local-stats-pixel fb-conv-api

Lielceļu karaļi79

1245 16
« 3  4  5  6  7 »
1245 16 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

Suņa darbs ka es jums saku...arī visa šī lieta ir tuva sirdij,jo tēvs ir pieredzējis tālbraucējs,bez zinot visu šī darba ''aizkulises'' pagaidām vēl strādāju ar tālbraukšanu nesaistītu darbu...Prieks ka spokos arī šadus rakstus var atrast!

11 0 atbildēt

Labs raksts!

11 0 atbildēt

Jau sen vēlos kļūt par tālbraucēju, bet redzot šos melnādainos...

Mums kā šoferiem viņi ir nenormāla sērga, jo par katru tādu nelegāli sods 2000 GBP un līdz pat 10 gadiem cietumā.

 

Laikam būs jāmet miers.

10 0 atbildēt

Interesanti bija palasītemotion

9 0 atbildēt

It kā baigā "romaņķika", bet tās klāt esošās problēmas, no kurām visu laiku jāuzmanās - te nesamaksā par ceļu, bet karte tukša, te melnie jāvaktē lai netrāpītu meķī, te vēl kaut kas.... Nē paldies! 

6 0 atbildēt

Super raksts. Trekns + no manis. Godiigi sakot man ir doma paarmesties uz fuureem. Izgliitiiba dižaas nav, manos paaķos dabuut daudz maz apmaksaatu-stabilu darbu nereaali. Taapeec driizumaa iešu kaartot ''smagaas'' tiesības. Protams pamest ģimeni negribas, bet arii izveeles vairaak nav. Varbuut godaatais autors var ieteikt autoskolu un pirmo darba vietu ? Biju domaajis iet Kreiss ''Tālbraucēju Akadēmijaa'' un peec tam pie viņiem, arii mekleet darbu. Vai buus OK ?

5 0 atbildēt

49. lapegles 

5 0 atbildēt

emotion 

3 0 atbildēt
Feini
3 0 atbildēt

Dikti patika

3 0 atbildēt

kas tad vainas renīšiem un dacia ?? ;D emotion emotion

3 0 atbildēt

Ar kadu furi tu brauc? cik zirgu? kads motors? ets 2 fans tev jauta emotion

3 0 atbildēt

Paldies par ekskursiju

3 0 atbildēt

Esmu spēlējis, bet laikam tik tālu vēl neesmu aizbraucis.

3 0 atbildēt
Forši!
2 0 atbildēt

Es arī nebūtu piegriezis nekādu vērību, bet ''atskaite'' gāja uz ofisu un smadzeņu skalošana garantēta, ja pārsniegts limits - nemāki braukt!

4 2 atbildēt
Nu par vilcienu biku nelīmējās...pats personīgi būvēju māju pie Kallē, ir tâda pilsētiņa Marck. Dzīvoju kempingu parkā. Brīvdienās braucu vai nu uz mājăm, mājas bija Beļģijā, jeb arī uz Angliju pie pazīstamiem ciemos. Bieži izmantojām tuneli, un vienmēr sēdējām mašīnā. Pagājuśajā vasarā Londonā cēlu bērnudārzu, mājup arī devāmies caur Lamanšu, arī sēdējām visu ceļu mašīnā un dzērām visīti. Nekāda skābekļa trūkuma nebija...
2 0 atbildēt

Es tevi ļoti labi saprotu. Savulaik, uzreiz pēc CE nokārtošanas, aptuveni gadu pabraucu Kreisā, pa visu R-Eiropu, pieriebās dzīvošana kabīnē, pie tam vēl divatā. Ģimeni neredzi, tikai kolēģi, kurš jau aknās sēž (Kreisā kolēģi tiek iedoti randomā). Tagad pēdējos gadus braucu tikai pa LV (reizēm aizbliežu uz Lietuvu vai Igauniju), un katru vakaru esmu mājās, vadāju Tenax putuplastu pa objektiem un veikaliem. Šāds darbs mani ļoti labi apmierina.

2 0 atbildēt

tik interesants un aizraujošs raksts!! Wnk super !

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »