local-stats-pixel fb-conv-api

Lietuva - Dino parkas!71

551 0

Šis, protams, nav nekāds *divas stundas turp un divas atpakaļ* ceļojums, taču pavisam noteikti - tas ir to vērts. Vakardien pirmo reizi savā eksistencē biju aizbraukusi uz šo pasakaino un apbrīna vērto Lietuvas dinoparku. Viss, ko redzēju, paliks manā galvā vēl ilgu laiku, ņemot vērā, ka dinozauri mani saista jau kopš bērnības. Biļetes cena arī pieņemama, tāpēc iesaku šo vietu arī citiem, kam interesē šādas vietas.

Ieejot pa vārtiem, biju satraukta, domāju, ka nebūs nekas ipašs, taču - kļūdījos! Pirmā frāze no manas mutes bija - ''woooow''!! - ieraugot cik šie dinozauru veidojumi bija LIELI. Īsti milzeņi, ne visi, protams. Visvairāk priecājos par Tiranozauru Rex. Viņš augstumā bija, kā četras es, mans augums ir 171, parēķiniet paši.. emotion Vēl savā prātā domāju, nu labi, viņi būs lieli, mazi, bet nebiju domājusi, ka viņi arī kustēsies un izdos skaņas. Kad ieraudzīju pirmo dinozauru (zaļo, zemāk bildēs) , un dzirdēju, ka viņš izdod skaņas, biju sajūsmā. + nebiju gaidījusi, ka viņa mute pavērsies, un no tās izšļāksies liels daudzums šķidruma, tas notika, un tas bija patīkams pārsteigums!

Šie dinozauri nestaigāja, taču kustināja priekšķepas, muti, bļāva, rūca, bija skaļa padarīšana. Vislielākais bija dinozaurs trešajā bildē, zemāk, cilvēki zem viņa izskatījās, kā pundurīši, ieskaitot mani..

Bija arī vairāki, kuri žvitināja astes. Bija gan mazi, gan lieli, gan arī dinozauru mazuļi, olas. Kā arī atrakciju parks bērniem, spoguļu zāle, kas man bija īsts piedzīvojums, dažādas šūpoles, restorāns, suvenīri. Viena no lietām, kuru atceros spilgti - 5D KINO. Tas bija nepārspējami. 3D nav nekas, salīdzinot ar šo!! Sajūtas bija tiiik reālas, sirds vai leca pa muti laukā. Viss, kas bija iekļauts parkā, iekļāvās biļetes cenā.

Ja man kāds jautātu, vai es vēlētos tur aizbraukt vēl kādu reizi, es neatbildētu, ne jā, ne nē, es teiktu, ka vēlos tur pārcelties uz dzīvi. emotion

551 0 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Tie nevaretu but tie pasi, kas sen atpakal bija ieradusies Rigas Zooparka? Atceros ka tur ari bija galva, un protams liela izmera modeli kas kustejas.

1 0 atbildēt
Jap, tie arī tur bija.
0 0 atbildēt

Cik tālu tas ir no Rīgas? Jāplāno nakšņošana vai var turp-atpakaļ vienā dienā paspēt?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

😉

0 0 atbildēt

👍👍

0 0 atbildēt

🌹🌹😀

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »