local-stats-pixel fb-conv-api

Tunguskas fenomens26

152 4

1908g.pavasarī,jau trīs mēnešus pirms sprādziena,pasaulē notiek dīvainas lietas.Ziemeļblāzma parādās tādās vietās,kur nekad agrāk nav redzēta.Varavīksnes bez lietus.Orioli ap sauli un citādas dīvainības.

1908 g 30,jūnijā notiek sprādziens starp Jeņiseju un Ļenas upi,kurš jau 100 gadus uzdod jautājumus,bet pagaidām ir tikai hipotēzes,bet nav atbildes.

Fakti.

Sprādziena jauda līdzīga 2000 Hirosimas ātombumbai,Ap 80 milj nolaustu koku,20000km/2 teretorijā.30.jūnija nakts daudzās vietās,kā Berlīnē un Romā ir gaišas kā dienā.

Dīvainības.

Sprādziena vietā nav krātera.Pagaidām nav atrastas nekādas atliekas vai vielas no arpuszemes objekta.Trīs nedēļas pirms sprādziena,pēc vietējo šamaņu pavēles no bīstamās zonas projām dodas visas evenku cilts,līdz ar to nav zināmi cietušie.Pagaidām vienīgais zināmais ir vientuļš tunguss,kurš palika bīstamā sprādziena tuvumā un rezultātā palika akls.Pēc viņa stāstijuma jau dažas dienas pirms eksplozijas no visas apkārtnes pazuduši putni un zvēri.Esot iestājies apsolūts klusums.

Hipotēzes.

Meteorīts,komēta,zemes enerģijas izvirdums,pat Nikola Teslas izmeiģinājumi.Pagaidām neviena nav guvusi pat mazāko apstiprinājumu.

152 4 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Labs raksts +!!!

21 1 atbildēt

iteresanti + !

13 1 atbildēt

helgard-Par 2000 raksta gudri cilvēki.Pašam par šiem sprādzieniem maz sajēgas,vienīgi negribu viņus redzēt sev tuvumā)))

Rider-Lv-Viena no hipotēzēm pat ir ,ka tieši viņš ir iznīcinājis draudīgu objektu,kurš varēja izdarīt lielus postijumus zemeslodei.Tas gan vairāk izskatas pēc fantastikas,bet varbūt patiesība izrādīsies intresantāka par fantastikuemotion

13 1 atbildēt

nevarētu teikt, ka šo gadu laikā fotogrāfiju kvalitāte būtu attīstījusies.

12 1 atbildēt

the truth is out there...... +

12 1 atbildēt

emotion emotion emotion

11 1 atbildēt

Mele2 pirmsākumi

12 2 atbildēt

un ka nekadu minejumu kas tas bija citplanetiesi vai slpena valdibas misija kada sazverestiba vai kas?

11 1 atbildēt

Intresanti kapēc pie hipotēzēm nav citplanētieši ?   Mazkas vrēja gadīties to mēr tak jāņem vērā ka tie mošk bija vainīgi.  Un janu tas bijis kāds kruts izmēģinājums (skan nerēāli priekš tiem laikiem , bet kādi brīnumi? ).  Komēta un meteorīta teorija atkrīt uzreiz , to redzēju pa discovery , jo jābūt bija krāterim vaii kādām atliekām , bet pilnīgi nekā ,  bet kā tur  teica iespējams ka nokrita NLO ( pirmais piemēram , un izveidojās tajā mirkli slepana biedrība krievijā - kas gan liekas nereāli , bet ne neticam ) kura savāca NLO un vietu pārvēta līdz nepazīšanai neatstāajot īsti nekādu pēdu .....   Jāam tāda ideja ir man pa šito vietiņu ;) 

10 1 atbildēt

atbildot uz lodes7 komentāru " Intresanti kapēc pie hipotēzēm nav citplanēti... " -------------------------------------

Tādu versiju varētu piemērot mūsdienām))))Tiem laikiem un taigas apstākļiememotion un no vietējiem noslēpt darbību nespētu pat ninzas))))  

9 1 atbildēt

atbildot uz roberto-85 komentāru " autoram gramatika stipri klibo... izskataas k... " Pats jau arī neesi bez grēka

10 2 atbildēt

awesoome :D

9 1 atbildēt

atbildot uz webboyz komentāru " un ka nekadu minejumu kas tas bija citplaneti... " Fotošopu un citplanētieši netika pieminēti,jo tas taču pats par sevi saprotams))))  

8 2 atbildēt

k-kāda nepilnīga info.. 1000x no tās jaudas kas bija uz hirosimu nomestās atombumbas jaudas nevis 2000

un pat tas ir tikai 1/3 no vis jaudīgākās atombubmas kurai ir veikts izmēģinājums..

6 1 atbildēt

It kā labs raksts, bet gribējās vairak informācijas, piemēram, kur ta vieta īsti atrodas? Krievijā? bet + no manis ;)

11 6 atbildēt

diivainas lietas

6 2 atbildēt

nu nezinu, varētu būt ka kaut kas saistībā ar zemeslodes magnētiskā lauka izmaiņām vai polu pārvietošanās.

5 1 atbildēt

es lasīju, ka Tesla tur veica eksperimentu, kurā mēģināja pārraidīt milzīgu enerģijas daudzumu no torņa un tas tad arī izraisīja eksploziju. viņš gribēja pierādīt, ka pietiktu ar 5 šādiem torņiem pasaulē, lai nevajadzētu vsp nevienu elektrības vadu. pēc tam Tesla arī teica ''es par zibeni zinu vairāk nekā pats dievs''.

tikai no otras puses - kā dzīvnieki to varēja iepriekš zināt un aiziet?

5 1 atbildēt

+++ uzskata ka tas ir asteorīds un Tesla toč nebija i ne tuvu, viņš tai laikā tupējā ASV

7 4 atbildēt

es kkur lasiiju, ka Nikola Tesla ir izmeegjinaajis kaut kaadu tur to savu aparaatu ;)

2 0 atbildēt