local-stats-pixel fb-conv-api

Pamestā Garijas Metodistu baznīca7

39 0
« 1  2  3 »
39 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

skaista bija agrāk. :) bet tagad pa tādu paklaiņot neatteiktos

1 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " tur viņiem tādu vairāki simti,slinkums tulkot... " ar tavas tēmas,smieklīgi skan ņ*t vērā,ka uztaisījuvienu no pirmajiem šāda veida rakstiem ar normālu aprakstu.

un neredzu tam jēgu tagad ņemt un taisīt par kaut kādām vietām ,kuras mani neinteresē,ja taisīšu,tad drīzāk par PSRS neka par usa, un tas bija domāts kā info,ka Tev pietiks par ko taisīt rakstus ilgam laikam

1 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " ar tavas tēmas,smieklīgi skan ņ*t vērā,ka... " Nu tu taisi savādāk un es pavisam savādāk.. un man nav tikai pa Ameriku, bija arī par Beļģijas un Anglijas ēkām. Nu es tā pamanīju, kad uztaisīju par Baldones sanatoriju, tev pēc divām dienām uzradās raksts par pamestām pilsētām vai kas tur bija..

1 0 atbildēt

Beidziet kauties -- ražojiet tak abi divi man tos raxtus, šīs tēmas mīlētājiem tikai ieguvums no tā. ; )  Veselīga konkurence ceļ kvalitāti, kaut gan manis pēc apraxtu var arī nebūt, par to es matus nemēdzu skaldīt. Jo vairāk labu, dažādu, interesantu un vēsturiski melnu attēlu, jo Livers laimīgāx & ar saldāku miedziņu! :) Arī Coldasice raxti man patīk! 

1 0 atbildēt

atbildot uz Liver komentāru " Beidziet kauties -- ražojiet tak abi divi man... " Tā sāku smieties par tavu komentāru (labā nozīmē) :)

Paldies Tev ;)

1 0 atbildēt

tur viņiem tādu vairāki simti,slinkums tulkot,varbūt uztaisīšu kādu foto izlasi ar īsu aprakstu

1 1 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " tur viņiem tādu vairāki simti,slinkums tulkot... " kāpēc tu man to saki? pag, tu gribi taisīt par manas tēmas rakstiem foto izlasi?!

0 1 atbildēt