local-stats-pixel

Kauli un āda vārdā Tairons24

Gribu Jums pastāstīt par kārtējo cilvēku nežēlības upuri. Tas ir mīļš un draudzīgs dobermanis vārdā Tairons, kuru viņa saimnieki ir nežēlīgi mērdējuši badā divu gadu garumā.
12.09.08. Slokas patversmē atskanēja zvans no kādas Jūrmalas domes darbinieces, ka vajag pārbaudīt kādu dzīvokli Kauguros Talsu ielā 31-20, jo dzirdama rejoša suņa balss, bet 2 gadu laikā neviens nav redzējis, ka dzīvoklī dzīvojošie pastaigātos ar suni.
Sadarbībā ar Jūrmalas pašvaldības policiju Slokas patvers,es vadītājs Gints ieradās notikuma vietā. Tika konstatēts, ka dzīvoklī atrodas vecāka gadagājuma sieviete un suns, kas piesiets ~1 m garā pavadā, riņķī viss apkakāts un apčurāts. Sieviete atklāti pateica, ka suns tā dzīvo, problēmas tur neredz. Saimnieki ir 2 viņas mazdēli. Uz jautājumu par barību, sieviete teica, ka baro ar sauso barību, kuru nevarēja uzradīt, pat maize nebija dzīvoklī! Tālāk sekoja apgalvojums, ka sunim arī dārzeņus vāra, bet arī tie, protams, nebija dzīvoklī. Pamatojoteis uz visu iepriekšminēto policija atsavināja suni. Suns tika nogādāts Slokas dzīvnieku patversmē. Pirmās pastaigas laikā varēja konstatēt, ka ir atrofējušies suņa muskuļi, jo staigājot tie rāvās krampjos! Šodien suns jau jutās nedaudz labāk, varēja pastaigāt nedaudz vairāk, tomēr acīmredzams bija tas, ka suns savos 2 gados ir pārcietis šausmīgas mokas.
Jāsaka, ka man nav saprotams Tairona saimnieku domu gājiens, kas uzskata, ka ar suni viss ir kārtībā. Pat cilvēkam, kurš nav suņu pazinējs, ir acīm redzami, ka Tairons ir pārāk vājš :( Jācer, ka pēc izveseļošanās, šis daudz pārcietušais suns tiks pie mīlošiem saimniekiem, kas par viņu patiesi rūpēsies.
Tairons tagad atveseļosies Slokas patversmē. Ja vēlaties viņam palīdzēt, tad varat ziedot naudiņu Slokas dzīvnieku patversmei uz bankas kontu:
ŠĪRANTE IK
Reģ. Nr. 40002071440
A/S Hansabanka
Konta nr. LV73HABA0551012343408
(Fotogrāfiju autors Linda Kuikulite)
Reklāma
28 5 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000
emotion būtu kāda liekāka kapeika :(
0 0 atbildēt
Turklāt, protams, ka naudiņa ir visai patversmei, bet var jau arī pārskaitījumā norādīt, kam tieši. Es pati ziedoju katru mēnesi Slokas patversmei un projektam "Labās mājas", kā arī cenšos katru nedēļu aizbrauk uz Sloku pastaigā ar suņiem un aizvest viņiem suņbarības maisu. Drošvien šo sestdien tur satikšu arī Taileru. Viņš esot ļoti draudzīgs, visus grib sabučot un lien klēpī. Taisni vai jābrīnās, ka pēc visa, ko cilvēks viņam nodarījis, viņš vēljoprojām ir tik mīlīgs.
0 0 atbildēt
edzus, Tu pats esi idiots, ja nezini kā pārbaudīt vai konts ir īsts. Var taču internetā sameklēt un salīdzināt ir vai nav patversmes konts. Ja netici man, re kur Dienā arī bankas konts Slokas patversmei rakstīts: http://www.diena.lv/lat/politics/majdzivnieki/liela-sunu-pastaiga Nevajag te tukši muldēt. Ja negribi palīdzēt, nepalīdzi, bet nevajag saukt uzreiz par idiotiem cilvēkus, kas domā arī par citiem, ne tikai par sevi.
0 0 atbildēt
autors ir idiots, ja domaa, ka kads suutiis naudu :D :D
0 1 atbildēt