local-stats-pixel fb-conv-api

Romānovi36

17 0
17 0 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000
Sievietes var tikai parnesat genetiskas slimibas (piem h*filiju, shizofreniju utt.) Jo sievietem ir XX hromosoma. Ja viena X hromosoma ir bojata otra vinju aizstaj, bet virieshiem ir XY hromosomas un ja viena ir bojata tad ir kaputt. Taka mes sievietes esam pie visa vainigas bet tomer esam baigie kachoki XDBangOut par Zatleru uztaisit bus gruti jo par vinju nav tik daudz info. Pietam par vinju interesantu stastu uztaisit butu gruti. Tads garlaicigs tips emotion Mikij tas sk ka cars bija slikts cars. Es tak sakuma raxtiju ka vinjsh nespeja pienemt svarigus lemumus un ka sieva palidzeja vinjam iecelt ministrus.
2 0 atbildēt
kautkaads murgs
2 0 atbildēt
Liela gjimeneemotionemotion
2 0 atbildēt
BangOut - O ja mans IP ir baigi sexigs XDNu ko priex ka jums patik :) Tagad zinu ka ir vieta shadiem raxtiem citu, pupainu un pakalainu raxtu vidu :) Nakamais lkm bus nakamnedelj. Ja nu kads grib lai kko tadu iztaisu par kadu citu cilveku droshi raxtiet man.
2 0 atbildēt
mieru, tikai mieru biedri, driz bus atkartojums, tas ir tikai laika jautajums...
2 0 atbildēt
nice emotion
1 0 atbildēt
forshs raksts
1 0 atbildēt
jā, es arī ievēroju to, ka Marija baigi skaista.interesanti vispār. biju dzirdējusi kautko par viņiem, bet pavisam nedaudz.
1 0 atbildēt
attiecībā uz Rasputinu cara ģimene nemaz tik pateicīga nebija. Rasputins sekmīgi ārstēja cara dēlu un kad vienu reizi Rasputinam bija rihtīgi svarīgs lūgums, lai viņa dēlu nepaņem armijā, cara ģimene vnk atteica. nu vai tā var..? emotion
0 0 atbildēt
Mitenēm dabas dots talants! Jākļūst par vēsturnieci emotion nu dikti jau man patika! emotion
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt
uztaisi pa Zatlerru
0 0 atbildēt
loti labs raksts - paldies !!! Tā turpinat !!! emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt
Jingla jaa , bet netaisniga nave ir visur, neticu ka ja vini bija cari vinu nave ir netaisnigaka ka citu. Emm ya varu ari kko pozitivu vispar - man patik tavs IP^^ neesmu nemaz tik negativs ka domaa^^
0 0 atbildēt
Lī avatars
Interesanti, pat ljooti :))
0 0 atbildēt
nesaprotu tikai vienu... kāpēc jānogalina Rasputins???
0 0 atbildēt
Netaisnīgā nāvē???!!!Da viņi 05. gadā asinis dzēra!!!
0 0 atbildēt
shie stāstiņi man patīk ,paldies ..
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt