local-stats-pixel

Brauciens uz ASV (1.daļa: Rietumkrasts un Josemitu n.p.)7

72 1

Sveiki, lojālie lasītāji.

Šī daļa būs par redzēto Kalifornijā.

Kopumā, šī brauciena laikā apmeklēju Kalifornijas piekrasti (no Losandželosas līdz Sanfrancisko līdz Monterrejai), Silīcija ieleju, Josemitu nac.parku, Nāves ieleju, Eldorado nac.parku., kā arī Nevadas un Arizonas štatus. Šajā daļā, parādīšu Jums Kaliforniju. Par pārējo - vēlāk.

Biju solījis padalīties ar iespaidiem par šo ceļojumu kopš 2017.gada, bet tas nekad līdz šim nenotika. Kāpēc? Par to minēts iepriekšējā rakstā...bet nerunāsim par bēdīgo šoreiz.

Tā kā vienā rakstā var būt tikai 100 bildes, Kalifornijas daļai būs turpinājums. Bildes ir manas un ir apstrādātas tā, lai izskatās pēc iespējas tuvāk tam, kas redzēts paša acīm.

Šobrīd, labāk sagatavo dzērienu un uzkodas, citādi, Tu pēctam vairs nevarēsi atrauties no ekrāna.

[Raksts pirmo reizi publicēts 09.07.2024.]

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
72 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

😚

6 0 atbildēt

👌

5 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

🔥

4 0 atbildēt

Labs, tikai tam pie stūres visu laiku jāskatās uz ceļu un nav laiak izbaudīt skatu. Kā ir ar to auto nomu, ar Latvijas autovadītāja apliecību tur vai tad drīkst braukt? Man kādreiz bija kolēģis, kuram onkulis dzīvo Kalifornijā un viņš dzīvojot tur bija nokārtojis Kalifornijas autovadītāja apliecību. Interesanta kartiņa, tad vēl nebijā ES. Auto Jums dod ar vissezonas riepām?

2 0 atbildēt

Jauks jums ceļojums.

Žēl, ka jums nesanāca aizbraukt uz Sekvoju mežu, tas iriespaidīgākais ko dzīvē esmu redzējis.

Man patika arī Santa Monika un tās mols, kur bijāt. Vispār jums līdzīgs maršruts bijis.😊 es biju tur laikam 2010.g, bet mēs vēl paķērām kopā Washington dc, San Fr, Josemiti, Death Valley, Las Vegas, L.A, Chicago, Detroit. Toreiz vareja nopirkt pa 500 Ls kaut kādus 4-5 pārlidojumus.

2 0 atbildēt