local-stats-pixel fb-conv-api

Kā baro Latvijas slimnīcās58

944 1

Tātad, pamanīju rakstu par to, kā baro slimnīcās dažādās pasaules valstīs. Izdomāju parādīt, kā mani baroja Rīgas Stradiņu Universitātes slimnīcā (laikam tāds bija pilnais nosaukums).

Piebildīšu, ka tā kā slimnīcās viesojos diezgan bieži, jau zināju, kas sagaidīs, tāpēc līdzi biju paņēmis savus piparu un sāls podus.

Ko lai saka, tā kā tur ir cilvēki ar dažādām problēmām, tai skaitā arī kuņģa, viņiem ir jāatrod vidusceļš, lai piemērotos visiem pacientiem. Tieši tāpēc ēdieni tiek gatavoti bez garšvielām un citām piedevām, kas varētu kaitēt kāda veselības stāvoklim. Kā arī es biju kaut kādā bezmaksas programmā un paši saprotat, Latvijā, ja bez maksas, tad nevienam neinteresē ko tu gribi.

Priecāsimies, ka bija kas vairāk kā tikai maize un ūdens. Nebija nemaz tik slikti. Ir bijis trakāk. Kaut arī ēdiens nebija no tiem gardākajiem, priekš slimnīcas bija ok, badā arī nemiru.

Brokastis neiemūžināju, jo tur, laikam, tiešām bija tikai maize un ūdens, ja paveicās tad tēja.

944 1 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

nu nesmuki pasniegts, bet iskatas gardi.

4 0 atbildēt
ja negarso tad pasuti picu, tikai beigas samaksa par slimnicu savadak nakajamiem bus vel sliktak
3 0 atbildēt
3 0 atbildēt

Nesen pati gulēju Austrumu slimnīcas Infektoloģijas centrā (Linezera rajons). Un par pusdienām, brokastīm un vakariņām nevarēju sūdzēties nevienā brīdī. 

Ēdiens labs, porcijas salīdzinoši lielas. Nebija tā, ka starp ēdienreizem gribētos ēst vēl. Un garšīgs bija viss. Turklāt pēc slimnīcas bieži centos iekļaut savā ēdienkartē to, ko pasniedza tur. emotion 

3 0 atbildēt
izskatās labi, mājas baro sūdīgāk
3 1 atbildēt

Gurķīti varēja sagriezt, tās muļļas, citādi ta kā krāniņu uzmet uz paplātes...

2 0 atbildēt

izskatās diezgan pavirši gatavots un bez jebkādas cieņas pret pārtiku.

2 0 atbildēt

Vismaz vēl kaut kāds ēdiens. Man dažas dienas pavadot slimnīcā vispār ēdienu neatnesa un arī nepiedāvāja, lai gan par to bija arī jāmaksā.  emotion  emotion  Vismaz slimnīcā esošais veikaliņš piepelnījās. 

2 0 atbildēt
Labu laiku atpakal TOS slimnica guleju,tur ar tiri normals ediens bija,putras no ritiem ne ipasi,bet pusdienas bija labas un satigas.
2 0 atbildēt

Stradiņi, cik esmu redzējis bildes, vispār izskatās pēc grauzta un noliktavas. Jāpriecājas, ka biju BKUS, lai gan tur arī ir elle un sliktas atmiņas.

2 1 atbildēt

Ļoti skaista ''sviestmaize'' emotion 

1 0 atbildēt

Domājams, ēdiens tāds, lai pacientiem pazustu velme dzīvot šajā pasaulē un tie ātrāk nomirtu...

2 1 atbildēt

Njā, šie attēli būtu pēdējā vietā salīdzinājumā ar tiem, kuri tika publicēti par citām slimnīcām.

1 0 atbildēt
Latvijā slimnīcās tik tiešām baro cilvēkus, kā suņus. Ne jau slimnīca vainīga, bet gan tai piešķirtā naudiņa. Kur vēl zemāk? Gulēju slimnīcā 3 reizes, ir jau laba tā ārstēšana, bet baro gan tur, kā dzīvniekus. Nekā ēdama. Nereti zobus var salauzt no tām putrām un maizes šķēlēm emotion
4 3 atbildēt

Nemanīju bet slimnīcās ir tās siltuma kastes kur nes ēdienu, sakrājas kondensāts no ēdiena un pil atpakaļ šķīvī, jautājums cik bieži tās termo kastes  tiek dezinficētas.... emotion 

1 0 atbildēt

Izskatās garšīgi, tiko kuņģis, kā par brīnumu sāka par sevi ziņot emotion

1 0 atbildēt

padomju laika šķīvji emotion

1 0 atbildēt

Kas, resturanu gaidijat ? nujau galigi izlepushi.

1 0 atbildēt
Nau tik traki
1 0 atbildēt
Slimnica needu tikai brokastis,putras vienkarsi nepanesu. Nak atpakal. Mazina biju edu visas putras bez problemam.
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »