local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv online filmas295

762 346

Tu skaties filmas onlainā, bet Tev ir apnicis nekvalitatīvais un nelicencētais saturs? Tev vairs nav jāiet pie filmām, filmas nāk pie Tevis! Tagad viss vienuviet - joki, filmas, spēles, draugi un labs garastāvoklis.

Spoki, sadarbībā ar licencēto online filmu portālu megogo.net, piedāvā filmu sadaļu. Šeit Tu atradīsi ne tikai legālas un kvalitatīvas filmas, bet arī labu noskaņojumu. Ceram, ka šis jaunums iepriecinās visus kino gardēžus! Nāc un ievērtē! Neaizmirsti par to pastāstīt arī draugiem!

Ar nepacietību komentāros gaidīsim atsauksmes, ierosinājumus un konstruktīvus priekšlikumus kā uzlabot un attīstīt filmu sadaļu. Bet tagad skrienam un ievērtējam fimas!

Patīkamu skatīšanos!

P.S. Daļai filmu, kurām nosaukums ir angliski, var ieslēgt playerī angļu valodu. Tāpat citu zemju filmām dažām ir pieejamas oriģinālvalodas.

762 346 295 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 295

0/2000

Kurš lietos jūsu stulbo filmu sadaļu ?? Es skatos 1chanel.ch jo tur ir Eng vai arī fof.lv tur ir lat. Kopš izveidojāt šito filmu sadaļu  ir tāda sajūta ka referendumā par krievu valodu  visi nobalsoja par ..!!!  emotion

3 1 atbildēt

Atkal jau krievu kino -_- Teica jau ka nebūs vairāk to lamatu bet atkal ir un protams nav ko skatīties viss kirlicā neko nesaprotu un reāli kaitina -_-

2 0 atbildēt

Vel pagaidīšu lidz 1 martam un tad jāiečeko. emotion

2 1 atbildēt

Tvnet hakeri uzdarbojas emotion

1 0 atbildēt

oijj, es savā iecienītajā lapā i nesūdzos par sliktu kvalitāti vai filmu trūkumu. tā kā šitas ir lame...

1 0 atbildēt

ĻOTI LABA ZIŅA emotion emotion emotion 

1 0 atbildēt

Eu Jacky! Tu esi miris man

1 0 atbildēt

Šoreiz jacky tu no manīm nopelnīji mīnusu. Nav jau šeit nekāds PSRS

1 0 atbildēt

pārsvarā skatos filmas tieši krievu valodā,bet takā izmantoju tam Tv,tad paŗvilkt pārlūiku uz Tev ekrānu nav ērti līdz ar to vieglāk ir lejuplādēt un skatītes ,taču tik vecas filmas neskatos,ta kā man vienalga..Bet nav pareizi spokos likt filmas ,kurām nav peiejama latviešu valoda,tad vajadzēja likt angļu un ar subtitriem nodrošināt,jo tikai angļu valoda arī nebūtu pareizi.. tad būtu visām gaumēm..

1 0 atbildēt

jacky tu nneesi nedaudz sajaucis sadaļas? tas takā nav spoki.ru?

savadāk sanak, ka Tu tādiem kā es spļau sejā, jo es nesaprotu krievu valodu un nemācīšos, jo atšķirībā no Tevis es to nevēlos popularizēt mana Tēvu dzimtene Latvijā (vismaz man tāds iespaids radās par Tevi)

1 0 atbildēt

LOL viss krieviski... nenozeloju ka no latvijas aizvacos

3 2 atbildēt

Tur ir kaut viena filma palatviski? :D

2 1 atbildēt

Nu jacky tas jau ir par tālu.Vispirms tvnet pārpērk spokus un spoki sāk palikt manuprāt tikai sliktāki bet vēl tagad arī KRIEVU filmu sadaļa! Nu tas jau vairs nav normāli kad 50% latvijā viss ir krieviski un otra puse latviski. Totāls - emotion

5 4 atbildēt

Zajibali visie , kuri dirshar par to , ka neprot krievu valodu .Priecajaties ,ka spoki.lv attistas :P  emotion   

3 2 atbildēt

tos + kaads tur maaksliigi ir salicis? nevar buut,ka tik daudz. Jacky gan jau aiz kauna un negoda pats saliek leenaam. BS!

2 1 atbildēt

Senči varēs izvērsties.

1 0 atbildēt

Labi ka es skolā mācijos krievu valodu!:D

emotion 

 

Varat man bāzst mīnusus, bet ja jūs nezinat krievu valodu tad paši vainīgi,to skolā māca,takā back to school!emotion

4 3 atbildēt

Bija spoki.lv - Izklaidējošs, neatkarīgs portāls Ir spoki.tvnet.lv - Pārkrievošanas prostitūcijas upuris.Ko tik par pāris latiem šamējie nesāk darīt... PUBLISKS FUI!

5 4 atbildēt

Šīm lietām gadījumā nav parocīgāki torrenti? emotion

4 3 atbildēt

multfilmas/18+ [If u Know What I mean] emotion

1 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »