local-stats-pixel fb-conv-api

7 vēstures pārvērtētākie cilvēki101

1487 25

Neviens cilvēks nav perfekts. Šis raksts ir par cilvēkiem, kuri ir nepelnīti slaveni, pārvērtēti vai pat ļauni, kurus vieno viena īpašība - cilvēki viņus atceras pārāk pozitīvā gaismā, aizmirstot par negatīvo, ko viņi ir darījuši, vai arī piedēvē pozitīvas lietas, ko viņi nav darījuši.

1487 25 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google it
lady
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

Teikšu tā - ļoti neviennozīmīgs raksts. Daudz kas tiek pasniegts kā zināms fakts vai izvilkumu veidā, nemaz nerunājot par kļūdām. Pie tām varu minēt apgalvojumu, ka Kolumbs nav sasniedzis pašu Amerikas kontinentu - kā tad ar 4.braucienu, kura laikā Kolumba ekspedīcija apmeklēja tagadējo Centrālameriku?

Un kas ir Ulmanis vispasaules vēstures kontekstā, ja reiz raksts ir "7 vēstures pārvērtētākie cilvēki"?

1 0 atbildēt

5. Ja mēs būtu pretojušies, lielā Padumjo Savienības varza būtu noslaktējusi latviešus līdz tādam līmenim, ka neatkarība būtu nereāla. Viņa solis bija pareizs (Mans viedoklis).

1 0 atbildēt
I avatarsI

Es p*s, redzētu fanāti cik patiesībā slimi izskatās no malas. Lasot komentārus var redzēt cik aprobežoti cilvēki patiesībā ir un tas ir ...

2 1 atbildēt

Trekns +++ par Edisonu vien! Nu Ulmanis nekad nebūs viennozīmīgi vērtēta personība, bet tieši diktatūra labā izpausmē ir tas, kas pašlaik varbūt pietrūkst Latvijai. Daudz partijas, pīrāga dalīšana, bet kas ar valsti visiem pie dirsas, ka tikai vēl uz 4.gadiem "iesēdina" Saeimā. Pat Batjkā no Baltkrievijas var atrast vairāk pozitīvā nekā mūsu vadoņos. Kaut vai tāds sīkums par hokeja biļeti vīzas vietā, un cilvēki brauca un tērēja savu naudu tur. Arī vecais onka Pinočets tika tiesāts par komunistu "pazaudēšanu bez vēsts", toties Čīles ekonomika tika izvilkta no pakaļas un pacelta ļoti augstu.

1 0 atbildēt
ulmanis bija viens riebīgs deģenerāts kurš ir pelnijis ka viņu atdzīvina un nosit ar kulakiem.
0 0 atbildēt

Par kārli Ulmani jau nu varēji neliet... Un tas ka viņš pieņēma lēmumu nekarot AR PSRS,  iespējams izglāba mūsu Tautu kā tādu...

Tass tev nav pieņemt Lēmumu par to vai glābt vai neglābt par nodokļu maksātāju naudu žideļu banku, vai nodot savu valsti eiropakaļai.... Tas bija lēmums būt vai nebūt Latviešu TAUTAI, kā tādai, un viņš to pieņēma un samaksāja ar savu dzīvību. Nevis kā musm te nolaiž bankas un tā pat peld kā neires taukos... Paskaties, lielajā izsūtīšanās abās kopās izsūtija aptuveni 60 tūkstošu cilvēku, kāda daļa no viņiem tā pat atriezās, vēl varbūt kādus pāris nošāva, taču Tayuta kopumā izdzīvoja... A tagad 20 gadu laikā mēs esam zaudējuši pus miljonu...

Tā pat arī Kārļa Ulmaņa uztādijums bija pareiz, viņš gribēja Latviju redzēt kā Agrāru valsti, kura pati sevi spēj pabarot, un iemainīt pārtiku pret vajadzīgajām lietām un tas viņam arī izdevās...

Tu vispirms izpēti, par ko tu raksti nevis atvem kautkādus prātvēdera rukšu prātojumus..

2 2 atbildēt

Par Gandiju krietni parspilets.

0 0 atbildēt

Par Kolumbu skolā gan pareizi mācija - viņš domāja, ka ir atradis ceļu uz Indiju, tapēc arī tās iedzīvotājus nosauca par indiāņiem   emotion

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Nu katram aizbergam ir neredzamā daļa. Nu nedomāju ka viss ir tik melns. Bet interesanti. Paldies.
0 0 atbildēt
+
0 0 atbildēt

Ulmaņa kungs arī atvēra skolu kurā mācos bet ievēlēja sevi pats

0 0 atbildēt

komuņaga, ha.

0 0 atbildēt
Tiešām labs raksts. +
0 0 atbildēt

Beidzot kāds kvalitatīvs raksts. +

0 0 atbildēt

Par Ulmani: "visa pieejamā literatūra par šo laiku nāk no žurnāliem un avīzēm, kuras gāja cauri cenzūrai" Nepiekritīšu šim apgalvojumam. Mans vectēvs (dzimis 1924. gadā) bija piedzīvojis šos "Ulmaņlaikus" un teica, ka tik labi, cik bija Ulmaņlaikos nevienā citā laikā nav bijis (vinš nomira 2010. gadā un tāpēc var teikt, ka piedzīvojis arī mūsdienu "labklājību"..

0 0 atbildēt

Tiem, kas uzskata, ka absolūta padošanās bija pilnīgi pareiza, jo karš izraisītu lielus postījumus un upurus, uzdošu jautājumu: vai nosodāt arī nacionālos partizānus, kuri ar ieročiem rokās pretojās okupantiem? Tā taču bija pilnīgi pretēja rīcība un radīja upurus! Cīnītāji tika nogalināti, viņu radinieki represēti un deportēti.

Gatis Krūmiņš, NR

 

 

 

Pēc kara visi gudri ,protams, kā arī tas Gatis.....īstenība mēs pēc tāda kara  vispār laikam vairāk neatkarību neredzētu.

0 0 atbildēt

Man vienmēr ir paticis lietas aplūkot no vairākiem skatu punktiem, līdz ar to šis raksts man likās pat ļoti interesants. 

0 0 atbildēt

8. Lebrons Džeims 

0 0 atbildēt

Dievs neeksistē ampāli, tās ir muļķības vāju un neveiksmīgu cilvēku pašsamierinašanās instruments, kuru izmanto gudri cilvēki.

Un man neinteresē Dieva labie darbi, kurus ar zinātni nevar izskaidrot. 

religion flies you to the buildings,

science fly you to the space.

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »