local-stats-pixel fb-conv-api

Es esmu muļķe,jeb viņš ir maniaks?71

345 18

(Tulkota vēstule publiskajā saitā,šoreiz par vienu krievu meičas jautājumu)

Satikos ar vienu puisi gandrīz gadu un neizturēju.Gada laikā es ar viņu ne reizi nesastrīdējos.Vai tas ir normāli?Vai arī es esmu muļķe?Un puisi itkā normāls.Ņēmās ar kompjūteriem,uztaisīja man dzīvoklī remontu pats ar savām rokām(līdz šim biju domājusi,ka ačkariki neko vairāk par pogu spaidīšanu neprot).
Vienmēr man uzticējās ,nekad arī nebija greizsirdīgs.Nekad nebija sevī noslēdzies.Pats ļoti mīlēja ,motociklus un ziemā kopā ar viņu braucām uz kalniem slēpot,kā arī vasarā uz jūru ,jeb vienkārši aizbraucām peintbolu uzspēlēt.Vārdu sakot garlaicīgi nebija,bet kāpēc viņš bija tik mierīgs?Septiņos mēnešos kompensēju sava bijušā trūkumus un strīdus.
Un man tas apnika.Es izkārtoju tā ,lai viņi abi satiktos.Atnāca viņš pašā cīņas karstumā,kad es ar savu bijušo jau ņēmos gultā,bet viņš atkal tāds kluss(biju gaidījusi,ka viņš vismaz tagad sāks kliegt vai vismaz lamāties).
Bat viņš tikai klusēja.Neko neteikdams izvilka manu bijušo no gultas,pāris reižu iesita pa seju un tādu pliku izmeta no dzīvokļa.Atnāca atpakaļ istabā,apsēdās blakus gultai un klusējot sēž tur maita.
Tik pārbijusies es vēl nekad nebiju bijusi.Labāk ja viņš būtu kliedzis,ārdījies,jeb vienkārši man iesitis,bet viņš klusēja un tas mani biedēja visvairāk.Pēc desmit minūtēm tik vien prasīja-Kas tev pietrūka,kapēc?-
Es neko nespēju atbildēt,jo visas manas domas bija par to,ka viņš mani nogalinās un apraks kautkur mežā.Vēl pēc piecām minūtēm,viņš man iedeva atslēgas un aizgāja.Šodien vēl bija atnācis pakaļ mantām neteikdams nevārda.
Sakiet man meitenes,es esmu muļķe jeb viņš ir kautkāds maniaks?Tas tak nav normāli būt tādam?

345 18 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Mulķe augstākajā pakāpē

0 0 atbildēt
Ja dzīvē arī gadījusies tāda situācija kā šī tad pasaku uzreiz tā meitene bija muļķe.Riktīgākā..tas klusais čalis vrb bija pilnīgākais ledusskapis vai arī to meiteni ļoti mīlēja un neredzēja to,ka viņa cenšas padarīt viņu greizsirdīgu.Viņam lkm bija ļoti bail pazaudēt viņu un tpc arī klusēja un visu paturēja pie sevis.Diezgan dīvains dzīves gadījums..bet tā meitene nezin ko ar savu neapdomīgo rīcību izdarīja.Es pilnīgi saprotu to,ka viņš aizgāja prom no viņas,jo neviens nevēlas būt piekrāpts.Ja es rakstītu viņai atpakaļ vēstuli tad uzrakstīto šo : Jūties īpaša,ka tev bija tāds puisis.Citām tādu puišu nav un daudzas vēlētos būt tavā vietā tostarp arī es. Un ja vēl pats savām rokām izremontē dzīvokli..KO VAR VĒLĒTIES VAIRĀK??
0 0 atbildēt

Lasu, bet kaut kas nu nekādīgi nelīmējas kopā! Acīmredzot laikam jau patiesība, ka vajag tie saucamie bad boy, kas kliedz, padauza bišk un nez ko vēl. Tak interesnatāk, kāpēc gan ne? :(

0 0 atbildēt

Krievenes loģika - если бьет значит любит. Tātad domāja, ka nemīl :D

1 1 atbildēt

jaa tu esi pilniga dura 

0 0 atbildēt

Nu dura. Bija dabuujusi sev normaalu chali, bet vajadzēja piedzīvojumus meklējot kāpt gultā ar bijušo. Tjem bolje ar apzinju, ka viņus pieķers.emotion

0 0 atbildēt

vnk dura, kam nav ko dariit... zheel, ka tas chalis vinjai tomer taa riktiigi neuzshaava.. mauka peedeejaa

0 0 atbildēt

nevis muljkje bet galiiga muljkje kvadraataa ... 4uvaks vnk neizraada emocijas, visu patur sevii ... vinjsh nevis dusmas izgaaziis, sasitot to vinjas bijusho un vinju lupataas, bet gan kluseejot ieksheeji sliiks saapees ... maz ir taadu cilveeku, kuri var savaldiit savas emocijas ... tas, ka vinjsh necepaas par katru siikumu ir ta4 lab, mazaak iemeslu striidiem ... liekas, pat ka ideaals 4uvaks ... bet nee, tai durai bij jaanjemaas ar bijusho, lai shameejo paarbaudiitu ... ja taa ir taisniiba, tad taa devka ir galiigaakaa dura ...

0 0 atbildēt

Well. Es saprotu, ka var pietrūkt kaisles un tā, bet nav jau uzreiz ar ex jādrāžās..

0 0 atbildēt

a varbūt pats nomirsti..?

0 1 atbildēt

Es uzskatu, ka  šis ir speciāli sataisīts :)

0 3 atbildēt

Varu iedomāties, kā tā sieviete sadirsa tam čalim uz ilgu laiku. drīzāk, jau ka vecene ir stulba. Lieta ir tāda, ka cilvēkiem ir dažādi saskarsmes tipi un temperementi, vai cilvēks intraverts vai ekstraverrts. tas ari nosaka uzvedību.

10 13 atbildēt

izdomāts stāsts, tā nemēdz notikt,,,,,,,,,,,,

0 5 atbildēt
« 1  2  3 »