local-stats-pixel fb-conv-api

7 vēstures pārvērtētākie cilvēki101

1487 25

Neviens cilvēks nav perfekts. Šis raksts ir par cilvēkiem, kuri ir nepelnīti slaveni, pārvērtēti vai pat ļauni, kurus vieno viena īpašība - cilvēki viņus atceras pārāk pozitīvā gaismā, aizmirstot par negatīvo, ko viņi ir darījuši, vai arī piedēvē pozitīvas lietas, ko viņi nav darījuši.

1487 25 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google it
lady
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

Labs un izglītojošs raksts, īsi kodolīgi, patiesi. Personīgi es to visu zināju, bet tiem kas nezināja pasniegts kā uz paplātes.

17 0 atbildēt

Varēji ielikt veselus septiņus pāvestus. Šie cilvēki nav pelnījuši saukties par miera nesējiem. Par Edisonu - piekrītu, 20. gadsimts tika aizkavēts, bet 21. aizkavē baznīca. Viņi rīko protestus lai pazudinātu zinātni un tehnoloğiju attīstību, bet pati ticība iznīcināja citas - grieķu, romiešu u.t.t tās visas iznīcināja, tāpat kā organizāciju, kura cīnijās pret baznīcu un baznīca tos pataisīja par ļaundariem - Illuminatī.

12 0 atbildēt

Bija fakti, ar kuriem nepārsteidzi, jo jau zināju, bet par pāris personām liki padomāt emotion

9 0 atbildēt

raksts pa lielam labs, bet, ja nopietni, ja uz cilvēku skatās ar apzināti negatīvu attieksmi, šādus stāstus var uztaisīt par katru, visus zinātniskos sasniegumus var padarīt par nejaušu sakritību, izcilus cilvēkus par blēžiem un ļaundariem utt. Galvenais tikai pieturēties pie negatīvā atspoguļošanas un labā pieklusēšanas. 

8 0 atbildēt

Es jau cerēju, ka būsi ielicis Albertu Einšteinu, jo viņš šajā sarakstā būtu ļooti labi iederējies. Ļoti pārvērtēta personība priekš tā, ko patiesībā viņš bija "sasniedzis"

7 0 atbildēt

Runājot par Kārļa Ulmaņa diktatūru tā nebij tik slikta, un Liepājas koncentrācijas nometne bija kūrorts :D

Neviens netika nogalināts, vnk ielika aiz restēm un pēc kāda laika izlaida ar norunu kad klusēs.

Un kāda bij armija tu zini uz to brīdi?

Niecīga salīdzinot ar to armādu kas nāca virsū?

7 0 atbildēt
Varēji vēl pieminēt Staļinu par godu tiem cilvekiem, kuri domā, kā viņš nebija ļauns.
9 2 atbildēt

Par Māti Terēzi esmu neviltotā šokā,tiešām nezināju,ka viņa ir tāda bitch emotion

9 3 atbildēt

Par Kolumbu pat nezinu vai viņš ir tik ļoti pārvērtēts... nezinu ko māca šodien skolās, bet mūsu laikā pirmais kurš ar pierādījumiem pierādīja ka zeme ir apaļa bija Magelāns kurš apbrauca apkārt zemeslodei. Pirms tam bijai tikai teorijas bez pierādījumiem (vismaz dokumentētiem) par zemes patieso formu. Kolumbs bija pirmais no civilizētās eiropas, kurš kāpa Amerikas krastā (pat ja tas bija salu arhipelāgs), bet pats to nezināja. Vikingi jau sen bija tur pabijuši, tikai atkal neviens eiropā to nezināja. Ameriku kā atsevišķu kontinentu atklāja nedaudz vēlāk Amerigo Vespuči, kam par godu arī kontinents ieguva savu vārdu, jo Kolumbs domāja ka brauc uz Indiju tirgoties ar indiāņiem, kurus dēļ tās kļūdas arī šodien tā pat vien sauc. 

Par pārējiem- var piekrist, cik nu zinu vai nezinu. Visgudrs neesmu, par vairumu tikai esmu dzirdējis, vairāk vai mazāk. Par Ulmani gan daudz vairāk, bet nevaru neko apstrīdēt, jo pamatā pat par spīti ekonomiskajai izaugsmei, Latvijā valdīja totalitārs režīms. Un tāpat bija cilvēki kas dzīvoja labi, un bija, kas dzīvoja slikti. 

6 0 atbildēt

kurā nav politisko diskusiju, bet visi tiek iemesti Liepājas koncentrācijas nometnē, tādējādi atmetot Latvijas valsts attīstību par kādiem 100 gadiem atpakaļ, sagatavojot to nākamajai okupācijai, kas ir vēl viena negatīva Ulmaņa rīcība - sadarbošanās ar okumantiem pēc 1940. gada 17. jūnija.

 

Nu Tu nodevi.. Esi pētijis šo laika posmu no ekonomiskā skatu punkta ? :)  Stipri šaubos.

6 0 atbildēt

Baznīca smird.

11 6 atbildēt

Tu esi tik ļoti pārliecināts par savu taisnību.Tad paskaidro,kā tu zini,ka viņa tiešām bija laba?Tev to pateica baznīcā vai arī tev ir reāli,vispāratzīti fakti?šaubos.Tas ka tu to padzirdēji vai izlasīji kādā reliģiozā grāmatā vēl neko nenozīmē.

5 2 atbildēt

7. Šausmas! Kādēļ tā jāmoka cilvēki, dēļ nepierādītas ticības...? :(

3 0 atbildēt

interesanti fakti. Hičensu vispār ir šad tad interesanti palasīt/paklausīties. :)

2 0 atbildēt

Interesanti,ka tādi ,līdz galam nezināmi jautājumi un lietas ,kuros īsti  vēl šodien nav skaidrības,tiek pasniegti,kā neapgāžami fakti.Spokus ir pārņēmusi,apšaubāmu faktu lavīna.

2 0 atbildēt

Trekns +++ par Edisonu vien! Nu Ulmanis nekad nebūs viennozīmīgi vērtēta personība, bet tieši diktatūra labā izpausmē ir tas, kas pašlaik varbūt pietrūkst Latvijai. Daudz partijas, pīrāga dalīšana, bet kas ar valsti visiem pie dirsas, ka tikai vēl uz 4.gadiem "iesēdina" Saeimā. Pat Batjkā no Baltkrievijas var atrast vairāk pozitīvā nekā mūsu vadoņos. Kaut vai tāds sīkums par hokeja biļeti vīzas vietā, un cilvēki brauca un tērēja savu naudu tur. Arī vecais onka Pinočets tika tiesāts par komunistu "pazaudēšanu bez vēsts", toties Čīles ekonomika tika izvilkta no pakaļas un pacelta ļoti augstu.

1 0 atbildēt

5. Ja mēs būtu pretojušies, lielā Padumjo Savienības varza būtu noslaktējusi latviešus līdz tādam līmenim, ka neatkarība būtu nereāla. Viņa solis bija pareizs (Mans viedoklis).

1 0 atbildēt
Mēs visi esam cilvēki..
1 0 atbildēt

Iepazinos ar Tavu rakstu par pārvērtētajām personībām un vēlos izteikt kritiku. Informācija daudzviet ir izrauta ārpus konteksta, bez avotiem, līdz ar to tā rada nepatiesu priekšstatu. Aicinu Tevi  izlabot rakstu un norādīt avotus. Esmu iepazinusies ar Mātes Terēzes un Pāvesta Benedikta XVI biogrāfiju un varu apgalvot, ka rakstā ir ļoti maz patiesības. Centies vairs neveidot skaļus rakstus ar aplamu saturu.

1 0 atbildēt

Nelikšu rakstam mīnusu dēļ Ulmaņa, bet pluss arī nebūs. 

Latvija būtu okupēta tā vai tā, ja paskatās kāda krievu armāda nāca virsū,vai pie varas Ulmanis vai tava izslavētā "demokrātija". Kamēr tie partijnieki izdomātu kā rīkoties, tikmēr sekas varētu vēl lielākas. Pirms kara vismaz kaut kāda noteikta attīstība varēja notikt, kaut gan 100 procenti tur nav arī Ulmaņa nopelns. Ulmanis pasaka, ka būsim agrāra valsts. Partijas kamēr vienotos ko attīstīt, kā utt...

Šodien varam ļoti labi redzēt "demokrātijas" sekas Tuvajos Austrumos no kurienes arī bēgļi nāk, tā kā ne vienmēr demokrātija var noteikt cik veiksmīgi valsts attīstīsies. Nesaku, ka demokrātija ir arī kaut kas slikts, tikai to demokrātiju bieži vien var nopirkt.

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »