local-stats-pixel fb-conv-api

Top 3 bīstamākās suņu šķirnes14

47 1








47 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Smuki dzīvnieki. Kur dobermaņi? :<

2 1 atbildēt

kā man patiik sitie !!!!

0 0 atbildēt

raksts labas :) par to ++ bet mazliet nepiekritiishu, tieshaam neatceros sunju skirni, bet kkas bij ar kaukaazieshiem saistiits, sunju suga reta, uzaug ljoti lieli, sakodiens nepateikshu cik, bet ljoti speeciigs, labi atceros to, ka sunji ljoti gudri un paklausiigi, bet, sasniedzot noteiktu vecumu vinji sajuuk praataa un kluup virsuu visien peec kaartas, arii saimniekus grauzh nost, taapeec, kad vinji sasniedz noteiktu vecumu, vinjus shauj nost, peec manaam domaam vinjiem vajadzeetu buut vismaz shajaa TOP3 ja ne 1. vietaa.

0 0 atbildēt

Pitbulterjeri šajā skumjajā topā ir iekļuvuši tikai dēļ lielā debīlo saimnieku pārsvara.

Manuprāt šeit trūkst bulterjeru,jo tas ir ļoti grūti audzināms suns,tiešām instinktīvi agresīvs,ja saimniekam trūkst vēlēšanās suni audzināt jeb nepietiek pacietības galā ir pilnīgs čau ar to mazo sivēnu.

0 0 atbildēt

Izskatās ka tu savus komentarus raksti spogulim :D

0 0 atbildēt

Atradu video,kur tika salīdzināts pitbulterjers,rotveilers un vācu aitu suns,nezinu varbūt arī bulmastifam tas sakodiens ir stiprāks,kas ir visai reāli,jo tas ir lielāks par visiem trim iepriekš minētajiem.

0 0 atbildēt

Pitbulterjeri ir pirmie jo tiem suņiem bieži aiziet širmies ciet, kautvai labi vai slikti saimnieki. cik ir dzirdets ka šie suni nokož mazus bernus un uzbruuk saviem saimniekiem. Tupi suņi tie ir. emotion

0 2 atbildēt