local-stats-pixel fb-conv-api

Tunguskas fenomens26

152 4

1908g.pavasarī,jau trīs mēnešus pirms sprādziena,pasaulē notiek dīvainas lietas.Ziemeļblāzma parādās tādās vietās,kur nekad agrāk nav redzēta.Varavīksnes bez lietus.Orioli ap sauli un citādas dīvainības.

1908 g 30,jūnijā notiek sprādziens starp Jeņiseju un Ļenas upi,kurš jau 100 gadus uzdod jautājumus,bet pagaidām ir tikai hipotēzes,bet nav atbildes.

Fakti.

Sprādziena jauda līdzīga 2000 Hirosimas ātombumbai,Ap 80 milj nolaustu koku,20000km/2 teretorijā.30.jūnija nakts daudzās vietās,kā Berlīnē un Romā ir gaišas kā dienā.

Dīvainības.

Sprādziena vietā nav krātera.Pagaidām nav atrastas nekādas atliekas vai vielas no arpuszemes objekta.Trīs nedēļas pirms sprādziena,pēc vietējo šamaņu pavēles no bīstamās zonas projām dodas visas evenku cilts,līdz ar to nav zināmi cietušie.Pagaidām vienīgais zināmais ir vientuļš tunguss,kurš palika bīstamā sprādziena tuvumā un rezultātā palika akls.Pēc viņa stāstijuma jau dažas dienas pirms eksplozijas no visas apkārtnes pazuduši putni un zvēri.Esot iestājies apsolūts klusums.

Hipotēzes.

Meteorīts,komēta,zemes enerģijas izvirdums,pat Nikola Teslas izmeiģinājumi.Pagaidām neviena nav guvusi pat mazāko apstiprinājumu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
152 4 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

atbildot uz sunder komentāru " Hmm kas gan varēja būt? :D  Daudzi tik n... " 1908.gadā atombumba vēl nebija izgudrota ... (vismaz oficiāli)

3 1 atbildēt

lācis puknul

4 2 atbildēt

Zell..ka taja laika nebija labaki fotoaparati, jo no tajam bildem neko nevar saprast! :(

 

 

Respektivais....labi uzrakstits :D Bet kas pa ciplanetiesiem.... :D ! Ko mes edam vistas (CITPLANETIESUS :D?)
3 2 atbildēt

autoram gramatika stipri klibo... izskataas ka musdienaas latvieshu valodu nemaaca :D

4 6 atbildēt

@ Rider-LV sliktas filma esi skatījies tesla nebija gēnijs, viņš uzskatīja Einsteina idejas par absurdu, bet pēc pēdējiem atklājumiem šķiet Einsteinam idejas kuras reiz likās apgāztas atkal kļūst vairāk nekā tikai ticamas.. vispār Teslam baigi sanācis kašķēties ar citiem zinātniekiem.. jo vairāk par patentiem :D

0 4 atbildēt

fake

1 7 atbildēt