local-stats-pixel fb-conv-api

Iespārdi savu favorītu!83

400 17

Superorģinālrakstu konkurss tuvojas finālam un jau pavisam drīz mēs uzzināsim, kurš no autoriem saņems galveno balvu - Canon PowerShot A1300. Paldies visiem, kas aktīvi piedalījās konkursā - mēneša laikā, 129 autori pievienoja vairāk nekā 200 superoriģinālrakstus. Paldies jums! Izmantojot izdevību, gribu pateikties kompānijai Canon par atbalstu konkursa tapšanā.

10 raksti, kuri iekļūst superfinālā:

- mans brālis pīpē ... autors: apinito
- Kurš piedirsa manu paklājiņu? autors: wombats
- Nicinam skolniekus autors: LielaisLempis
- Latvieši autors: kubicinjsh
- Nezīmēju, drīzāk būvēju... autors: Sasha Aleksandrs
- Vairāk kā 1500 kadru Stop Motion video autors: PsychdelicX
- Kombuļu inese izģērbjas tiesā autors: Rockhopper
- Neliela aizraušanās.! autors: akasia7
- Kā tiek krāsotas lidmašīnas?! autors: Rihardio
- Siguldas bobsleja trase /FULL PACK/ autors: http://www.spoki.lv/profils/edgars-staltsspeles">revenger

Sarosās 10 labāko superoriģinālrakstu autori! Būsim godīgi, tikai spams, nežēlīgs un brutāls spams var izcīnīt Tavam rakastam pirmo vietu, bet Tev - Canon PowerShot A1300. Un nesarksti, visi tā jau sen dara, it īpaši šajā situācijā ... darīs vēl aktīvāk!

Nobalsot par savu iemīļotāko superoriģinālrakstu vari līdz 2012.gada 14.oktobra pulkst. 23:59

400 17 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Protams,ka uzvarēs piedirstie paklāji un apsēklotās apakšbikses., jo tāda mums ir vērtēšanas sistēma. Ir jau forši,ka cilvēkam ir laba humora izjūta, bet šie "uzjautrinošie" raksti tiek iepludināti simtiem dienas laikā.

Nevelti balva ir fotoaparāts. Tiem autoriem, kas spēj veidot superoriģinālrakstus. Savu balsi atdošu rakstam "Neliela aizraušanās",kurā ir īsta vēstures liecība ar priekšmetiem,par kuriem kolekcionāri maksātu lielas naudas. Bet cilvēks to parāda mums pirmais.

116 8 atbildēt

As always - uzvar pats muļķīgākais un bērnišķīgākais raksts. Ko nu padarīsi, spokos tāda auditorija, kas veļās pa zemi jau no nosaukuma vien...

65 5 atbildēt

Kā var patikt tāds mēsls kā;  Kurš piedirsa manu paklājuņu? autors: wombats ? Uzraksti kko bezsakarā un dabūn Pāri pa 1k +

Uzraksti kko normālu dabūn kanpi 200+

Loģika ?

53 5 atbildēt

emotionpamatskolnieku portāls 

41 4 atbildēt

 

 

galu galā izlēmu, ka došu balsi "Latvieši", jo galu galā ir tik daudz darba ieguldīts. Manuprāt, "Latvieši", "Nezīmēju, drīzāk būvēju" vai "Neliela airaušanās" ir pelnījusi kameru vairāk nekā "Piedirstais paklājiņš", kurš vienkārši it tēmēts uz parasto spku publiku.

Vēlu veiksmi visiem tiem, kuri ir tiešām centušies! :)

28 2 atbildēt

Visi blauj ka vajag kvalitāti, lūdzu daudzi kvalitatīvi raksti, a jūs kā pidrloxi sabalsojat par pašu stulbāko emotion

Savu balsi atdodu rakstam ''Neliela aizraušanās.!'

Dirst nav liela māksla un vel piedirst uz paklajiņa un ar to lēpoties emotion ej dirst autor

25 3 atbildēt

Čalis pierādija, ka viņa intelekta līmenis ir pielīdzināms sunim, un tagad viņš vēl par to tiks apbalvots, lol. Un lietotāji vēl tādu atbalsta, degradentu bars.

26 5 atbildēt

Esmu par izglītojošiem rakstiem, tāpēc balss tiek Piedirstajam paklājam

64 44 atbildēt

Esmu pārsteigta par pašlaik redzamajiem rezultātiem. Kā tāds safabricējums " Kurš piedirsa manu paklājuņu?" var iegūt balvu.

16 3 atbildēt
Man likas ka sis konkurs bija lai stimuletu labus un baudamus rakstus, bet nejau nu kas stulbs ka paklajs.
12 1 atbildēt

Līdzīga situācija kā Saeimas vēlēšanās. Viena grupa lietotāju, kam ir poh par kvalitāti, ir vienoti un balso par vienu rakstu. Otra grupa, kam rūp kvalitāte, ir sadrumstaloti un balso katrs par savu kvalitatīvo rakstu.

Nekvalitatīvs šajā gadījumā ir jāuztver salīdzinot ar citiem ši topa rakstiem. Salīdzinot ar visiem portāla rakstiem, visi šie raksti ir kvalitatīvi :)

10 0 atbildēt

ja balvā ir fočiks, tad tā cienīgi, manuprāt, būtu revengera, akasjas un sashas raksti. šoreiz nobalsoju par revengeru lielo bilžu dēļ, bet abi iepriekšminētie raksti arī patika.

12 3 atbildēt

Mļin, iečekoju to wombata rakstu. Pilnīgi žēl tos labos autorus, kuri zaudēs kam tik, ehm, debīlam (rakstu neizlasīju, pietika ar virsrakstu un bildi, lai zustu mana interese).

11 4 atbildēt

Izskatiju visus rakstus un beigās bija diezgan grūta izvēle, bet tomēr izvēlējos rakstu "Nicinam skolniekus", jo rakstu biju izlasijis pirms kāda laika un jāatzzīst, ka piekrītu visam tur teiktajam.

Bet skumji noskatīties cik bērnišķīga ir spoku publika atdodot savu balsi par rakstu "Kurš piedirsa manu paklājiņu?". Skumji.

10 3 atbildēt

vēlos, lai fočiku saņem stopmotion čalis, jo var redzēt, ka noderēs ^_^

5 0 atbildēt

es par stop motion

5 0 atbildēt

ieliku savu filmēto video ar super trikiem, bet, lūk piedirst paklājiņu cilvēkiem liekas sarežģītāks triks, protams respect autoram, nekādu pretenziju pret viņu nav, jo raksts bija smieklīgs!

8 3 atbildēt

Atklāti sakot pat negribas balsot, jo rezultāts jau tāpat paredzams.  :(  Bet varbūt tomēr notiks brīnums :) PS. Nekā :(

5 0 atbildēt

Manu balsi ieguva "Latvieši" ,puišiem tiešām labs talants.

6 1 atbildēt

revenger

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »