local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv online filmas295

762 346

Tu skaties filmas onlainā, bet Tev ir apnicis nekvalitatīvais un nelicencētais saturs? Tev vairs nav jāiet pie filmām, filmas nāk pie Tevis! Tagad viss vienuviet - joki, filmas, spēles, draugi un labs garastāvoklis.

Spoki, sadarbībā ar licencēto online filmu portālu megogo.net, piedāvā filmu sadaļu. Šeit Tu atradīsi ne tikai legālas un kvalitatīvas filmas, bet arī labu noskaņojumu. Ceram, ka šis jaunums iepriecinās visus kino gardēžus! Nāc un ievērtē! Neaizmirsti par to pastāstīt arī draugiem!

Ar nepacietību komentāros gaidīsim atsauksmes, ierosinājumus un konstruktīvus priekšlikumus kā uzlabot un attīstīt filmu sadaļu. Bet tagad skrienam un ievērtējam fimas!

Patīkamu skatīšanos!

P.S. Daļai filmu, kurām nosaukums ir angliski, var ieslēgt playerī angļu valodu. Tāpat citu zemju filmām dažām ir pieejamas oriģinālvalodas.

762 346 295 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 295

0/2000

Spoki elvē tāds tipisks tīņu portāliņš. Kā runa iet par krieviem, tā davaj viņiem uzbrukt. Latvieši jau pāķi neko gandrīz netulko.. pārsvarā tik vecās filmas un jaunās multenes. Ko tad tur likt tajā sadaļā? Kailais Ierocis 2 vai tur kkādu viens pats mājās? :D  Sviests.. drīzāk nevis jums pret rus valodu kkādas pretenzijas, bet gan nacisms pret krieviem. Riebjās lasīt šito huijņu.. Varējāt vēl iemest kādā komentā "urlu valoda" pilnam komplektam. 

Paši uzprasās uz naidu.. 

Reizēm kauns par savu tautību..

2 6 atbildēt

Nacistu bari......piedodiet, nacionālistu bariņ, pateikšu priekšā ka ir maz filmu KVALETATĪVI tulkotu LV valodā, tādēļ iesaku - salasīties vienkopus Dieva izvelētās valodas zinātājus, izveidot studiju, un pārtūlkot kādu filmu.  Pie tam uz tā vel var naudiņu nopelnīt - no savas pieredzes saku :)  Ieguldījumi pavisam palieli, bet ja samestos ir lētāk !

0 12 atbildēt

Ar manu internetu,kur laikam visi kaimiņi ir pieslēgušies,tapat neviena filma neietemotion

ja,nu vienīgi  5.00 no rīta,kas visi guļ!

 

p.s.Tādi Lohi ,kas nesaprot krievu.valoduemotion

1 40 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »