local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitēkļi mājās - KAĶI!!!73

279 28

Daudzi domā, ka kaķi ir mīlīgi radījumi, kurus vajag mājās ieviest, taču patiesībā viņi ir īsti kaitēkļi.
Šajā rakstā mēģināšu uzskaitīt iemeslus, kāpēc tas tā ir.
1. Kaķis iznīcina mēbeles. Jā vienkārši izklaidējoties var likvidēt tavu mīļo dīvānu, aizskarus, drēbes, visu kur var ielaist nagus kaķis var vienkārši sapluinīt. Var pat sagraust tavas čības. Tāpat vien, aiz neko darīt.
2. Kaķis var pielikt kluci tavās čībās, jo viņam nepatika, kā tu uz viņu paskatījies, vai arī nepatīk tava otrā pusīte, un var konstanti likt klučus tavas mīlestības kurpēs.
3. Kaķis nesaprot vārdu nē. Ja tev kaut kas nepatīk kaķa darbībās, tad tu vari teikt nē cik tu gribi, tas tāpat turpinās iznīcināt mēbeles un piesmiet kurpes.
4. Kaķi pārnēsā dažādus parazītus un blusas ir tīrais nieks, ir pat tādi, kuri spēj iemājot tev smadzenēs un ietekmēt tavas spriest spējas.
5. Tas radījums tev vēl ir jāuztur. Jāpērk īpaša barība, jāpērk smiltis, lai tas varētu šad tad tur nokārtoties, jāved pie vetārsta, kopā tas iznāk tuvāk 100 eur mēnesī. Par tādu naudu jau var gandrīz pensionāru pabarot. Pie tam ja tava spriest spēja jau ir ietekmēta, tev var rasties vēlme pirkt vēl dažādus aksesuārus kaķim, vest pie friziera un manikīra un tad izdevumi aug proporcionāli tavam vājprātam un finanšu iespējām.
6. Tā vai citādi, tev pēc viņa ir jāvāc izkārnījumi, un viņam ir pilnīgi vienalga kur un kā, viņam sagādā prieku, vērot kā tu to dari.
7. Kaķiem šķiet, ka cilvēki smird. Ne jau tāpēc viņi laizās, lai nomazgātos, bet lai tiktu vaļā no cilvēku smakas.
8. Kaķi ir slepkavas. Jā! Kas pats trakākais viņi nogalina vienkārši prieka pēc. Un daži vēl atnes savu medījumu cilvēkam, lai paradītu, ka viņš neko nejēdz no nogalināšanas priekiem.
9. Kad kaķis sēž tev klēpī, vai berzējas gar tevi, tu droši vien domā, ka tas mīļojas.? Nē viņš vienkārši iezīmē savu teritoriju un īpašumus, tipiska darbība dzīvnieku pasaulē. Jā, tu tiec uzskatīts par kustamo mantu.
10. Viņi ir tīri izmantotāji. Kad viņiem kaut ko no tevis vajag, viņi ņaud. Ir uzskats, ka kaķa ņaudēšana cilvēka ausij, skan līdzīgi bērnu raudām, līdz ar to cilvēks grib automātiski palīdzēt.
11. Kaķim ir vienalga cikos tev ir jāceļas, vai cikos aizgāji gulēt. Visdrīzāk kaķis vienkārši tevi pamodinās katru rītu 06:00, lai tu varētu viņu izklaidēt un pabarot. Nekādas cieņas pret cilvēka miegu!!!
Varētu vēl turpināt un turpināt, taču cerams tev ir tapis skaidrs, ka kaķis mājās ir izdevumi, bojāts īpašums, kas ir vēl papildus izdevumi, pie tā visa kaķim ir galīgi par to visu nospļauties, viņš uzskata tevi par zemākas kārtas radību, nekādas cieņas un mīlestības, tikai brutāla izmantošana. Ja tu dzīvo laukos, un tavu māju ir apsēduši grauzēji, tad ņem kaķi vai divus, tas ir labāk nekā dzīvot ar pelēm un žurkām, ja tev problēmu ar grauzējiem nav, bet kaķi gribas, tad nopērc sev plīša kaķi, un guli mierīgi.

279 28 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000
Bet ja gribas kaut ko mīļu, tad neko tik mīļu kā kaķìti nedabūsi.
32 0 atbildēt

Uzreiz redzams, ka raksteļa autorelim kāds kaķis ir briesssmonīgi nodarījis pāri. Ak tu mazais nabadziņš...   emotion 

28 1 atbildēt

kaķis skrāpē un pēc tam emocionāli ietekmē, tēlojot nevainīgu  emotion 

20 0 atbildēt

 emotion Man patīk kaķi, bet viss ko tu minēji palielam tā arī ir! Jebkurā gadījumā, kaķis mājās ir labi.

Par rakstu paldies, sasmējos!

17 1 atbildēt
Tad jau labāk lūsi mājās turēt, kas gan stirnu uz mājām atnesīs gan apsargās māju!emotion
15 0 atbildēt

Tu esi stulbs  emotion 

12 0 atbildēt

Nesaklausīju šeit nekādu humoru, drīzāk autors sevi apliecināja kā kaķu nīdēju. Man tagad ir jau otrs kaķis. Pirmais, vārdā Ričards, nodzīvoja 20 gadus. Viņš bija tas, kas , būdams tikai 2 mēnešus vecs, man signalizēja, ka esmu slima. Aizgāju pie ārsta - man konstatēja sirds aritmiju. Ričardam jau bija 17 gadi, kad viņš brīdināja, ka mans vīrs ir slims. Taču mēs neuztvērām. Pēc 2 mēnešiem kājā bija iestrēdzis trombs. Jā, kaķis, tāpat kā cilvēks, vēlas uzmanības apliecinājumus.

Šobrīd man ir jauna kaķenīte vārdā Sāra , 8 mēnešus veca. Abus kaķus man izdevās uzreiz iemācīt iet uz tualeti. Esmu jau pieradinājusi pie sukas. Tagad katru dienu viņa man atgādina, ka jāsakārto frizūra.

Kad eju laukā vai atgriežos mājās, viņa sagaida. Ļoti patīk spēlēt paslēpes.T.apat bija arī Ričardam, kuru parasti saucām par Ričiju.

Bija ari blēņas, taču tad, kad neveltīju viņiem uzmanību. Ričijs nokratīja bezadatu kaktusu, bet Sāra par savu upuri ir izvēlējusies spāņu rozi.

9 0 atbildēt

Pastulbs raksts. autors visticamāk kaķi nav turējis mājās. puse no šīm lietām nenotiek ja minku mājās tura ar izpratni un mīlestību emotion) otra puse notiek dažreiz "emotionsmi:

13 4 atbildēt

Ir punkti,kur es nepiekrītu,bet pa lielam taisnība ir.Kakā un čurā nepareizās vietās tikai tad,kad viņi atriebjas tev,ja tu ko sliktu esi izdarījis.Bet tas ka viņam pie kājas,ka tu guli pa nakti un viņam vajag iziet laukā un pēc tam vēl pa nakti vajag iekšā tikt tā gan ir taisnība.Ceļ augšā mani ap 02:00,tad ap 04:00 pa nakti.Bet tās viņa žēlīgās actiņas iznīcina tevi un tu kalpo viņam visu kaķa mūžu.

9 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion , bet  emotion tā ir taisnība.

9 1 atbildēt

Man ir nestabila nervu sistēma un kaķi man palīdz nomierināties. emotion

8 0 atbildēt

Tev kaķi ļoti nepatīk. Tas ir redzams.

10 2 atbildēt
To rakstu varēja saīsināt līdz vienam teikumam. Autors nemīl kaķus! Daļu no rakstītā varētu piedēvēt arī suņiem. Bet daļa ir diezgan aplama. Cik kaķu mam bijis,neviens nekakāja apavos vai kaktos,jo bija mācīti iet uz poda.
10 3 atbildēt

Autoram ar humoru viss kārtībā. Lasītājiem gan tā švaki.

Man ir divi kaķi,britu īsspalvainais un Abesīnietis.

8 1 atbildēt

Kaķis un cilvēks ir vienīgie radījumi uz zems kas medī prieka pēc..

- Pasaulē ir zināms gadījums, kur uz vientuļas salas bākas uzrauga kaķis iznīcināja veselu putnu koloniju..

5 0 atbildēt

Nedirsh majas, neposta mebeles, Sunji piedirsh visu, saposta visu. 

7 2 atbildēt

Vai tad Tev kāds liek turēt kaķi, ja tu to nevēlies?

5 0 atbildēt

Laikam jau nezini kādi ir kaķi. Viņi nev nekādi dirsēji(pārsvarā)

4 0 atbildēt

Neko nepareizu jau autors neuzrakstīja 😁

6 2 atbildēt
Uztaisi 2. Daļu!
5 1 atbildēt
« 1  2  3 »