local-stats-pixel fb-conv-api

Noklusētā vēsture - geju armijas60

1135 16

Kuš! Ja kas, es Tev nekā neesmu teicis! Domāju, ka ir pienācis laiks, kad Tu drīksti uzzināt skarbo un mazliet dīvaino vēsturi. Pastāv ļoti liela iespējamība, ka Tava vēstures skolotāja Tev to nekad nav stāstījusi, bet...

1135 16 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000
geju specvienība, kad devās kaujā, noteikt ieraugot pretiniekus, apstājās, nometa zobenus un teica: "Ģenerāl, mēs nevaram viņus nogalināt, viņi ir tik smukiņi"
203 10 atbildēt

Pretinieku armija tika burtiski paņemta priekšā..

108 1 atbildēt

par to ka romieshu un griekju laiki bija diezgan perversi mums maakslas veesturaa pastaastija, tajaa laikaa njemties ar visiem neskirojot bija diezgan normali, un vienu laiku tas tika uzskatits par godu jaunam puisim,  ja kads cienijams vecaaks kungs grib..hmm..pamiileeties(?) 

38 0 atbildēt

Reti kad vēsture ir precīza. To tomēr saraksta vēsturnieki un tur ir daudz subjektīvisma un interpretāciju. Dažos gadījumos arī klaji meli un minēšana. Tā kā, lai gūtu pilnīgu vai kaut daļēji pilnīgi priekšstatu par vēsturi ir jālasa dažādi avoti un jāfiltrē informācija.

21 0 atbildēt

Paldies par labu rakstu, komandas biedr!

19 0 atbildēt

Uzbruka pretniiekam no mugurpuses? emotion

19 0 atbildēt

es ta centos padomāt, vai gadījumā viss ,ko mums māca vai stāsta nav lielāka vai mazāki meli skolā un dzīvē, runājot par vēsturi. kā mēs varam būt droši par visiem vēstures stāstiem, un arī par šo?

17 2 atbildēt

9. nopietni? es pēc tam cīnītos vēl sparīgāk lai atriebtu savu dibenu

7 0 atbildēt

pedarastija ir bijusi visos laikos vairāk vai mazāk...

5 0 atbildēt

Hmm. Man kā klasiķim rodas jautājums - no kurienes šāda informācija? emotion Grieķu "pais" vispārpieņemtā nozīme ir bērns, zēns, jaunietis (par „tā paša dzimuma mīlestības un seksa partneris” nekas nav dzirdēts). Par geju specvienībām - to laikam drīzāk var attiecināt uz spartiešiem, kad divi kareivji parasti bija gatavi krist viens otra dēļ, bet senie grieķi vispār bija gejiskāka vai drīzāk pederastiskāka nācija - senajā Grieķijā tā bija normāla parādība, kad skolotājs piekopa seksuāla veida attiecības ar skolnieku, kurš bija vēl jauns un tas šķita normāli - tā teikt, apmācības nolūkos. Bet TO, cik var saprast, nebāza tur, kur saule neiespīd. Roma un romieši bija diezgan neiecietīgi pret divu vīriešu attiecībām, bet dažādi imperatori - dažādi uzskati. Vienmēr bija ieņemto teritoriju sievietes, verdzenes (tā sauktā svīta) un arī sievas viņiem bija. Vēl šis tas, kam nepiekrītu, bet tas mans subjektīvais viedoklis.

5 1 atbildēt

Tad re kas vainīgs pie mozaīkas gājieniem.

4 0 atbildēt

interesi pievelkoša tēma + intreģējoša titulbilde emotion

4 0 atbildēt

" iedragātu psihi un dibenu, spētu atkal paņemt rokā zobenu"

Zelts

4 0 atbildēt

Man liekas ka pēdējā laikā mēs pārāk bieži un visur saskatam gejus.....

4 0 atbildēt

Bez lielas domāšanas +10 konkurentam :D

4 0 atbildēt

kāda velna pēc rakstā par romiešiem piemini grieķu orģijas? emotion labāk piemini Romas Neronu,kas publiski uzstājās izvarojot pie staba piesietas sievietes un par Priāpa kulta svētkiem,kad pusaugu puikas (arī publiski) izvaroja savas vienaudzes jaunavas. lūk - tās ir orģijas. ņēma priekšā visu,kas kustas un nekustas - ka tik bija caurums vai puļķis.

grieķi, lai gan mīlēja seksu - to darīja kulturālā veidā.

3 0 atbildēt

Hm, domāju ka te būs raksts par 150 elitāriem Tēbas hoplitiem, kas sastāvēja tikai no zilajiem un kuri visi krita kaujā pret Maķedonijas valdnieku Filipu II. Par godu šiem, tika uzcelta statuja. Battle of Chaeronea.

 

2 0 atbildēt

tas nav nekas noklusets vai jauns.. :D

2 0 atbildēt

Beidzot man ir iespēja izmantot šo smaidiņu emotion

2 0 atbildēt

romas karagājieni notiek vel jo  šobrid tikai tagad ar varaviksnes krāsas krāsotu karogu un tagad karagajienu sauc par homoseksuālu gājienu. emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »