local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv online filmas295

762 346

Tu skaties filmas onlainā, bet Tev ir apnicis nekvalitatīvais un nelicencētais saturs? Tev vairs nav jāiet pie filmām, filmas nāk pie Tevis! Tagad viss vienuviet - joki, filmas, spēles, draugi un labs garastāvoklis.

Spoki, sadarbībā ar licencēto online filmu portālu megogo.net, piedāvā filmu sadaļu. Šeit Tu atradīsi ne tikai legālas un kvalitatīvas filmas, bet arī labu noskaņojumu. Ceram, ka šis jaunums iepriecinās visus kino gardēžus! Nāc un ievērtē! Neaizmirsti par to pastāstīt arī draugiem!

Ar nepacietību komentāros gaidīsim atsauksmes, ierosinājumus un konstruktīvus priekšlikumus kā uzlabot un attīstīt filmu sadaļu. Bet tagad skrienam un ievērtējam fimas!

Patīkamu skatīšanos!

P.S. Daļai filmu, kurām nosaukums ir angliski, var ieslēgt playerī angļu valodu. Tāpat citu zemju filmām dažām ir pieejamas oriģinālvalodas.

762 346 295 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 295

0/2000

Labi, piekrītu, ka filmām tik tiešām vajadzēja būt no sākuma latviešu valodā, latviešu filmām [nejau ārzemju], bet nu atvainojiet, Jūs visi tik tiešām esat tik nožēlojami nacisti, pretīgi skatīties un lasī komentārus, lai arī pāris no šiem bija tiešām jēdzīgi ar normālu izkskaidrojumu, bet pārējie ir nožēlojami...

Es vairs neko neteikšu, jo nav jēgas, 10000 reižu jau šeit par šo visu ir runāts, jēga- nekāda...

takā sēžat tālāk savā aprobežotajā, nacistiskajā prātiņā un mācaties tak kaut cik ētiski izteikt savas domas, nemetot uzreiz uzbraucienus sejā citām tautām...lieki piebilst, ka šīs filmas Jums piedāvā paši latvieši, bet vainīgi tāpat krievi?

NU TAČU IZAUGAT!!!!

6 3 atbildēt

kādā sakarā krieviski? bļāviens garīgais nevis uzlabojas bet sadragājas

3 0 atbildēt

Cmoon tikai krieviski???

3 0 atbildēt

Šo vari likt spoki.ru! Laikam neesi pamanījis, ka te uzturas 95,3% latviešu tautības cilvēku?  Jau nopriecājos par filmu sadaļu spokos, līdz pamanīju to, ka RUS 

3 0 atbildēt

Kas būs tālāk, sākumā spoki.ru, tad filmas krievu, nākamais jauna ādiņa 9. maijā(patiesībā 8. maijā, bet tie ir krievi), tad Staļina dzimšanas dienā jacky mūs apsveiks? Varbūt esmu tikai viens, kas domā, ka tas ir spļāviens sejā, bet varbūt, nē. Atceries jacky ir portāli, kuri ir līdzīgi... Bet nu nauda jau visiem jāpelna un ideja nav peļama, tikai sanāca gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr.

3 0 atbildēt

drīz man nebūs vairs jājiet uz tualeti,spoki to izdarīs manā vietā ....

3 0 atbildēt

Malači malači. Latviešu portāls, tikai nezinu kāpēc visas filmas krievu valodā. A jā pareizi, pa krieviski ta4 neviens nejēdz

3 0 atbildēt

Vnk nožēlojami! Būtu nu sadarbojies ar kādu lv saitu, es tās filmas pat skatīties netaisos!

5 2 atbildēt

kaut arī tur ir viss po russkij taču tas ir vismaz kaut kāds uzlabojums, vajadzīgs vai nē, par to vienmēr būs diskusijas un kaut arī vienmēr būs tādi kam kaut kas nepatīk, toties kāda daļa cilvēku būs iepriecināti. 

otra lieta - tur ir iespēja skatīties angliski, ja kādam tik ļoti riebjas, vai nesaprot krievu val. 

treškārt - jā tas ir daļēji diskriminējoši ka bieži kas aizstāj latviešu valodu, vai tautu, bet šī pasaule ir tā iekārtota lai vairāk būtu izdevīgi un kompromisīvi tāpēc var staigāt ķīniešu apavos, citas valstis var ražot mūsu preces un pašiem lai ērtāk būtu kaut cik jāpielāgojas. es labāk dzīvotu Latvijā un runātu krieviski nekā dzīvotu Krievijā.

karoča tagad spokos ir kārtējais uzlabojums, par kuru diskutēt. protams ja vairākumam ir pretenziju nekā piekrišanu, tad jau cita runa. bet priekš manis tas nav nemaz tik slikti, jo nav jāčakarējas pa visādiem saitiem meklējot kur var skatīties. 

p.s. gan jau nākotnē spokos būs arī kaut vai radio, daži tv kanāli un viss ies uz augšu attīstības ietvaros. (plus vēl reklāmas uz katra stūra)

p.s.s. - tas ir domāts lai nav jāsvaidās pa daudzām mājaslapām jo viss ir uz vietas. 

3 0 atbildēt

Man liekas, tas viss bija domāts labi, bet nu sanāca kā jau sanāca. emotion

3 0 atbildēt

nu bļe, tas tač sākums pats tikai, cik var teikt!! nāks filmas klāt, būs tulkojumi, ir / būs angliski. kas vēl pa probzām?

3 0 atbildēt

Ko jūs te cepjaties par krievu valodu? Tak tikai nesen ir izveidota filmu sadaļa, un tak prasīja kādus uzlabojumus vajadzētu veikt.  Noteikti, ka ieliks filmas citās valodās.

Un kā daudzi skolu ir pabeiguši, ja galīgi krievu valodu nesaprot? emotion

5 2 atbildēt

Hmm... Man gribētos kādam dažam labam atgādināt kāda ir valsts valoda.

3 0 atbildēt

Cerēju ,ka būs oriģinālvaloda vai vismaz izvēle.

3 0 atbildēt

Kautkādi lēte krievu sūdi :@

3 0 atbildēt

Visi krievi noteikti salika rakstam + un komentāriem - emotion

2 0 atbildēt

Kapēc tur nav filmas Latv. val?!?!?!??

Totāls emotion

3 1 atbildēt

nu ok, ieeju apskatīties kas un kā, uzspiedu uz filma kura tuvāk - Zilonis

sāku lasīt aprakstu:

Žanrs: Piedzīvojumu, Drāmas, Nashi

nu svētā majonēze это же не наши , на щи такие фильмы  emotion 

vai arī tas tāds jauns filmu žanrs Nashi? es pēdējā laikā uz seriāliem, vrb kko palaidu garām? emotion

2 0 atbildēt

Man viens jautājums kadēļ tur lielākodaļu ir saturs krievu mēlē vai tad spoki.lv arī pārdodas palenām.. ā pareizi jau izdarīts.. žēl... nu kautvai eng ar lv subtitriem tad jau labāk. nav problēmas ar krievu valodu  bet te princips strādā jo tur tā arī nebija neviena lv dubēta filma :o un kur tad pašmāju klasika un lv kino varu derēt ka studentiem un skolēniem derēs tieši mācību procesā bet tas tā ;) 

2 0 atbildēt

Daļai filmu, kurām nosaukums ir angļu valodā, ir valodas pārslēgšanas poga playerī!!! Droši vien līdzīgi ar citu zemju filmām.

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »