local-stats-pixel fb-conv-api

F1 traģēdijas. II daļa.14

319 0

“1994.gads bija trauksmes zvans F1. Visi – gan komandas, gan Starptautiskā Automobiļu federācija – veica lielu darbu drošības jautājumu risināšanā, un, manuprāt, ir laiks to darīt atkal. Formula-1 sacīkstēs drošības nekad nevar būt par daudz,” aģentūrai „Reuters” bija izteicies McLaren komandas vadītājs Mārtins Vitmāršs (Martin Whitmarsh) pēc 2009. gada Ungārijas Grand Prix sacīkstēm, kad avāriju piedzīvoja Felipe Masa (Felipe Massa). “Man liekas, pēdējā laikā mēs pārāk daudz esam aizrāvušies ar politikas veidošanu. Mums vajadzētu atgriezties pie čempionāta, cīņas, šova un drošības.”

http://www.spoki.lv/foto-izlases/F1-tragedijas-I-dala/167604">
Raksta sākumu var izlasīt TE

« 1  2  3 »
319 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

atbildot uz niks komentāru " Raksts interesants, bet virsraksts ir nedaudz... " Manuprāt, gana liela traģēdija ir ģimenei arī tad, kad kāds tuvinieks ir slimnīcā ar ielauztu galvaskausu un rezultātu īsti nevar zināt neviens. Bet droši vien, ka to uztver katrs nedaudz savādāk.

13 0 atbildēt

Prieks,ka paraadaas arii,kas sakariigs spokos.Paldies,autoram!

4 0 atbildēt

Bija interesanti palasīt.+

3 0 atbildēt

ar interesi lasiiju

3 0 atbildēt

nu ļoti labs raksts !

2 0 atbildēt

Nākošajās sezonās jau nu noteikti vajadzētu kārtīgi uzlabot drošību, jo tos zaļos gurķus, kas tagad sēž pie formulu stūres, gadus piecus atpakaļ komandu vadītāji pa taisno nosūtītu uz mājām spēlēties ar modelīšiem vai labākajā gadījumā uz F2000. Agrāk bija 2-3 tādi, kas katrās sacīkstēs pa 5 reizēm izbrauca no trases, tagad gandrīz puse. Kaut arī to intrigu, kas bija Šūmahera un Hakinena laikos tāpat vairs neatgūt.

2 0 atbildēt

sudigi vinam

2 0 atbildēt
SaW avatarsSaW

Noderētu arī video.. Daudzus no tiem esmu redzējis youtube.

2 0 atbildēt

Lielisks raksts +++ emotion

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Ļoti labs raksts :)) +

2 0 atbildēt

+++

2 0 atbildēt

+++

2 0 atbildēt