local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis no sevis uztaisa bārbiju!!!35

195 6

30 gadus veicais Jason Torres tagad ir zināms, kā Nicole Sanders. Viņam vai jau viņai kopš bērnības patika bārbiju lelles, tapēc viņš ir iztērējis savas dzīves 12 gadus, kā arī vairāk, kā 300, 000 dolāru, lai kļūtu par bārbiju. Nikolas bagātais puisis esot viņai palīdzējis ar finansēm un arī atbalstījis morāli.

« 1  2  3  4 »
195 6 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

34.bildē nepateiksi,ka notikusi dzimumu maiņa. Nezinu,kā citi,bet es tomēr izrādīšu zināmu cieņu,ka cilvēks spēj uzdrošināties parādīt to,kas viņš ir un parādīt to dzīvespriekā. Malacis!emotion

1 0 atbildēt

Bļā 28. bildē pa kreisi :D

1 0 atbildēt

Nice...

0 0 atbildēt

Īstenībā, ir viena lieta, kura man ļoti patīk transvestītos - viņi lepojas ar savu sievišķīgumu. Protams, daudzi pārspīlē un uzkrāso košas acu ēnas līdz pat uzacīm utt., nu nav tas gaumīgi. Bet ja ir šāds transvestīts, kurš ir gaumīgi, stilīgi un patiešām sievišķīgi ģērbies, un make up ir ļoti maigs. Mēs, sievietes (nesaku protams uzreiz par visām. vnk gadās tādas. Un pati agrāk tāda biju) mēs vienkārši necienam savu sievišķīgumu. Dažreiz ir vienkārši slinkums kaut ko darīt, lai izskatītos pievilcīgi. Protams, dažreiz var paslinkot, tas ir tikai normāli, bet tomēr, domājot par to, ka šim transvestītam bija jāizterē nauda un jācieš tik daudz lai kļūtu par sievieti, bet viņš vienalga cenšas un lepojas par sevi, bet es jau piedzimu par sievieti, bet  vienmēr meklēju mīnusus, vienmēr slinkoju un neko nedaru lai izskatītos labi, kaut arī ir tik daudz iespēju. Tāpēc šādi transvestīti ir atgādinājums man, ka tomēr ir labi būt sievietei, ir tik daudz iespēju sevi pārveidot. :)

0 0 atbildēt
Nui ğïmis..... o_O
0 0 atbildēt

emotion  Tikai pēc 1l šnabja- zalpom....

0 0 atbildēt

OMG... Tas ir viss, ko varu piebilst.... emotion

0 0 atbildēt

tas ir pretīgi.

0 0 atbildēt

barbijs vai zirggimis

0 0 atbildēt

5. Vecis vēl nenojauš patiesību laikam.

0 0 atbildēt

Nomīzu :(

0 0 atbildēt

FFFFffffffffffffffffffffffUI!

0 0 atbildēt

Butu labak tiesam par virieti palikusi! 

0 0 atbildēt