local-stats-pixel fb-conv-api

Ja dzīvnieki izturētos pret mums tā, kā mēs izturamies pret viņiem?73

Mums ir daudz kopīga ar dzīvniekiem, ko izmantojam pārtikai, izklaidei, darbam un eksperimentiem. Viņi spēj izjust gan ciešanas un baudu, gan gūt emocionālus pārdzīvojumus, viņi mācās viens no otra un atceras notikušo, rūpējas ne vien par saviem, bet nereti arī citu mazuļiem, viņi tiecas pēc patīkamām lietām un izvairās no nepatīkamām. Tātad viņiem ir savas intereses, viņiem nav vienalga. Atšķirībā no, piemēram, akmeņiem un burkāniem, dzīvniekiem rūp, kas ar viņiem notiek, tāpat kā mums rūp, kas notiek ar mums. Ja uzskatām, ka cilvēki ir pelnījuši tiesības, kas aizsargā mūsu intereses, vajadzētu pamanīt, ka tas tāpat attiecas uz citu sugu indivīdiem un viņu interesēm.

« 1  2  3 »
658 39 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

true true , skarba tā patiesība emotion

3 0 atbildēt
Tā ir, un ir skumji, ka cilvēki atsakās atvērt acis, bet ar aizmālētu seju aizstāv nežēlību un cenšas visiem ieskaidrot, ka daba bija paredzējusi, ka cūka izaug 3mēn laikā no sivēna par kuili, bet cālis 1mēn laikā par resnu broileri. Es nemaz nerunāšu par pārējām lietām, kuras atsakās atzīt. Latvieši šokā un ir aizvainoti, ka Krievija neatzīst Latvijas sagrābšanu, bet dzīvnieku pārlieku izmantošanu pārtikā un izklaidē neatzīst par ko nenormālu. Sviests.
11 8 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Pamācoši
2 0 atbildēt

24.  emotion 

2 0 atbildēt
Žēl, žēl.
2 0 atbildēt
Tev kā "medniecei" būtu jāzin, ja medību bises ir piemērotas medībām, bet kalašs ak-47 piemēram ir automāts, kam nav tādas priekšrocības kā medību bisei. Un jā, ja šautu ar kalašu piemēram, mājas varētu atnest jau malto gaļu emotion
2 0 atbildēt

ar ieroci šauj tikai mīkstie, īsts mednieks savu medijumu nomedīs ar loku vai kaut ko citu tik pat primitīvu

3 1 atbildēt

😒👍

1 0 atbildēt
Es saprotu ka cilvēkam garšo gaļa (nevajag te runāt ka gaļu cilvēka organismam vajag -to var mierīgi aizstāt) bet runāt vai salīdzināt to ka dabà lauva arī nogalina stirnu un šeit mēs arī ir stulbums. Pirmkārt - jo dabā stirna pati saprot, ir jābēg un jāuzmanās - ja nē tevi apēdīs. Šeit nabaga cūkām pat nav iespējas savā sprostā pagriezties kur nu vēl aizstāvēties. Otrkārt - dabā tas ir naturāls ceļš kā nepieļaut pārskaita rašanos, bet pie mums, cilvēkiem, nav ar to nekāda sakara. Pieņemsiet to vai ne jau desmit gadu laikā vai nu visi būsim veģetārieši vai arī sen jau dzīvosim tuksnesī P.s. Es nerunāju par cilvēkiem bada apstākļos, loģiski ka tur nav citas izvēles, ja gribi dzīvot
3 2 atbildēt
29 - kinky
1 0 atbildēt
Un,ko man tagad darīt?Raudāt un atteikties no dienišķās desas?Nu,tad lūdzu baro mani ar sauso barību kā kaķi!
4 3 atbildēt

Liek aizdomāties, bet šaubos vai kas tuvākajā laikā mainīsies....

2 1 atbildēt
Kads sakars slimibai ar eedienu?
1 0 atbildēt

Kādā ziņā neētiski? 

Jūsu minētā 8.bilde varbūt nemaz nav jāuztver tik nopietni, taču ar medībām saistītas vēl vairākas ilustrācijas, kurā situācija attainota patiesāk.

Es neatbalstu medību aizliegšanu, vai tās drastisku ierobežošanu, NĒ! Es iestājos par medību norisināšanos TIKAI pārtikas ieguvei un dzīvnieku daudzuma regulēšanai, nevis SPORTAM un ADRENALĪNAM, lai piekārtu galvu istabā pie sienas un uztaisītu paklāju, pie kura sēdēt ziemas vakarā.

9 8 atbildēt
Tu esi vegāns?Uzmineju?
3 3 atbildēt

tad kapēc nevar ar automātu medīt ? 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion bet tā nekad nenotiks, ja neuzradīsies mutagēns bet vienalga mēs būtu pārāki.

0 1 atbildēt
Paskaties lūdzu BalticOvo vistu audzētavas video youtube, un tad tukši muldi! Pretīgi lasīt!
1 2 atbildēt
« 1  2  3 »