype'' ''octa-cote procesors'' ''pašlaiks izskatās, ka tieši tas pats notiks arī šogad.'' Vispār, tas jau ir noticis. Un tam ir 5 collu displejs. ''Kā viens bonuss būs tāds, ka jaunajam tālrunim būs pieejama arī Micro SD atmiņas kartes slots''  Tā vispār ir diezgan ierasta lieta, bet nu tas tā.   ''uzzināsim tikai septembrī...''Kā zini, ka septembrī? Apple, cik zinu nav vēl paziņojuši datumu. (Atvainojos, ja par šo punktu kļūdos.)

16 1 atbildēt

Un uzminat kurš no šiem visiem būs visdārgākais? emotion

+par rakstu.

7 0 atbildēt

Mīlu savu HTC One. emotion

6 0 atbildēt

Raksts jau labs, bet es nepiekritu par 1 vietas ienemeju! Tas pats Sony Xperia Z2 ir labaks.

5 1 atbildēt

S5 jau pārdošanā!

4 0 atbildēt

no ihone neko jaunu negaidu, palielinās displeju pa 0,1 collu un viss..

3 0 atbildēt

Jāgaida līdz gada beigām, gribu redzēt kas ar to jauno iPhone būs. It kā jau septembrī parādīsies, bet nu kad vēl palaidīs viņu pārdošanā

2 0 atbildēt

nu varēji uzmeklēt bik vairāk info, lasot rakstu par htc m8 un Samsung Galaxy S5 runā tā itkā tie tālruņi vēl nebūtu atklāti... Samsungs bija kkur marta sākumā atklāts un htc 24 martā, par šiem jau toč varēji pateikt kas viņiem jauns... 

2 0 atbildēt

Kāpēc likt āboli 1. vietā, ja tehniskie parametri pat nav īsti zināmi? emotion

1 0 atbildēt

tak s5 jau ir izlaists! Un visa info par viņu ir pieejama!

1 0 atbildēt

Varu derēt, ka šī raksta oriģināls ir ticis publicēts pagājušā gada beigās... emotion

0 0 atbildēt

Mans favorīts - Sony Xperia Z2     (un piedevām tas būs ūdensizturīgs kā daudzi citi Xperia telefoni (pārējie "krutie" brendi gan netaisās savus telefonus padarīt ūdensizturīgus :(  mīnuss viņiem par to)

 

0 0 atbildēt

Nekas īpašs.

0 0 atbildēt

3. ismantots veca (m7) modela atels :P

0 0 atbildēt

Ne nopietni... nevareji HTC one (m8) un Galxy s5 istos atelus ielikt? emotion

0 0 atbildēt
WTF?
0 0 atbildēt

Es balsoju par lumina 930. Iespējams tieši tas būs mans nākamais tālrunis.  - nah tos ābolus un samsungus (lai gan jāsaka, ka jaunā samsunga dizains ir diezgan pievilcīgs)

0 0 atbildēt

Z2 jau ir iznācis, nevis iznāks jūnijā.. S5 arī iznāca.. Vispār ļoti nepareiza infoemācija rakstā...

0 0 atbildēt

Par jēpīšfonu pilnīgi pajāt, Ābols piemet vienu pikseli izšķirtspējai un miljoniem nozombēto skrien uz veikaliem, lai tikai varētu izcelties. Tas nekas, ka izcelšanās īsti nesanāk, jo visiem pārējiem ir tieši tas pats telefons... Vai arī iepriekšējā versija tiem, kas nabadzīgāki vai arī vēl spēj kritiski domāt un sajēdz, ka būtībā starpības tiem telefoniem nav... Ja Android telefonu ražotāji jauniem modeļiem mainītu visu pa tādiem sīkumiem. Android klātos draņķīgāk, kā Nokia... emotion

Protams, katram savs viedoklis, bet man personīgi liekas, ka 5 collas ir maksimums. Runājot par telefona ekrāna izmēru, protams... emotion Man šobrīd ir 5 collu telefons un šad tad mēdz būt mazliet neērti viņu lietot ar vienu roku. Jā, man ir divas, bet mēdz būt situācijas, kad otra ir aizņemta, bet ar telefonu vajag tikt galā. Un nē, neiet runa par pornogrāfiska satura filmu skatīšanos telefonā, sīkie perveļi!!! emotion

Octacore... emotion Nafig?!! Telefons nav dators, kāpēc telefonam vajag tik daudz kodolus? Atkal, personīgs viedoklis - Quadcore ir pilnīgi pietiekami! Nu pastāstiet, lūdzu, kādam nolūkam telefons varētu izmantot astoņus procesorus? Ēdelīgākās aplikācijas tieši procesora resursu ziņā ir spēles, bet lai spēle spētu izmantot astoņus procesorus, tā ir jātaisa ar spēju tos izmantot, tas nenotiek automātiski! Nopietnu spēļu izstrāde maksā lielu naudu un aizņem ilgu laiku. Līdz ar to pēc gada [optimistiski skatoties] MegaSpēle 7 ir gatava, spēj izmantot astoņus procesorus, maksā tik daudz, cik neviens saprātīgs cilvēks nemaksās par spēli telefonā, turklāt visiem taču jau ir sešpadsmitkodolīgie telefonu ar pavisam savādāku arhitektūru! Īsāk sakot, datoriem daudzi procesori - labi, telefoniem - lieki!

Ar frekvencēm gan ir pavisam savādāk. Ja datoru procesori šobrīd fiziski nevar turpināt kāpināt frekvenci [tāpēc arī sāka parādīties daudzkodolu procesori], tad telefona procesoriem griesti vēl nav sasniegti. Un Xperia Z2 ir interesants tieši ar to, ka tam ir 2.3 Ghz procesors! 2,3 Ghz telefonā! Un jā, quadcore... Bet 2.3! Manuprāt, labāk ir 2.3 Ghz quadcore, nekā, teiksim, 1.6 Ghz octacore, lai gan otrajam frekvenču kopsumma ir augstāka. Un starp citu, Z2 procesors ir Krait 400, čipsets ir Snapdragon 801!

0 0 atbildēt