local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv online filmas295

762 346

Tu skaties filmas onlainā, bet Tev ir apnicis nekvalitatīvais un nelicencētais saturs? Tev vairs nav jāiet pie filmām, filmas nāk pie Tevis! Tagad viss vienuviet - joki, filmas, spēles, draugi un labs garastāvoklis.

Spoki, sadarbībā ar licencēto online filmu portālu megogo.net, piedāvā filmu sadaļu. Šeit Tu atradīsi ne tikai legālas un kvalitatīvas filmas, bet arī labu noskaņojumu. Ceram, ka šis jaunums iepriecinās visus kino gardēžus! Nāc un ievērtē! Neaizmirsti par to pastāstīt arī draugiem!

Ar nepacietību komentāros gaidīsim atsauksmes, ierosinājumus un konstruktīvus priekšlikumus kā uzlabot un attīstīt filmu sadaļu. Bet tagad skrienam un ievērtējam fimas!

Patīkamu skatīšanos!

P.S. Daļai filmu, kurām nosaukums ir angliski, var ieslēgt playerī angļu valodu. Tāpat citu zemju filmām dažām ir pieejamas oriģinālvalodas.

762 346 295 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 295

0/2000

Uņiversal pikčers PRESTAVĻAET ...

387 4 atbildēt

emmm. seriously?? ok,var ielikt kādu filmu kr.val. bet SĀKT ar tādām masveidā PIRMS latv.val?   publiskais "fui"!

319 18 atbildēt

Mamma man mācija: "Ja nav nekā laba ko teikt, nesaki neko". Tieši ši iemesla dēļ nekad rakstiem nelieku mīnusus, ja nepatīk, vienkārši to aizveru. Bet šis...  Vienkārši spļāviens sejā!

Tā jau mūždien izceļas strīdi, kad runa ir par krievu valodas nepamatotu lietošanu Latvijas sabiedriskajā telpā, vai krievvalodīgajiem, kuri nespēj vai negrib respektēt latiešu valodu.

Latviešu portālā, kas īpaši tendēts uz jauniešu auditoriju, ielikt filmu sadaļu (būtībā prastu krievu filmu portāla kopiju), kurā 90% satura ir krievu valodā, ir vienkārši nepieņemami.

Katrs var brīvi mātē googlē meklēt filmas un skatīties tās kaut indiešu valodā, bet Latvijas sociālo telpu uzdevums tomēr ir izsvērt un izvēlēties saprātīgu  virzienu, kādā vērsties. Un tas būtu vai nu LATVISKI tendēts, vai pēc iespējas tālāk no jebkā KRIEVISKI tendēta. Un, nē, tas nav tāpēc, ka krievu valoda būtu tā sliktā un okupantu valoda, bet angļu lūk labā un ta talak bla bla bla. Bet gan tāpēc, ka, JĀIZVERTĒ KUR UN KĀ RĪKOTIES. Tāpat kā mēs neietu uz restorānu sporta tērpā. Ja jau tā krievu valoda latviešiem ir kā nomests grābeklis ar zariem uz augšu, nevajadzētu uz tā speciāli kāpt un izraisīt nevajadzīgas problēmas atkal un atkal.

Spoki.lv ir savu vietu iekarojis, cilvēku vidū atzīts portāls, kurā bieži ir patīkami redzēt, kā pat jaunie censoņi norāda aizmāršigajiem uz gramatikas kļudām VALSTS VALODAS lietojumā un kurā zibensātrumā tiek apspiesti visi, kas izrāda necieņu pret VALSTS VALODU.

Ar savu jauno sadaļu (kurai, starp citu, pareizi izveidotai būtu iespēja sastādīt pat 50% no šīs mājaslapas apmeklējumiem) burtiski spoki.lv kā tāds mucā audzis neko neredzošs muļķītis sabojā savu vārdu un rada nevajadzīgi nepatīkamas emocijas. Palasiet komentārus - 90% ir par to ka nav tomēr forši ka šī sadaļa ir krievu valodā.

Un kārtējo reizi atkārtoju, ne jau tāpēc ka problēma būtu krievu valodā, bet gan tāpēc, ka jādomā kur un ko darīt!

Paldies, ja veltījāt laiku izlasīt un izvērtēt manas domas.

271 15 atbildēt
Eso avatarsEso

Piedod jack es.. es nemāku krieviski..

270 17 atbildēt

es krieviski nedzirdu! emotion

213 12 atbildēt

tu ahujel?kas mēs kkādi krievi ka tur gandrīz viss to žīdu valodā?un ņihuj mums kkādu filmu online sadaļu maz vajag ja online ir 10mitiem mājaslapu ar daudz jēdzīgāka satura filmām?

204 38 atbildēt

ja tur būtu tikai porno, tad krievu valoda te nevienam netraucētu! emotion

142 4 atbildēt

Jacky - ierosinu iespēju arī lietotājam pievienot filmu, par plusiem.

Piemēram es beidzot varētu praktiski pielietot savas tulka iemaņas un tiešām publicēt kvalitatīvas HD filmas ar LV subtitriem.

Pieņemu, ka izdevīgi Tev un man. Tev par to apmeklētāji ne tikai no spoki.lv - man plusi.

124 1 atbildēt

Latviešu klasiskās mūltenes,pat krievu val. emotion

116 4 atbildēt

ja pa ruski ne maz druskiemotion

110 4 atbildēt

Kāpēc tikai krievu filmas?

102 7 atbildēt

Kāpēc nav latviski? Zinu, ka krievu šajā valstī ir daudz un zinu arī viņu valodu, taču c'moon! Mēs vairs neesam kaut kāda Krievijas guberņa. emotion

 

Ideja laba, es nesaku, ka slikta un katrā ziņā man nav nekas pret krievu valodu kā tādu, taču, manuprāt, vajadzētu tomēr padomāt, kur mēs atrodamies. Vai tad šim portālam neinteresē lielāka auditorija? Lielākā auditorija šeit ir jaunieši, kas dzimuši postpadomju Latvijā, līdz ar to krievu valodu viņi nesaprot.

 

 

Un atsaucoties uz komentētājiem, kam liekas, ka krievu valoda obligāti jāzin - nevajag likt mācīties svešvalodas, tā ir katra brīva izvēle. Likt - tas ir piespiest. Pirmā valoda šajā valstī vienmēr būs latviešu valoda (vai tad referendumā par to netika nobalsots?), jo šī ir Latvija un līdz ar to ir jānodrošina visi pakalpojumi latviski. Vai tad šis neskaitās pakalpojums? Nevajag cepties par tiem, kas iebilst pret krievu valodu. Tas ir normāli, iedomājieties citu nacionālu (nejaukt ar nacistisku, te nav runa par nacismu. Nacionāls un nacistisks ir divi dažādi jēdzieni) valsti, kur vietējiem liktu skatīties filmas krieviski. Nedomāju, ka viņi būtu īpaši apmierināti. Nu lūk, te ir tas pats.

 

Ja gribam būt demokrātiski, tad vajadzētu izveidot to sadaļu tā, lai katrai filmai var izvēlēties atskaņojamo valodu. Vai nu krieviski, vai nu latviski, vai oriģinālvalodā. Tehniski tas nav neiespējami. Es, ja veidotu tādu projektu, noteikti par to padomātu.

58 3 atbildēt

Drīz jau spokos parādīsies pieaugušo filmu sadaļa :D

50 2 atbildēt

Man ik reizi parādās uzraksts krievu valodā "Videoklips nav pieiejams jūsu reģionā"

Nu tad davai dosvidanija. Nav prikols reklāmēt servisu, kas nestrādā.

34 0 atbildēt

Ja tur ir tikai krievu filmas, tādā gadijumā es labāk pasēžu Tīņiem +

33 2 atbildēt

Laikam lielākā brēka būs krievu valodas dēļ. Bet + no manis. Gaidu Spoku radio emotion

50 22 atbildēt

No krieviem visu var pa velti kvalitatīvi dabūt netā! Saprastu ja būtu Latviski, būtu cita runa! 

26 1 atbildēt

Pirmajā brīdī, es biju sajūsmā par šādu ziņu, ka spokos būs pieejamas filmas.. 

Es pat šo rakstu ieteicu tālāk sociālajos tīklos, lai citi priecājas kopa ar mani..

bet atveros tā sakuto "filmu sadaļu" sapratu, biju smagi vīlusies.. viss krievu valodā, es ļoti atvainojos, bet es nesaprotu krievu valodu... tāpēc šeit man, un lielkākajai daļai cilvēku, (respektīvi tādiem kā es, kuri nesaprot šo valodu) šeit absolūti nebūs ko darīt.. lieka laika tērēšana.

Paldies... tagad es aiziešu un izdzēsīšu savu twītu, facebook statusu un dr.lv runu.. tam pilnīgi nav nekādas jēgas :(

23 0 atbildēt

nevarēja filmas kaut vai angļu valoda ielikt. tas būtu loģiskāk, jo lielākā daļa šī portāla apmeklētāju ir jaunieši, kas pārsvarā dzimuši post-padomju laikā, tātad krievu valoda netika uzspiesta, turpretīm skolās māca angļu valodu jau no 3.klases. izdariet secinājumus un varbūt sāciet domāt par lielāko vairumu apmeklētāju.

17 0 atbildēt

Mums vajag latviski. Ja latviski nav, tad nav vispār. 

Turklāt attēla kvalitāte sūkā, un ir pilns ar reklāmām.

Nu.. paldies par centību, ko lai citu saka..

15 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »