local-stats-pixel

My Photography!141

1404 34

Sveiki, nolēmu padalīties ar vienu daļu no maniem darbiem. Vēlētos dzirdēt jūsu domas, kritiku, atsauksmes un ieteikumus. Neapvainosos par nevienu komentaru! Ceru ka jums patiks!

Lielākā daļa uzņemtas ar Canon 550D. Standart zoom 18 - 55m un 50mm 1.8f. Apgaismojumam tiek izmantota leta zibspuldze. :)

Ar fotografesanu, saku nodarboties pagajusaja vasara. Viena dala no bildem ir uznemtas UK, tapec ludzu neteikt to ka tas nav manas. Jo manu profilu ir iespejams atrast ari draugu lapas ( THEY). Par pecapstradi, kompoziciju un efektiem ir ta, ka centos ielikt pec iespejas dazadakas bildes, lai varetu palukoties no dazadiem skata punktiem. pats pecapstradi ipasi daudz neatbalstu. Bet pec pieprasijuma vai attiecigiem projektiem tomer vajag. :) Paldies jau ieprieks. Veiksmigu dienu! :)

PS. Ja tiesam velaties un ir interese varu turpinat publicet savus jaunakos darbus! :) Un vel par attelu kvalitati - bildes ir konvertetas uz zemu kvalitati un ari pievienojot seit kvalitate kritas :/

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1404 34 141 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 141

0/2000

ļoti labas bildes. :) tā tik turpini :) :)

1 0 atbildēt

Beidzot es šeit redzu normālas bildes nevis hipsteru sūdu. Man patīk!

1 0 atbildēt

izcilas bildes Artūr ^^ + daži zināmi cilvēki, lai iet pluss..  emotion

1 0 atbildēt

3.bilde man patik tas ka viņam ir zilas acis,cilvekiem ar tadam acim parasti smukas bildes,vel patik 4.bilde viņa speciali ta saģērbas lai tu viņu varetu nofotogrāfēt? un 7. bilde kā tu dabuji tādu efektu?

1 0 atbildēt

Skaistas bildes !!! emotion

1 0 atbildēt

out of frames... šīs bildes tiešām labas... liela daļa mūsdienu meiteņu jūtas kā fotogrāfes tikušas pie labas kameras, bet filmē visādas figņas, šeit tiešām redzu kaut ko vairāk kā iedomas.. Un pats dzīvoju UK uzreiz sapratu, ka tur fočēta daļa (laikam jau pēc tā afro čaļa) :D

1 0 atbildēt

7. tik gari un skaisti mati. woaaaaaaaaaaaaaaw!

1 0 atbildēt

Skaistas bildes! =]

1 0 atbildēt

Tev ir talants! :)

1 0 atbildēt

Kur tu dabūji tik krutu nēģeri? o_O

1 0 atbildēt

pēc analoģijas 14. bildē viss ir pareizi, tikai tam objektam bija jābūt pārnestā nozīmē

1 0 atbildēt

Man visvairāk patīk 12.bilde...Mmm tādi gari mati.

1 0 atbildēt

 

Nezinu ar ko īsti sāk - jāstrādā pie apstrādes vai tomēr pamatu pamatā pie pareizas ekspozīcijas un gaismošanas vairākās vietās... (nezinu cik Tev toņi ir nogriezti, jo paši spoki jau arī sačakarē kvalitāti).

Tad vēl noteikti jāiemācās strādāt ar pašām modelēm - dabūt no viņām acu skatienu un pareizas sejas izteiksmes, savādāk bildes nenolasās - nav skaidrs vairākās kas ir tas - piemēram 12. - ideja ļoti laba, bet kas ir tas ko vēlies pateikt? Meitenes sejā redzu vai nu bailes vai nu sažmiegumu no lidojošiem matiem un spilgtas saules... Tāpat 8 bilde - nezinu kapēc, bet man viņas kļuva žēl :D

Ir dažas, kas idejiski ļoti patīk :)

1 0 atbildēt

Paskatoties bildes man to kameru sagribējās! Ļoti skaistas!

1 0 atbildēt

Autors tikai gribēja paskatīties uz meitenēm apakšveļā bet aizbildinājās ka tā ir māksla :D

2 1 atbildēt

man vienīgi pirmajā bildē acis likās nedabīgas, vai nu pārcenties vai arī nezinu, bet kkas tur ... bet kopumā ma patīk! ar smukām meitenēm vienmēr sanāk labas bildes ;D

1 0 atbildēt

man patika :)

2 1 atbildēt

1. bilde ,kkas nav ar muti, ja neredz zobus, vai mute nav ciet tad kkā savādi izsaktās.

8. ņem ārā, vai pārlabo, jo mati ir melni, saplūst ar fonu, rezultātā neko nevar redzēt.

Bet iemaņas ir, dažas bildes ir foršas, man ļoti patīk 12 un 9.

Ir labi. emotion

1 0 atbildēt

Labas bildes!

1 0 atbildēt

1. diez gan graudaina, tomēr laba :) .. 6. un 15. man prasās pēc reflektora, jo gaismas šķiet nepilnīgas. 12. bildē meitenes plecs kompozīcijas dēļ tiek parādīts diez gan masīvs. ja tā ir domāta erotika tad tā nav izdevusies kompozīcijas dēļ,bet ja domāts prosta portrets, tad neizprotu, kādēļ  viņa sēž krūšturī. Tev ir kur tiekties un talants tev arī ir :) Liels, prieks, ka nepārspīlē ar pēcapstrādi.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »