local-stats-pixel fb-conv-api

Cacigas MAITAS!24

28 5
Viegli atkodamas,kad tik tuvak iepazisti! No shi ari varetu teikt,ka izveidojas tads teiciens: " Tuvak iepazisi,talak pasutisi!"

Kā pazīt maitas? Pēc uzskatiem, pagātnes un rīcības. Pārlieku liels egoisms, pārspīlēts prasīgums un nepatika pret bērniem ir drošas parazītisku sieviešu pazīmes. Bet atklāti tīrā formā šīs īpašības izpaužas retāk. Ieinteresētas maitas prot aizslēpties aiz mīļu, jauku, saprotošu un neaizsargātu būtņu maskas, kam tik ļoti ir nepieciešams stiprais vīrieša plecs un atbalsts. Rafinētākās no viņām prot apburt, izdevīgi kalkulēt, pārliecinoši melot un veiksmīgi slēpt sadarīto. Interesantas ir šo nevainīgo būtņu brīnumainās pārvērtības, kad tās neiegūst kāroto. Tad vienā mirklī maiguma iemiesojums pārtop niknā fūrijā un naiva muļķīte aukstasinīgā aprēķinātājā.

Kā sekundārus maitu raksturlielumus var minēt ambiciozus dzīves mērķus, ārišķības nozīmīgumu, bezkompromisumu, komfortmīlestību, neiecietību, melošanu, intrigu pīšanu, sava labuma meklēšanu. Daļa no tā mērenākās formās var reizēm piemist arī normālām sievietēm, bet maitām šīs īpašības ir neatņemama to sastāvdaļa.

Maita nav labsirdīga, jautra un omulīga. Viņa var būt asprātīga kompānijas dvēsele, šķietami ar dzīvi apmierināta, augstsirdīga, bet ilgi justies laimīga maita nespēj. To nepareizie uzskati un pagātnes nodarījumi tām ātri atņem enerģiju, kas tās mobilizē cīņai par kārtējo spēka devu.

Maita nav spējīga uzticēties, jo citus mēra pēc sevis, tāpēc viņa kontrolē, izspiego un ir greizsirdīga. Bet slēpt savu uzticēšanās trūkumu daļa maitu prot tīri labi.

Lūk arī tipiskas un pieņemtas tām lietas,pec kurām arī vis ir pateikts:
28 5 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Cacaas SUcks :P
4 0 atbildēt
eh, man tada bija viena! emotion labi, ka laboju šo kludu! emotion
4 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt
Beigsim kašķēties.
2 0 atbildēt
Ne ar to domu pirktas,bet darbojas jau tapat! var teikt ka,Ta tachu ir tikai krāsa,kada starpiba ar ko tas asociejas un kadas domas tas izsaka,bet nu virziens paliek uz to pashu pusi :] large thank you emotion
2 0 atbildēt
Un pamēģiniet tikai noliegt, ka aiz tā visa neslēpjas sievietes prātaspējas. Sievietes priekšrocība ir spēja domāt, viltība. Ar to arī sievietes panāk vairāk, kā vīrieši, kamēr vīrieši ar savām sinhronizētajām smadzenhītēm nepieļauj iespējamības, ko mēs, sievietes, izmantojam. Šeit sauktās ''maitas'', panāk visu ko vēlas. Man patīk krāsot sarkanas lūpas, lietoju dekoratīvo kosmētiku un mīļākā krāsa man ir sarkana, tādēļ, ka uzskatu to par elegances krāsu. Nevajag sievietes, kas prot panākt savu, pielīdzināt par maukām.
3 1 atbildēt
Nu, ja visas šīs pazīmes saliek kopā, sanāk prostetūte.
3 1 atbildēt
Nevēlos jau ne uz ko norādīt, bet...paskaties sev blakus!
3 1 atbildēt
intelektuālais pigors ierunājās, nedomāju, ka tu mani pazīsti tik labi, lai kko jēli spriestu.. emotion
2 1 atbildēt
tāda par laimi vēl nav gadījusies man...
1 0 atbildēt
Noželojami vel lepoties ar to ka paplatot kajas tu dzive panac visu,varbut ne tik taisni bet ar to novirzi,paz*jot visu savu esamibu,GAĻA! :D Ja ir zinams,ka viriešiem sarkana krasa piesaista vis vairāk tikai viena nolūka,seksualas velmes! Īsta mātīte ganāmpulkā! emotion emotion
2 1 atbildēt
Zanei ir sarkanas kurpes :D :] labs raksts, Tatar! Respekt! :D +
1 0 atbildēt
jā.. shiten sanāk ka bezmazwai mauka.. emotion . naw [bildēs] nekas no cacīguma.. bet aprastā.. njā... ka lasiju nāca prātā dazhas k.biedrenes.. :D
1 0 atbildēt
Ta varetu buut emotion
1 0 atbildēt
Nevajag pārfrāzet manis teikto, par ''kāju plātīsanu'' neko netiku teikusi. Man ir pastāvigas attiecības un savu otro pusīti neesmu nekad krāpusi. Ar savu komentāru gribēju pateikt, mūsdienu sievietei ir, pagaidām, slēpta vara, tuvojas matriarhāta laikmets. Un nevajag nomelnot sievietes, kas kopj sevi. Man patīk veidot mākslu uz savas sejas. Un sarkanā krāsa, kā jau teicu, manuprāt, ir ļoti izsmalcināta. Jūtos ielenkta, jo vienīgā apzinos, ko sieviete spēj paveikt ar savu prātu, nevis ķermeni. Šēdēt uz vietas un gaidīt pasaules brīnumus, kas pēkšņi cels tevi saulītē, esot taisnīguma un labsirdības kalngalam, manuprāt, ir bezjēdzigi. Iespējams, izteicos pārspīlēti, bet tā pat ir darīts šajā rakstā, kur kāda, kas neatzīst sievisķību, nomelno sievietes, ar pašapziņu.
2 1 atbildēt
AFTAR VIPEJ JADU
1 0 atbildēt
Maita ir beigts dzīvnieks.. :D Gribētu redzet tādu cacīgu :D
2 1 atbildēt
Grūti atzīt, bet es laikam esmu maita! :(:(
1 0 atbildēt
da nē, pigor, viņš aizstāv... Zany nav tīkliņzeķubikses, or maybe ir emotion emotion
1 0 atbildēt
Piedod Candy, varbūt es arī kļūdījos.
1 1 atbildēt