local-stats-pixel

Konkursa "Mikroskops" uzvarētāji!!!10

Bērnībā koki šķita lielāki, zeme - tuvāka, zāle zāļāka un debesis zilākas. Iekrītot zālē, varēja ilgu laiku sajūsmināti skatīties uz pašu mazāko iemītnieki dzīves gaitām un dažādu mazu kukainīšu kustībām. Bet bērni izaug un aizmirst par to, kas notiek zem kājām..

Sociālais portāls uzrīkoja Яндекс.Фотки konkursu "Mikroskops", kura dalībniekiem bija jānofotogrāfē Marko foto-bilde, kurā ir iemūžināti mazie zemes iemītnieki un kukainīši. Uzverātājus noteica postāla lietotāji, balsojot par saviem favorītiemJāpiebilst, ka bildes, kuras ierindojās pirmajā desmitniekā, tiešām ir ļoti skaistas, krāšņas un krāsainas. Konkursa ideja bija pasaules izpēte, tās pasaules, kura slēpjas aizmirsta un neredzēta - paslēpusies zem kājām, pasaule, kuru bieži vien mēs vispār nepamanam.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
305 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Euuu! Es arī gribu Spokos šādu konkursu!emotion Man varbūt nesanāks tīik skaistas bildes, bet es noteikti pacenstos. Varētu pat iesūtīt vairākas emotion

12 0 atbildēt
Es jau domāju, ka spoku konkurss bija emotion
8 0 atbildēt

Tas zirneklis izskatās pēc mīlīga kucēna emotion

0 0 atbildēt

Ljoti skaistas bildes, es visas saliktu pirmajaa vietaa emotion emotion emotion

Bet par zirnekliiti - ieskaties veeriigaak, Lanselot, vinjsh patiesi izskataas ljoti miiliigs un omuliigs emotion emotion

0 0 atbildēt

man ir tik daudz kukaiņu bildes, bet neskatoties uz to ka tās ir tuvu un skaidri saskatāmas, šīs liek man justies kā iesācējam.

emotion 

0 0 atbildēt

Vot eto zum. A*ujennij zum! emotion

0 0 atbildēt

mļāāā un es nezināju par šo konkursu,izēstu visus emotion

0 0 atbildēt

5 un 8 super mīlīgi, jamm. Tā arī vērtētu, attiecīgi 1 un 2 vietas.

0 0 atbildēt