local-stats-pixel fb-conv-api

Lietuva - Dino parkas!71

551 0

Šis, protams, nav nekāds *divas stundas turp un divas atpakaļ* ceļojums, taču pavisam noteikti - tas ir to vērts. Vakardien pirmo reizi savā eksistencē biju aizbraukusi uz šo pasakaino un apbrīna vērto Lietuvas dinoparku. Viss, ko redzēju, paliks manā galvā vēl ilgu laiku, ņemot vērā, ka dinozauri mani saista jau kopš bērnības. Biļetes cena arī pieņemama, tāpēc iesaku šo vietu arī citiem, kam interesē šādas vietas.

Ieejot pa vārtiem, biju satraukta, domāju, ka nebūs nekas ipašs, taču - kļūdījos! Pirmā frāze no manas mutes bija - ''woooow''!! - ieraugot cik šie dinozauru veidojumi bija LIELI. Īsti milzeņi, ne visi, protams. Visvairāk priecājos par Tiranozauru Rex. Viņš augstumā bija, kā četras es, mans augums ir 171, parēķiniet paši.. emotion Vēl savā prātā domāju, nu labi, viņi būs lieli, mazi, bet nebiju domājusi, ka viņi arī kustēsies un izdos skaņas. Kad ieraudzīju pirmo dinozauru (zaļo, zemāk bildēs) , un dzirdēju, ka viņš izdod skaņas, biju sajūsmā. + nebiju gaidījusi, ka viņa mute pavērsies, un no tās izšļāksies liels daudzums šķidruma, tas notika, un tas bija patīkams pārsteigums!

Šie dinozauri nestaigāja, taču kustināja priekšķepas, muti, bļāva, rūca, bija skaļa padarīšana. Vislielākais bija dinozaurs trešajā bildē, zemāk, cilvēki zem viņa izskatījās, kā pundurīši, ieskaitot mani..

Bija arī vairāki, kuri žvitināja astes. Bija gan mazi, gan lieli, gan arī dinozauru mazuļi, olas. Kā arī atrakciju parks bērniem, spoguļu zāle, kas man bija īsts piedzīvojums, dažādas šūpoles, restorāns, suvenīri. Viena no lietām, kuru atceros spilgti - 5D KINO. Tas bija nepārspējami. 3D nav nekas, salīdzinot ar šo!! Sajūtas bija tiiik reālas, sirds vai leca pa muti laukā. Viss, kas bija iekļauts parkā, iekļāvās biļetes cenā.

Ja man kāds jautātu, vai es vēlētos tur aizbraukt vēl kādu reizi, es neatbildētu, ne jā, ne nē, es teiktu, ka vēlos tur pārcelties uz dzīvi. emotion

551 0 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Super! Jaaiekljauj atvalinaajuma plaanaa. Paldies par rakstu! +

10 0 atbildēt

Pirmā dzirdēšana par tādu parku. Noteikti jāapmeklē emotion

10 0 atbildēt
Esmu tur arī bijusi. Ļoti patika, un it īpaši patika baidīt ar viņiem mazākos, kas bija līdzi^^ emotion
6 0 atbildēt

Esmu šini parkā bijusi. Man patika un bija interesanti, tikai nepaveicās ar laikapstākļiem un nedaudz lija lietus. Bet kas tā par spoguļu zāli un 5d kino, kas ir iekļauts cenā? Tagad baigi žēl, ka tas ir bijis iekļauts cenā, bet par to neko nezināju.

5 0 atbildēt

Biju tur 2014.gada maijā. Protams, sajūtas neaizmirstamas. Pirmā doma - nebūs nekas īpašs, taču, tiklīdz tu ieej iekšā pa tiem ieejas vārtiem, SĀKAS MAĢIJA! Tu esi gluži kā citā pasaulē! Iesaku uz turieni aizbraukt arī citiem!! emotion emotion emotion

5 0 atbildēt
Man patīk šāda veida raksti. Pie mums nekā tāda nav, bet labi, ka šeit - tepat var aizbraukt. :-)
4 0 atbildēt
Biju tur pagajusho gad. Pec manam domam uztaisits leishu stila uz bui dui, ka tik apmeram strada, un lai ir letak. Dinozauriem stieples dazhviet regojas ara utt. Din. Parka ari bija kaut kads kiniesu kariselis, kuru neviens neuzraudzija, briinos, ka vel nelaimes gadijumi nav bijusi. Netalu no Palangas ir arii leishu Zoo, tas ir vispar arprats. Tur var roku cauri kratinam izbazt lidz laacim un citiem bistamiem dzivniekiem. Tur ar mazajiem galigi neiesaku. Delfinariju gan iesaku, taa ir pasaules klase.
3 0 atbildēt

Kur tas ir un kā to atrast??????

THX - žel nav cepumu, bet labrāt iedotu vēl siltu pienu klātemotion

3 0 atbildēt

Parks tīri feins - draudzīgs ģimenēm ar bērniem. Iesaku doties turp uz 2 dienām vienu dienu veltot dinozauriem, otru netālu esošajam delfinārijam! Delfīni ir vienkārši lieliski!

3 0 atbildēt

Dinoo Dinoo dinūzaurs emotion   emotion 

3 0 atbildēt
gribu tur aizbraukt.. paldies par rakstinju. emotion
3 0 atbildēt

Sintij, piedod man, ja es kādreiz Tev pateicu ko sliktu, vai aizvainoju kādā citā veidā. Tev ir labi raksti, visu cieņu.

Piedod.

2 0 atbildēt

Mjaa,man ari pirma dzirdēšana par tadu iestādijumu,noteikti kkad bus jaapciemo.

2 0 atbildēt

Mierīgāk, modiņi.

2 0 atbildēt

why 7 bilde purple dinosaur labaja mala

2 0 atbildēt
Diemžēl, cilvēkiem šajos laikos prioritāte ir alkohols un zālīte, nevis ceļošana un jaunu iespaidu gūšana, tātad Tavs apgalvojums lieliski atspoguļojas uz Tevi, draugs!
2 0 atbildēt

Tie nevaretu but tie pasi, kas sen atpakal bija ieradusies Rigas Zooparka? Atceros ka tur ari bija galva, un protams liela izmera modeli kas kustejas.

1 0 atbildēt

Pats tur brīvdienās biju, (iebraucām pa ceļam no Klaipēdas delfinārija), dinozauru tur bija vairāk nekā ir bildēs. Likās ka būs banālas bildes un lelles, bet + par to ka viņi kustējās un skanēja, turklāt varēja redzēt, ka kautkādi zauriņi vēl ir iepakoti, vēl nestrādāja apgrieztā māja (rakstīts dom vverh dnom). 5D - paņemta parastā filma (man liekas Rīgā 5D ir tāda pati) - tur ar dinozauriem maz sakara, brauc pa atrakciju sliedēm, putni, zirneklis, ūdens. Bet nu kopumā cilvēki cenšas. Jā, tur vēl spoguļu istaba ir, kautkāds autodroms ar pistolēm, bērniem piepūšamās atrakcijas, batuts, + veicis ar dazādām **interesantām mantām. Nopirkām sev to kautkādu dino monētu par piemiņu. Mans viedoklis ir tāds, ka speciāli tikai uz to parku braukt neieteiktu, bet ja plānots vēl kaut kas, tad noteikti.

1 0 atbildēt

Kautkad 90. gados Rīgas ZOO uz laiku bij izstāde ar līdzīgiem.. manā skatijumā daudz reālāki.. ar bij specefekti, kustības, skaņas.. te varbūt specefekti labāk, jo tomēr ilgs laiks pagājis..

kādreiz jāaizbrauc, jo nekas līdzīgs nav ilgu laiku redzēts.. kautkur vēl ja nemaldos ir fočenes mājās..

1 0 atbildēt

Man patīk, Pluss no manis!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »