local-stats-pixel

My Photography!141

1404 34

Sveiki, nolēmu padalīties ar vienu daļu no maniem darbiem. Vēlētos dzirdēt jūsu domas, kritiku, atsauksmes un ieteikumus. Neapvainosos par nevienu komentaru! Ceru ka jums patiks!

Lielākā daļa uzņemtas ar Canon 550D. Standart zoom 18 - 55m un 50mm 1.8f. Apgaismojumam tiek izmantota leta zibspuldze. :)

Ar fotografesanu, saku nodarboties pagajusaja vasara. Viena dala no bildem ir uznemtas UK, tapec ludzu neteikt to ka tas nav manas. Jo manu profilu ir iespejams atrast ari draugu lapas ( THEY). Par pecapstradi, kompoziciju un efektiem ir ta, ka centos ielikt pec iespejas dazadakas bildes, lai varetu palukoties no dazadiem skata punktiem. pats pecapstradi ipasi daudz neatbalstu. Bet pec pieprasijuma vai attiecigiem projektiem tomer vajag. :) Paldies jau ieprieks. Veiksmigu dienu! :)

PS. Ja tiesam velaties un ir interese varu turpinat publicet savus jaunakos darbus! :) Un vel par attelu kvalitati - bildes ir konvertetas uz zemu kvalitati un ari pievienojot seit kvalitate kritas :/

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1404 34 141 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 141

0/2000

nedomāju gan, ka Tu saņemsi objektīvu kritiku spokos.. Darbi skaisti, patīk.

193 0 atbildēt

Daļa no bildēm izskatās pāršarpotas

83 6 atbildēt

Man vairāk patika pašas meitenes, nevis bildes. emotion

52 3 atbildēt

Tā blondīne apakšveļā izskatās nereāli pārbijusies :D

37 0 atbildēt

bildes ļoti skaistas, bet vairums meiteņu ir tik kaitinoši nošpaktelētas, ka nosit visu noskaņu..

28 1 atbildēt

Tās ar smukajiem puišiem man patika vislabāk hāh* ;dd

Bet smukas bildiites (:

19 0 atbildēt

Diezgan labi, bet vēl ir kur augt! emotion

15 0 atbildēt

Nezinu ar ko īsti sāk - jāstrādā pie apstrādes vai tomēr pamatu pamatā pie pareizas ekspozīcijas un gaismošanas vairākās vietās... (nezinu cik Tev toņi ir nogriezti, jo paši spoki jau arī sačakarē kvalitāti).

Tad vēl noteikti jāiemācās strādāt ar pašām modelēm - dabūt no viņām acu skatienu un pareizas sejas izteiksmes, savādāk bildes nenolasās - nav skaidrs vairākās kas ir tas - piemēram 12. - ideja ļoti laba, bet kas ir tas ko vēlies pateikt? Meitenes sejā redzu vai nu bailes vai nu sažmiegumu no lidojošiem matiem un spilgtas saules... Tāpat 8 bilde - nezinu kapēc, bet man viņas kļuva žēl :D

Ir dažas, kas idejiski ļoti patīk :)

9 0 atbildēt

Kur bildes ir uzņemtas? :)

8 2 atbildēt

patīk šāda veida raksti :)  emotion

4 0 atbildēt

6-tai (tur, kur 2as meitenes un kanāls fonā) ir tāds telpas tipa apgaismojums, kas nesaskan ar fona attēlu, kā rezultātā rodas sajūta, ka tā ir ne visai izdevusies foto  manipulācija, bet tā - bildes labas!! ;]

5 1 atbildēt

14 šķiet salīmēta. (giggle)

4 0 atbildēt

daudzviet kaut kas ar apgaismojumu nav labi, vismaz, pēc-apstrādē to kaut kā varēji labot.

15., 17. vislabākā, manuprāt, bet nu.. kopumā - neslikti (:

veiksmi turpmāk.

3 0 atbildēt

Spokos nav nemaz nav iespējams saņemt objektīvu kritiku. Kritiķi spokos - pumpaini tīņi kuri ne sūda nesajēdz no ta priekšmeta kuru kritizē.

Skaisti :)

2 0 atbildēt

Kur tu dabūji tik krutu nēģeri? o_O

1 0 atbildēt

apriebušās tās pretīgās amatieru bildes... bet šīs nav no tām! super, skaisti! :)) 

1 0 atbildēt

pēc analoģijas 14. bildē viss ir pareizi, tikai tam objektam bija jābūt pārnestā nozīmē

1 0 atbildēt

1. diez gan graudaina, tomēr laba :) .. 6. un 15. man prasās pēc reflektora, jo gaismas šķiet nepilnīgas. 12. bildē meitenes plecs kompozīcijas dēļ tiek parādīts diez gan masīvs. ja tā ir domāta erotika tad tā nav izdevusies kompozīcijas dēļ,bet ja domāts prosta portrets, tad neizprotu, kādēļ  viņa sēž krūšturī. Tev ir kur tiekties un talants tev arī ir :) Liels, prieks, ka nepārspīlē ar pēcapstrādi.

1 0 atbildēt

3.bilde man patik tas ka viņam ir zilas acis,cilvekiem ar tadam acim parasti smukas bildes,vel patik 4.bilde viņa speciali ta saģērbas lai tu viņu varetu nofotogrāfēt? un 7. bilde kā tu dabuji tādu efektu?

1 0 atbildēt

Labas bildes :) tev sanāk, tā tik turpini!

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »