local-stats-pixel fb-conv-api

Pedro Alonso Lopez - Kolumbijas monstrs31

27 9
Pedro Alonso Lopez ir atbildīgs par 350 atņemtām bērnu dzīvībām. Vai šis cilvēks piedzima ar tik melnu dvēseli, vai arī dzīve viņu par tādu padarīja? Spriediet paši.

Pedro Alonso Lopez piedzima nelabvēlīgā ģimenē kā nevēlētais bērns. Viņa māte bija prostitūte, kura jau tā baroja 6 badīgas mutes līdz uzradās 7. Pavisam šī sieviete dzemdēja 13 bērnus. Kad zēnam bija 8 gadi, viņa māte viņu iztrieca uz ielas, jo pieķēra viņu aiztiekot savas māsas krūtis. Nonācis uz ielas, zēns nezināja ko iesākt. Kads nezināms svešinieks piedāvāja viņam palīdzēt un puisēns viņam uzticējās. Svešinieks aizveda mazo Pedro uz kādu pamestu noliktavu, kur izvaroja zēnu. Pēc šī notikuma Alonso Lopez sāka izvairīties no cilvēkiem un bēguļot. Neviens pat nezināja, ka māju graustos dzīvo kāds nepilngadīgs bērns. Zēns iznāca no slēptuves tikai naktīs, lai nozagtu sev ēdamo.

Pēc laika, P.A.Lopez pameta dzimto Tolmiju un devās uz Bogotu, kur viņu aiz žēluma adoptēja kāds amerikāņu pāris. Lauleņi nespēja pamest uz ielas tievo, noskrandušo un pārtiku ubagojušo zēnu. Viņš uzsāka mācības kāda skolā, taču tur nepalika ilgi. 12 gadu vecumā viņam uzmācas paša skolotāja un nevēlēdamies piedzīvot otrreizējo izvarošanu, zēns nozaga naudu un devās atpakaļ ielās. Bez izglītības viņam nebija izredžu dabūt darbu, tāpēc viņš sāka nodarboties ar zādzību. 18 gadu vecumā viņu apcietināja par mašīnu zādzību un nogādāja cietumā. Pabijis tur tikai pāris dienas viņš atkal tika izvarots. To izdarīja 4 ieslodzītie. Tajā mirklī Pedro Alonso Lopez nozvērējās vairs nekad nekļūt par izvarošanas upuri.

Savu atriebību Lopez apmierināja nogalinot 3 no 4 izvarotājiem. Tiesa viņam piesprieda vēl 2 gadus cietumsoda. Viņam bija iespēja arī apciemot savu dzimto pilsētu. Viņa māte vēljoprojām bija prostitūte. Pa šo laiku Lopezam sāka parādīties atkarība no pornogrāfiskajiem žurnāliem. Savā dzīvē pazīstot tikai savu māti prostitūti un sievietes no žurnāliem, P.A. Lopezam parādījās naids pret sievietēm. Psihologi uzskata, ka Alonso kļuva par pedofilu, jo nobriedušas sievietes spēja viņam atteikt. Viņas spēja viņam pretoties. Tik bieži cietis no citiem cilvēkiem, šai personai varēja rasties bailes no atteikuma. Pats sērijveida slepkava, uz jautājumu, kāpēc tieši bērni, atbildēja – „Viņus bija vieglāk notvert. Viņi nepretojas.”

1978. gadā Alonso tika atbrīvots un viņš devās uz Peru, kur sāka laupīt un izvarot mazas perujiešu meitenītes. 1980. gada aprīlī upes straume izskaloja vairāku meiteņu līķus. Lai gan pazudušo bērnu skaita pieaugumu policija, jau bija pamanījusi, tomēr neko nopietnu tā neuzsāka, jo tajā laikā Kolumbijā bija visaugstākais noziedzības līmenis pasaulē. Šis atradums tomēr lika policijai saausīties.

Neilgi pēc līķu atrašanas Lopez tika pieķerts mēģinot nolaupīt kādu mazu meiteni. Viņš tika apcietināts, taču neviens neturēja viņu aizdomas par briesmīgo nogalināto bērnu virkni. Tikai pēc tam, kad Lopez pats personīgi, parādīja policijai 50 kapavietas, kur bija apglabāti vēl neatrastie bērnu līķi, viņu apcietināja par šīm slepkavībām. Ar to bija gana lai piespriestu latīņamerikāņu pedofīlam mūža ieslodzījumu. Izmeklēšanas laikā atklājas, ka Pedro Alonso Lopez ir pavisam atbildīgs par 350 bērnu slepkavībām.
Lopez vēl tagad izcieš savu sodu, bet viņš neslēpj to, ka tic, ka viņu varētu izlaist brīvībā pirms laika par labu uzvedību. Slepkava arī neslēpj savus nākotnes plānus, gadījumā, ja tiks izlaists – „Es turpināšu slepkavot mazas meitenes, jo tā ir mana misija.”


27 9 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
baisi.. :/ gariigi izkropljots cilveeks...
1 1 atbildēt
Nelietis!Jo bērns paliek bērns!Jāizcie6 vis lilāko sodu!!!!!!!!!!!
0 0 atbildēt
Par faktu, ko teicu, ka viņš ir atbrīvots - kļūda. Ekvadora viņu atbrīvoja, taču deportēja uz Kolumbiju, kur arī tagad sēž. Monster of the Andes
0 1 atbildēt
jautaajums - perujieshi vai tomeer peruaanji?
0 1 atbildēt
Par kuru konstitūciju Tu runā?
1 2 atbildēt
Viņš sen jau ir brīvībā uz Kolumbijas- Venecuēlas robežas. Jau pāris gadus... Tur kkāda nestikovka sanāca ar pārvešanu, kā rezultātā vienk. atbrīvoja viņu. Nezinu precīzi faktus...
1 2 atbildēt
Jingla, izpilda gan. Ķīnā, dažos ASV štatos. Nāvessodu var izpildīt arī Latvijā, ja tā nolēmis prokurors, tiesnesis un, galvenais Valsts prezidents. Bet nāvessodi ir retums.
0 1 atbildēt
Azerbaidžānas. Bļin. Ai labi, piekāst, zapte duraks, aizmirstat viņu.
1 3 atbildēt
Mīnusus liek pirdari, mazgadīgas meitenes un tās meitenes, kam tīk rozā, un kuri visu kopistiski bēg no dzīves realitātes un grib redzēt tikai skaisto. Kādi EMO arī gan jau iekabina. Mirstiet vienkārši. Fakin bērni
1 3 atbildēt
Jingla,bet ja nepatīk,kādēļ gan nevarētu likt tos mīnusus? Ja jau liec kādu rakstu tad gatavojies saņemt arī kritiku...
0 3 atbildēt
hāhā esmu * un ieliku hausam trīs mīnusus emotion emotion
0 3 atbildēt