local-stats-pixel fb-conv-api

Cacigas MAITAS!24

28 5
Viegli atkodamas,kad tik tuvak iepazisti! No shi ari varetu teikt,ka izveidojas tads teiciens: " Tuvak iepazisi,talak pasutisi!"

Kā pazīt maitas? Pēc uzskatiem, pagātnes un rīcības. Pārlieku liels egoisms, pārspīlēts prasīgums un nepatika pret bērniem ir drošas parazītisku sieviešu pazīmes. Bet atklāti tīrā formā šīs īpašības izpaužas retāk. Ieinteresētas maitas prot aizslēpties aiz mīļu, jauku, saprotošu un neaizsargātu būtņu maskas, kam tik ļoti ir nepieciešams stiprais vīrieša plecs un atbalsts. Rafinētākās no viņām prot apburt, izdevīgi kalkulēt, pārliecinoši melot un veiksmīgi slēpt sadarīto. Interesantas ir šo nevainīgo būtņu brīnumainās pārvērtības, kad tās neiegūst kāroto. Tad vienā mirklī maiguma iemiesojums pārtop niknā fūrijā un naiva muļķīte aukstasinīgā aprēķinātājā.

Kā sekundārus maitu raksturlielumus var minēt ambiciozus dzīves mērķus, ārišķības nozīmīgumu, bezkompromisumu, komfortmīlestību, neiecietību, melošanu, intrigu pīšanu, sava labuma meklēšanu. Daļa no tā mērenākās formās var reizēm piemist arī normālām sievietēm, bet maitām šīs īpašības ir neatņemama to sastāvdaļa.

Maita nav labsirdīga, jautra un omulīga. Viņa var būt asprātīga kompānijas dvēsele, šķietami ar dzīvi apmierināta, augstsirdīga, bet ilgi justies laimīga maita nespēj. To nepareizie uzskati un pagātnes nodarījumi tām ātri atņem enerģiju, kas tās mobilizē cīņai par kārtējo spēka devu.

Maita nav spējīga uzticēties, jo citus mēra pēc sevis, tāpēc viņa kontrolē, izspiego un ir greizsirdīga. Bet slēpt savu uzticēšanās trūkumu daļa maitu prot tīri labi.

Lūk arī tipiskas un pieņemtas tām lietas,pec kurām arī vis ir pateikts:
28 5 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Piedod Candy, varbūt es arī kļūdījos.
1 1 atbildēt
Galvenais laicigi attopties un pareizi atšķirt cilveku! Vai ari tik pat bezjutigi priecaties,lidz paradisies kāda nopetnaam attiecibām vērta,ar pareiziem uzskatiem normala meitene! Un tad arī vares sakt baudit dzīvi emotion
1 1 atbildēt
maita..... Tas ir kaads dziivnieks?!? emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
1 1 atbildēt
skatos viena no vinjaam ierunaajaas :D
1 4 atbildēt