local-stats-pixel fb-conv-api

Es esmu muļķe,jeb viņš ir maniaks?71

345 18

(Tulkota vēstule publiskajā saitā,šoreiz par vienu krievu meičas jautājumu)

Satikos ar vienu puisi gandrīz gadu un neizturēju.Gada laikā es ar viņu ne reizi nesastrīdējos.Vai tas ir normāli?Vai arī es esmu muļķe?Un puisi itkā normāls.Ņēmās ar kompjūteriem,uztaisīja man dzīvoklī remontu pats ar savām rokām(līdz šim biju domājusi,ka ačkariki neko vairāk par pogu spaidīšanu neprot).
Vienmēr man uzticējās ,nekad arī nebija greizsirdīgs.Nekad nebija sevī noslēdzies.Pats ļoti mīlēja ,motociklus un ziemā kopā ar viņu braucām uz kalniem slēpot,kā arī vasarā uz jūru ,jeb vienkārši aizbraucām peintbolu uzspēlēt.Vārdu sakot garlaicīgi nebija,bet kāpēc viņš bija tik mierīgs?Septiņos mēnešos kompensēju sava bijušā trūkumus un strīdus.
Un man tas apnika.Es izkārtoju tā ,lai viņi abi satiktos.Atnāca viņš pašā cīņas karstumā,kad es ar savu bijušo jau ņēmos gultā,bet viņš atkal tāds kluss(biju gaidījusi,ka viņš vismaz tagad sāks kliegt vai vismaz lamāties).
Bat viņš tikai klusēja.Neko neteikdams izvilka manu bijušo no gultas,pāris reižu iesita pa seju un tādu pliku izmeta no dzīvokļa.Atnāca atpakaļ istabā,apsēdās blakus gultai un klusējot sēž tur maita.
Tik pārbijusies es vēl nekad nebiju bijusi.Labāk ja viņš būtu kliedzis,ārdījies,jeb vienkārši man iesitis,bet viņš klusēja un tas mani biedēja visvairāk.Pēc desmit minūtēm tik vien prasīja-Kas tev pietrūka,kapēc?-
Es neko nespēju atbildēt,jo visas manas domas bija par to,ka viņš mani nogalinās un apraks kautkur mežā.Vēl pēc piecām minūtēm,viņš man iedeva atslēgas un aizgāja.Šodien vēl bija atnācis pakaļ mantām neteikdams nevārda.
Sakiet man meitenes,es esmu muļķe jeb viņš ir kautkāds maniaks?Tas tak nav normāli būt tādam?

345 18 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Satikās gandrīz gadu, bet slēpot brauca katru ziemu????????

162 1 atbildēt

tadu dzeku ir LOTI maz un vini ir zelta verti, tie kliedzeji jau bus tie siteji nevis otradak.

90 0 atbildēt

Sieviešu loģika emotion

74 4 atbildēt

Sievietes laikam tiešām ir stulbas! Varbūt vīrietis nav tāds kas var sāpināt sievieti, un nezinu, varbūt tik ļoti  mīlēja ka nevarēja uzbļāut nu c`moon!

68 7 atbildēt

Meitene bija ar viņu kopā tikai knapi gadu un,citēju: "katru ziemu kopā ar viņu braucām uz kalniem slēpot" ??? emotion

Yeah, tu esi muļķe...emotion

47 1 atbildēt

vai man vienai liekas ka vinja ir muljke? emotion

41 0 atbildēt

stulbā sieviete....

24 1 atbildēt

Daudzas par tādu vīrieti nogalinātu... A viņa...emotion

23 0 atbildēt

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooooooooootttttttttttttteeeeeeeeeeee!!!!!!

normālas meitenes par tādu puisi manikīru nograuztu!!

22 1 atbildēt

Sieviete muļķe 100%!!!

18 0 atbildēt

Nu ,ja vecenei galva skan - krievu tautas dziesmas!  Neko citu maz nevar sagaidīt 

17 1 atbildēt

Sačakarēja čali muļķe. 100% viņš tāds vairs nebūs ar nevienu..

14 0 atbildēt

lool. tik stulba aita sitama. buutu man taads chalis traapiijies, es vinju nelaistu vljaa, nekad!

pareizi darija, ka pameta. taa tak kārteeejaa, kurai patiik, ka spaarda un lamaa katru dienu.

11 0 atbildēt

Gan pēc rakstības stila, gan pēc uzvedības vaaru ar visām četrām apgavot - Jā, Tu esi muļķe. : )

6 1 atbildēt

Vina tiesam ir mulke Tatad sanak, ka sievietem nepatik, ka pret vinam labi izturas, vismaz vairumam vajag lai vecis ir cuuka, ta sanak- man jau sen bija tadas aizdomas no personigas pieredzes, ne tik skarbi ka raksta dzekam, bet savilkt paraleles var. Tai pasa laika katra otra kliedz, ka visi vechi cuukas- tak pasas tadus mus gribat redzet, un pataisat par tadiem, jo vienreiz veci sita piecakare, otrreiz, treso reizi un pec tam jau vins vairs sievietem netices un atverties negribes/ baidisies, ka atkal tiks piepists,paliks tipisks vecis sieviesu zurnalu interpretejuma- tas bus rezultats un tad kada no vina nakotnes draudzenem vares teikt, ka visi vechi ir cukas! Te nu ir izslaveta sieviesu logika

Skatos, ka te komentaros pilns ar daila dzimuma parstavem, kas viena balsi uzsver to, ka tas ir ekstraordinars gadijums un normalam sievietem nav tads domasanas stils.. Jo ilgak es dzivoju uz sis pasaules, jo vairak man skiet, ka tas ir raksturigi visam( 99% jau nu gan), pat pasam to, iespejams neapzinoties- ja ir parak labi, tad kaut kas nav kartiba, laikam tas sievietem ir mantots instinktu veida, ka vecim jabut vulgaram un "stingru roku", gluzi tapat ka katram vecim kaut kur majo "mednieka instinkts", kas musdienas izpauzas nedzudz citos veidos.

3 0 atbildēt

Elementārī mīļā - tu esi muļķe! ;)

3 0 atbildēt

tu viennozīmīgi esi muļķe.

3 0 atbildēt

nekad neizpratīšu sievietes loģiku!

ja kāda gribvēs argumentēt tad šeit jau priekšā ir mans arguments-

*ja izturos pret meiteni labi! rūpējos par viņu loloju! lutinu! izklaidēju! utt! viņa visu sačakarē jo pati nezin kāpēc!

*ja pret čiksu izturos draņīgi (gadījuma zaķis vakara izklaidēm) neko viņai nepērku vakariņas netaisu un vsp zvanu reizi pāris dienās.... tad viņas ir ieķērušas līdz ausīm! fuck the logic! :D

2 0 atbildēt

Tika dots viss iespējamais-Ideāls. Nu varbūt tā ir sieviešu loģika.Kādēļ kaut kas ir jāpārvērš atvainojiet mēslos ja viss ir ideāli. Arī nabaga džeks varēja dabūt diezgan lielu traumu. Kā viņš piemēram uzsāks attiecības ar citu meiteni. Tādas rīcības var ietekmēt turpmāko dzīvi. Liela daļa pagātnes velkās līdzi nākotnē.

2 0 atbildēt

cilvēki kas ar jums notiek? emotion 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »