local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitēkļi mājās - KAĶI!!!73

279 28

Daudzi domā, ka kaķi ir mīlīgi radījumi, kurus vajag mājās ieviest, taču patiesībā viņi ir īsti kaitēkļi.
Šajā rakstā mēģināšu uzskaitīt iemeslus, kāpēc tas tā ir.
1. Kaķis iznīcina mēbeles. Jā vienkārši izklaidējoties var likvidēt tavu mīļo dīvānu, aizskarus, drēbes, visu kur var ielaist nagus kaķis var vienkārši sapluinīt. Var pat sagraust tavas čības. Tāpat vien, aiz neko darīt.
2. Kaķis var pielikt kluci tavās čībās, jo viņam nepatika, kā tu uz viņu paskatījies, vai arī nepatīk tava otrā pusīte, un var konstanti likt klučus tavas mīlestības kurpēs.
3. Kaķis nesaprot vārdu nē. Ja tev kaut kas nepatīk kaķa darbībās, tad tu vari teikt nē cik tu gribi, tas tāpat turpinās iznīcināt mēbeles un piesmiet kurpes.
4. Kaķi pārnēsā dažādus parazītus un blusas ir tīrais nieks, ir pat tādi, kuri spēj iemājot tev smadzenēs un ietekmēt tavas spriest spējas.
5. Tas radījums tev vēl ir jāuztur. Jāpērk īpaša barība, jāpērk smiltis, lai tas varētu šad tad tur nokārtoties, jāved pie vetārsta, kopā tas iznāk tuvāk 100 eur mēnesī. Par tādu naudu jau var gandrīz pensionāru pabarot. Pie tam ja tava spriest spēja jau ir ietekmēta, tev var rasties vēlme pirkt vēl dažādus aksesuārus kaķim, vest pie friziera un manikīra un tad izdevumi aug proporcionāli tavam vājprātam un finanšu iespējām.
6. Tā vai citādi, tev pēc viņa ir jāvāc izkārnījumi, un viņam ir pilnīgi vienalga kur un kā, viņam sagādā prieku, vērot kā tu to dari.
7. Kaķiem šķiet, ka cilvēki smird. Ne jau tāpēc viņi laizās, lai nomazgātos, bet lai tiktu vaļā no cilvēku smakas.
8. Kaķi ir slepkavas. Jā! Kas pats trakākais viņi nogalina vienkārši prieka pēc. Un daži vēl atnes savu medījumu cilvēkam, lai paradītu, ka viņš neko nejēdz no nogalināšanas priekiem.
9. Kad kaķis sēž tev klēpī, vai berzējas gar tevi, tu droši vien domā, ka tas mīļojas.? Nē viņš vienkārši iezīmē savu teritoriju un īpašumus, tipiska darbība dzīvnieku pasaulē. Jā, tu tiec uzskatīts par kustamo mantu.
10. Viņi ir tīri izmantotāji. Kad viņiem kaut ko no tevis vajag, viņi ņaud. Ir uzskats, ka kaķa ņaudēšana cilvēka ausij, skan līdzīgi bērnu raudām, līdz ar to cilvēks grib automātiski palīdzēt.
11. Kaķim ir vienalga cikos tev ir jāceļas, vai cikos aizgāji gulēt. Visdrīzāk kaķis vienkārši tevi pamodinās katru rītu 06:00, lai tu varētu viņu izklaidēt un pabarot. Nekādas cieņas pret cilvēka miegu!!!
Varētu vēl turpināt un turpināt, taču cerams tev ir tapis skaidrs, ka kaķis mājās ir izdevumi, bojāts īpašums, kas ir vēl papildus izdevumi, pie tā visa kaķim ir galīgi par to visu nospļauties, viņš uzskata tevi par zemākas kārtas radību, nekādas cieņas un mīlestības, tikai brutāla izmantošana. Ja tu dzīvo laukos, un tavu māju ir apsēduši grauzēji, tad ņem kaķi vai divus, tas ir labāk nekā dzīvot ar pelēm un žurkām, ja tev problēmu ar grauzējiem nav, bet kaķi gribas, tad nopērc sev plīša kaķi, un guli mierīgi.

279 28 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Pa degunu gribi ?????

6 2 atbildēt

Nav par ko,ēd vesels

4 0 atbildēt

Daudz  detaļu izklausās pēc maza bērna. Par ķēzīšanos, īpašu barību, demolēšanu un ko tik vēl ne. Tad var teikt- sīkie rada grandiozus papildus izdevumus+ sagrauj miega režīmu

3 0 atbildēt

Vēl aizmirsi pieminēt, ka pēc kaķiem paliek dahu*a spalvas visur!! Bet tā, pluss par rakstu. 😃👍

7 4 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt

Kāpēc tā jāheito par kaķiem? Ja tev viņi nepatīk tas nenozīmē ka vajag piemēslot internetu.

5 3 atbildēt

Raksta autoram nekad nav bijis kaķis tāpēc 90% rakstā tiek negatīvi vērteets šis kustonis🙂

6 4 atbildēt

Par 90% piekrītu. Atskaitot par - 'nē'.

Visiem kaķiem var iemācīt reaģēt uz šo komandu, turklāt - parasti tie uz šo komandu reaģē adekvāti.

2 0 atbildēt

Nāc šurp

2 0 atbildēt

Man ar humoru viss kārtībā, bet nu klaji dir$$% nevajadzētu.

"Tas radījums tev vēl ir jāuztur. Jāpērk īpaša barība, jāpērk smiltis, lai tas varētu šad tad tur nokārtoties, jāved pie vetārsta, kopā tas iznāk tuvāk 100 eur mēnesī. Par tādu naudu jau var gandrīz pensionāru pabarot. " - kas tas ir? Pirmkārt, man ir divi kaķi, šķirnes pie tam, kurus ar Wiskas nebarosi, pērku tiešām dārgu paiku, bet viņi abi kopā man mēnesī 100eur neizmaksā, ar visu vetārstu, pie kura gan biežāk kā reizi gadā nav jādodas. Otrkārt tā nu sanācis, ka es uzturu savu māti, tagad jau pensionāri, tikai pensijai cilvēkam, kas nestrādā nepienākas. Un viņu lai pabarotu ar 100 eur mēnesī nepietiek. Un nav tā, ka viņa šikotu. Paika vnk nav nemaz tik lēta mūsdienās.

Pārējais - haha hihi, apmēram tā arī ir 🙂

3 2 atbildēt
:eņģelis:
2 1 atbildēt
:eņģelis:
2 1 atbildēt
:Stulbenis:
4 3 atbildēt
1.ne visi 2.lol nē 3.saprot 4.ir līdzekļi/zāles un ne visi tos pārnēsā 5.visi dzīvnirki ir jāuztur un jābaro tāpat kā tevi 6.arī pēc citiem dzīvniekeim tie ir jāsavāc, nu un? Dabiskās vajadzības, ko ta viņiem darīt? 7.jā un nē viņiem kažokā ir viela kas tiem vajadzīga un daudzi citi iemesli 8.viņi ir mednieki tā pat kā citi dzīvnieki, instinkti, un tādējādi palīdz apkarot citus kaitēkļus, kā arī viņi ķer barības pēc nevis prieka pēc 9.nē un jā 10.nē un jā 11. Nu un? Tāpat cilvēki ap šo laiku ceļās un? Tu neej dzert/ēst pa nakti ja tev gribās? Ir vēl daudzi citi iemelsi... Šis raksts ir joks right? Neredzu tam jēgu...bišk nokaitināja...ja tu uzskati ka šīs vajadzības ir kaitīgas, tad jau tu esi vēl lielāks kaitēklis
6 6 atbildēt

Kaķi ir labi dzīvnieki nomierina nervus un ja jūs neko nesaprotam nekomentejat

7 7 atbildēt

Jā jā un jā labi kaķis ielaidīs savus nagus un varbūt piekakās čības vai grīdu (mans kaķis jau piedzimstot tika mācīts iet uz tualeti kastītē viņš pat laukā nenokārtojas) tieši tādēļ ir izkārnījumu kastītes

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

👎💩

4 4 atbildēt
« 1  2  3 »