local-stats-pixel fb-conv-api

7 vēstures pārvērtētākie cilvēki101

1487 25

Neviens cilvēks nav perfekts. Šis raksts ir par cilvēkiem, kuri ir nepelnīti slaveni, pārvērtēti vai pat ļauni, kurus vieno viena īpašība - cilvēki viņus atceras pārāk pozitīvā gaismā, aizmirstot par negatīvo, ko viņi ir darījuši, vai arī piedēvē pozitīvas lietas, ko viņi nav darījuši.

1487 25 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google it
lady
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

Ulmaņa kungs arī atvēra skolu kurā mācos bet ievēlēja sevi pats

0 0 atbildēt
+
0 0 atbildēt

Man vienmēr ir paticis lietas aplūkot no vairākiem skatu punktiem, līdz ar to šis raksts man likās pat ļoti interesants. 

0 0 atbildēt

emotion Nezinu vai tieši Ulmanis, vai kas uzcēla baigo piķi Šveices bankā, bet tur ir vairāk par 500 miljoniem.

 

 

 Kurus nevar izņemt, jo nezin paroliemotion

0 1 atbildēt
Taisni vai žēl palika, ka varu ielikt rikai vienu mīnusu. Faktus jau esi savācis, bet pasniedz bez kopskata.
1 2 atbildēt

"Par Kristoferu Kolumbu mums mācīja ģeogrāfijas stundās," vispār jau vēstures laika līnijā emotion

1 2 atbildēt

Šis raksts ir par cilvēkiem, kuri ir nepelnīti slaveni, pārvērtēti vai pat ļauni, kurus vieno viena īpašība - cilvēki viņus atceras pārāk pozitīvā gaismā, aizmirstot par negatīvo, ko viņi ir darījuši. - Kur tad ir tas negatīvais aprakstīts? Tikai Edisonam izlasīju.

0 2 atbildēt

Par Māti Terēzi ir TOTĀLAS MUĻĶĪBAS!!!!

Māte Terēze ir pats labestīgākais cilvēks uz zemes. Vai Tu spētu 47 gadus no savas dzīves veltīt nabadzīgiem, kropliem, slimiem, morāli sagrautiem, badā mirstošiem bērniem? šaubos... Tas ko es vēlos pateikt, ir tikai tas, ka tu noteikti nezini, kādai sirdij un dvēselei ir jābūt lai cilvēks kļūtu tik liels savā sirdī un labvēlībā pret svešiem (piedodiet- bomžu) bērniem. Tas ir kaut kas nesaprotams mums parastajiem cilvēkiem..  Labāk būtu cienījuši kaut ko tik SVĒTU....

2 6 atbildēt
Par visiem var vairak vai mazak piekrist, bet tikai ne par mati Terezu. Vina nebija administrators un neatbildeja par naudas sadali. Vina bija arkartigi nesavtigs cilveks un ar visu sirdi un dveseli nodevas kalposanai nabagiem. Indija arkartiga nabadziba un graustu rajoni ir ikdieniska lieta ari sodien.
0 4 atbildēt
nu liekas ka interneta var atras aizvien airak un vairak "chernjuhas"!
1 5 atbildēt

Dēļ Ulmaņa mīnuss. Rodas jautājums ko vispār tāds komīšu atbalstītājs un nodevējs kā tu dara Latvijā?

0 5 atbildēt

4. Apžēliņ, 1947. gadā Mārtins Luters Kings bija 18. gadus vecs un domāja par meitenēm, nevis sludināja nevardarbīgu pretošanos. 

Un māte Terēze bija māte Terēze, Hitčens var murgot, ko viņš grib- viņš nav mātes Terēzes mazā pirkstiņa vērts. Personiski saskaroties ar mātes Terēzes māsām Rīga, vnk sanāk zināt par šo kustību diezgan daudz. 

2 9 atbildēt
« 1  2  3 »