local-stats-pixel

Kauli un āda vārdā Tairons24

Gribu Jums pastāstīt par kārtējo cilvēku nežēlības upuri. Tas ir mīļš un draudzīgs dobermanis vārdā Tairons, kuru viņa saimnieki ir nežēlīgi mērdējuši badā divu gadu garumā.
12.09.08. Slokas patversmē atskanēja zvans no kādas Jūrmalas domes darbinieces, ka vajag pārbaudīt kādu dzīvokli Kauguros Talsu ielā 31-20, jo dzirdama rejoša suņa balss, bet 2 gadu laikā neviens nav redzējis, ka dzīvoklī dzīvojošie pastaigātos ar suni.
Sadarbībā ar Jūrmalas pašvaldības policiju Slokas patvers,es vadītājs Gints ieradās notikuma vietā. Tika konstatēts, ka dzīvoklī atrodas vecāka gadagājuma sieviete un suns, kas piesiets ~1 m garā pavadā, riņķī viss apkakāts un apčurāts. Sieviete atklāti pateica, ka suns tā dzīvo, problēmas tur neredz. Saimnieki ir 2 viņas mazdēli. Uz jautājumu par barību, sieviete teica, ka baro ar sauso barību, kuru nevarēja uzradīt, pat maize nebija dzīvoklī! Tālāk sekoja apgalvojums, ka sunim arī dārzeņus vāra, bet arī tie, protams, nebija dzīvoklī. Pamatojoteis uz visu iepriekšminēto policija atsavināja suni. Suns tika nogādāts Slokas dzīvnieku patversmē. Pirmās pastaigas laikā varēja konstatēt, ka ir atrofējušies suņa muskuļi, jo staigājot tie rāvās krampjos! Šodien suns jau jutās nedaudz labāk, varēja pastaigāt nedaudz vairāk, tomēr acīmredzams bija tas, ka suns savos 2 gados ir pārcietis šausmīgas mokas.
Jāsaka, ka man nav saprotams Tairona saimnieku domu gājiens, kas uzskata, ka ar suni viss ir kārtībā. Pat cilvēkam, kurš nav suņu pazinējs, ir acīm redzami, ka Tairons ir pārāk vājš :( Jācer, ka pēc izveseļošanās, šis daudz pārcietušais suns tiks pie mīlošiem saimniekiem, kas par viņu patiesi rūpēsies.
Tairons tagad atveseļosies Slokas patversmē. Ja vēlaties viņam palīdzēt, tad varat ziedot naudiņu Slokas dzīvnieku patversmei uz bankas kontu:
ŠĪRANTE IK
Reģ. Nr. 40002071440
A/S Hansabanka
Konta nr. LV73HABA0551012343408
(Fotogrāfiju autors Linda Kuikulite)
Reklāma
28 5 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000
nabaga sunuks........tadus saimniekus nosist vajag!
5 0 atbildēt
Ak jel.... tik ļooti žēl viņa emotion Kaut viņš atrastu kārtīgus saimniekus emotion
5 0 atbildēt
Nabaga sunits.....smuks.....ja vien nebutu kauli un ada!!!!
4 0 atbildēt
Nesaprotu, un laikam nekad nesapratīšu, kas darās šādu cilvēku galvās, kas tur dzīvnieku, un par viņu nerūpejas. Tad labāk palaid vaļā, un vai nu pats izdzīvos, vai noķers un ievietos patversmē, kur savukārt daudz labāk izturās pret mazajiem brāļiem. Diemžēl tāds ir mūsu sabiedrības līmenis. KAUT. SIST. NOGALINĀT!
4 0 atbildēt
es vinu adopte6u ...bet saimnieku jaiemidzina:)
4 0 atbildēt
dea avatarsdea
Diemžēl tāi maitas ir un būs, un neko tur nevar izdarīt. :(
3 0 atbildēt
nabaga sunciitis... emotion emotion
3 0 atbildēt
nosist tos cilvēkus!
2 0 atbildēt
jap...
2 0 atbildēt
Jauka pēdējā bilde... :D
2 0 atbildēt
atkal cilveeki jaasit un jaashauj?
2 1 atbildēt
Kas tā par mocīšanu? Vai arī tā ir?
1 0 atbildēt
nu bet tapat tie saimnieki ir kroplji !
1 0 atbildēt
autors nav idiots, tapec ka ir cilveki kas ziedo.. un pienjemu ka tas nav tikai vienam sunim, tas ir veselai patversmei, jo vinji ir daudz un Slokas patversmei ir vajadziiga muusu paliidziiba(tapat ka citaam), un lai kam shie sunji ir izgajushi cauri, ir ljoti jauki un nedusmo uz cilveeku.. pati biju, visi aktivi un tik priecigi ka kads vinjus paglauda un izrada intresi, bet redzeeju arii vienu tik bailiigu suniiti, vinja pat nekustejas, kad megjinaja vest pastaigaa, tik ljoti parbijusies bija,astiite kajstarpee, pilniigi sastingusi bij! dazhreiz cilveeku brain vnk sasniedz neiespejamus augstumus! (4oneself)
1 0 atbildēt
edzus tu pats esi idiots..... emotion
1 0 atbildēt
Edzus, ir arī cilvēcīgi cilvēki, kas palīdz un sūta naudu, nenovēlu tev situāciju, kad tev būtu jālūdz citiem palīdzība dēļ operācijas ai tml ko nevari apmaksāt, un nevienam neinteresētu! Izskatās ka tu vēl esi mazs, un šādas lietas nesaproti!
1 0 atbildēt
sutat! un ja es atklaasu ka tas ir mans konts... ka tas skanees :D
1 0 atbildēt
nu es noziedoju, maz, bet tomēr. un ja kāds uz dzīvnieka rēķina mēģina uzvārīties tad tas ir zemiski un nožēlojami. ceru ka šī nav tā reize. Veiksmi sunim, bet tos cilvēkus psc vnk dirsā tādus kropļu cilvēkus, pakārt nošaut un izdrāzt ar mietu zarainu.. :S
1 0 atbildēt

hahaa cik tev smieklīgi joki, vnk pa muti tev sagribējās iedot

0 0 atbildēt
emotion būtu kāda liekāka kapeika :(
0 0 atbildēt