local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules vēstures lielākās slepkavas23

28 11

Sheit būs dažu vislielāko slepkavu attēli.  Ir par ko aizdomāties ticiet man.

Viss ņemts no wikipēdijas!

28 11 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Es jau pirmajā vieta liktu visu veida reliģijas un Dievu !! Jo to vārdā ir pastrādāti viss lielākie sūdi kādi bijusi !!!

11 1 atbildēt

atbildot uz birkenbaums komentāru " Lai jau Hitleru sauc par slepkavu, tomēr viņš... " Eiropas pēdējā cerība? :D Tieši Hitlera darbība noveda pie amerikāņu un komunistu valdīšanas Eiropā. VIņa mērķis gan nebija zaudēt, bet to viņš izdarīja, un tieši pateicoties Hitleram nacionālisms skaitās kautkas slikts un eiropā valda liberālisms. Cik saprotu šitas 'pēdējā cerība' ir kkāds white pride bullshits, kur Hitlers ir balto cilvēku un eiropiešu glābējs, lai gan viņš uzbruka tieši eiropiešu tautām un pateicoties 2. pasaules karam Eiropa kļuva nabadzīga un zaudēja savas kolonijas un ietekmi.

5 0 atbildēt

aprakstiņa trūkums (((

5 0 atbildēt

-

5 0 atbildēt

Cik cilvekus ir nogalinajis Osama Bin Ladens?

5 0 atbildēt

Par ko mums būtu jāaizdomājas, apskatot šīs bildes?

4 0 atbildēt

bin ladens tur nepatēmu

4 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz flab3r komentāru " 2 krievi top5. Kā es mīlu mūsu kaimiņus. :D " staļins tautību mainījis, vai? :)

4 0 atbildēt

atbildot uz sh0cky komentāru " nja nevajedzēja likt!  :( " Likt varēji, bet vajadzēja tomēr pielikt arī kaut kādu informāciju...  

4 0 atbildēt

Galīgi garām raksts. Dažas bildītes ko goglē 1min laikaa var atrast. Un wtf Binladens? Pat ja viņš ir atbildīgs par 9/11, tad sanāk tikai 3000 cilvēku. Tad jau labāk Džordžu Bušu varēja ielikt.  j

4 0 atbildēt

atbildot uz sh0cky komentāru " Indiekid gadijumā neesi aptaurēts? Tikai 300... " Nu tākā šajā gadījumā iet runa par lielākajiem pasaules slepkavām, tad 3000 ir niecīgs. Piekrītu ka pat viena dzīvība ir svarīga, bet šajā gadījumā neder kaimiņu Antons kurš dzērumā kādu nosita, vai binladens kurš veica vienu teroraktu. 3000 cilvēku ir nieks uz, piem. Staļina 20-40miljoniem

4 0 atbildēt

nja nevajedzēja likt!  :(

3 0 atbildēt

Labi teikts!

RELIĢIJA ir labākais aizsegs sabiedrības bezierunu kontrolei un nežēlīgākajiem grēkiem!

atbildot uz Pēcnācējs komentāru " Es jau pirmajā vieta liktu visu veida reliģij... "  

3 0 atbildēt

Plurālisms smird - tātad saskaitāmie nemainās. Nacionālsociālisms, tīrs sociālisms, utopisks komunisms, liberālisms, kapitālisms, debilisms... jebkādā iekārtā tiks radīti precedenti, lai to pārveidotu, bet viss būs viena liela naudas bīdīšana pa labi, pa kreisi un ar tautas labklājību, nacionālu tīrību nekāda sakara. Hitlers runāja par blondajiem āriešiem, kāmēr pats bija brunets, bet Gebelss vispār bija izliets žīds.

3 0 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " Galīgi garām raksts. Dažas bildītes ko goglē ... "

Indiekid gadijumā neesi aptaurēts? Tikai 3000 cilvēku! Pat 1 nogalināta dzīvība jau ir kaut kas ...  

3 1 atbildēt

Lai jau Hitleru sauc par slepkavu, tomēr viņš bija Eiropas pēdējā cerība

3 1 atbildēt

pēc kāda principa veidota secība?

1 0 atbildēt

atbildot uz birkenbaums komentāru " Blondie ārieši bija tikai āriešu ziemeļu va... "

bet Gebelss bija žīds xD  

1 0 atbildēt

atbildot uz birkenbaums komentāru " Lai jau Hitleru sauc par slepkavu, tomēr viņš... " Kāda, cerība. Eiropa līdz otram pasaules karam, bija stipri lielāka ietekme.  

1 0 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " Eiropas pēdējā cerība? :D Tieši Hitlera dar... "Eiropas pēdējā cerība bija viņa un nacionāslociālisma uzvara. Jau pēc tā laika procesiem vareja saprast, ka Eiropa iet uz grunti. Vienīgā alternatīva-stringra vadība. Galu galā Hitlers piedāvāja Lielbritānijai variantu-Vācija kā britu impērijas balsts un atbalsts. Briti atteicās.

1 0 atbildēt