local-stats-pixel fb-conv-api

Viss tikai izskatās labi133

1327 12

Viss tikai izskatās labi.

Redz nu ir rudens pēdējais mēnesis un drīz sāksies aukstā ziema. Mūsu ģimene saprata, ka mūsu vecais Volkswagen neizdzīvos kārtējās ziemas salu pārbaudījumus. Bija jāsāk meklēt piedienīgus piedāvājumus nopirkt auto. Naudu esam kaut-cik sakrājuši naudiņu, un ja nepietiks, varēsim aizņemties no savām paziņām, bet auto ir vajadzīgs!

Sākām meklēt visdažādākos piedāvājumus. Vēlamais variants – 7vietīgā mašīna, jo mums ģimene ir liela.

Galvenā doma bija nepirkt atvestos no Vācijas automobīļus, jo tie parasti ir avārējuši auto, kas tika laboti.

Tā sākām visu laiku apmeklēt sludinājumu portālus – SS.lv, ZIP.lv, Reklama.lv un tamlīdzīgos.

Kārtējo vakaru sēžot internetā, es ar izbrīnu atradu to ko vēlos, un par diezgan reālu cenu.

1327 12 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

jā es arī nodauņojos, nopirku iksu, likts,daļas labas... izrādās-

dahuja spieķi ir pazuduši, mid-kits ir dirsā, aizmugurējā rumba ar pakaļā..... pats nodauņojos un nepaskatījos, tātad- ja pērkat kautko lietotu/vai no ss, obligāti ieskaties kas lācītim vēderā! emotion

1 1 atbildēt

tā ir ar tām mašīnām, melo teju visi, pirms pirkšanas vienmēr iesaku ieiet CSDD lapā un tur pēc automašīnas valsts numura apskatīties informāciju par auto un to, kā auto ir izgājis pēdējo tehnisko apskati ar visu skates izdruku. Bet nu uz servisu tiešām jādzen teju visas mašīnas pirms pirkšanas, savādāk iegrābsities kaut kādā slīkonī or smth.

0 0 atbildēt

 

Autoram gribētos pajautāt - kā tu rīkotos pārdevēja vietā, ja tu būtu savu autiņu  pamatīgi nobraucis, un zinātu ka ir nopietni defekti, kas prasa ieguldījumus. Tu laikam ņemtu speciāli kredītu, lai autiņu salabotu, un tikai tad tirgotu par lētu naudu. Realitātē 80% no jums rīkotos tuvināti tāpat. Es nesaprotu par ko tu esi dusmīgs, par to ka gulēji un pēdējā brīdī pamodies. Nākamreiz kad skaties autiņus mans ieteikums rīkoties sekojoši

1) Nosūti SMS ar mašīnas valsts nr. uz CSDD. Bet ir jāsūta uz diviem nr. Pirmais numurs bīj kas parāda vispārējos tehniskos datus, kā arī no kuras valsts ievests. Otrs numurs parāda tehniskās apskates datus pa gadiem, tur var redzēt kāds bijis nobraukums katru gadu. Ja būs grozīts spidometrs, tad to varēs redzēt

2)Noraksti šasijas numuru un uzzvani oficiālajam pārstāvim Latvijā, viņiem diezgan daudz informācijas pieejamas par autiņu. Šeit var parādīties ka dīlera nobraukuma dati nesakrīt ar CSDD informāciju, tas nozīmē ka spidometrs grozīts .

3) Izsauc misteru ar datoru, kas pārbaudīs smadzenes mašīnai , tas būs daudz lētāk. Ja būs vis OK, tad droši dzen uz servisu, lai pamatīgāk izkrata.

Un silti ieteiktu neuzticēties saucamajām "servisa grāmatiņām", kad meklēju sev autiņu, praktiski nevienam nesakrita ar oficiālo dīleru teikto.

3 3 atbildēt

nu nez chevroletu pirkt nav prata darbs tas pats kas hundai

5 5 atbildēt

kopš kura laika chervolet ir mašīna? Domāju ka tā ir miskaste ar riteņiem.

1 1 atbildēt

Rezūltātā tu nenopirki auto, bet  gan tavs servisa speciālists..? XD

1 1 atbildēt

No Mēness esi nokritis vai!!! 

Tas ir bizness, nekā personīga! Un tavs gadijums nav nekas īpašs, ko būtu vērts izcelt, parasts standarts! Savu sašutumu un aizvainojumu tu vari iebāzt dziļi sev .... un pats arī gūt no tā milzīgu baudu! Nav vērts tērēt savu enerģiju emocijām un morālei un meklēt to tur, kur tam nav pamats būt! Šajā lietā noderēs tikai tīri racionāla un loģiska pieeja!

Pērkot lietotu auto, visa atbildība par tehnisko stāvokli gulstās tikai un vienīgi uz tevi pašu un tas ko apgalvo pārdevējs ir pats pats pēdējais ko ņemt vērā.

 

 Jāsaprot taču elementāras lietas!!! emotion

 

P.S. Ševrolets noteikti nav tā labākā izvēle!!!

1 1 atbildēt

Nav tā, ka ss.lv nevar atrast labus variants. Pats nesen iegādājos auto par ~ 1000 ls zem tirgus cenas. Pāris dienas vēlāk uzbraucu uz bedres, bija pāris sīkumi jānomaina un sajūga komplekts... Kopumā ļoti labs pirkums, vēlāk arī taps uzskatāmāks raksts. Vajag tikai gaidīt :)

0 0 atbildēt

Cik ir pieredze no ss.lv, tad auto meklējumi sanākuši tikai laika šķērdēšana. Vienmēr klasiskā situācija auto ir ideālā stavoklī, kad aizbrauc apskatīt, tad atrodas visādi defekti, par kuriem īpašnieks neko iepriekš nav minējis. Paziņām pat reiz bija gadījums, kad aizbrauca skatīt mašīnu (vecu protams) un izrādījās, ka īpašnieks bija aizmirsis piebilst, ka viņu nevar iedarbināt :D

Tā kā mani piesaista vācu auto, tad labākais variants ir meklēt mobile.de, bet iesaku no privātpersonām skatīties. Protams, 20gadu vecas mašīnas nav jēgas pašam dzīt no Vācijas -neatmaksājas. Bet jaunākas gan, pat silti iesaku, būs mazāk galvassāpju un dokumentu kārtošana nav nemaz tik dārga. Un varu piebilst, ka Vācijā autoplačos gan nav ko meklēt, vismaz austrumvācijā noteikti, nobrauktas mašīnas par neadekvātām cenām.

0 0 atbildēt

Smiekli sanaca par to ka neperk no vacijas vestos :D

Varetu domat ka latvija nenotiek avarijas,vai ari tikai taisa no vacijas atvestos?

Pec avarijam taisito ir loti maz,lielaka dala tiek tirgoti tadi ka ir,labak nopelnit + nav cakars ar remontiem.

1 1 atbildēt

Rumbulā vistrakāk esot, cik cilvēki saka...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

nu diagnostiķi atrod arī visādu hu*nu... jo viņu bizness ir pateikt ka tas ko atvedi ir sūds klients uz tā pamata nozit cenu vairāk kā samaksājis pa pārbaudi un klients pirecīgs pastāsta draugam ... draugs atdzen vāģi utt..

vienīgā īstā vaina ja tāda ir ir kārba..

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Wow, 5 gadi sens stāsts
0 0 atbildēt
Rakstam. Trekns mínus, Jô pirms pèrc auto ir jãsãk ar zvanu uz csdd.
0 1 atbildēt

pilnigi debils uzskats, ka no Vacijas ir sliktas mašīnas.

LV brauktie parasti ir šroti, jo tādi kapeikpisēji viņas nodzen kā vecus zirgus.

un what da hell ir putekšnīca? Nejauc ar kaut kādām puķēm?

 

0 1 atbildēt

Vēl neesi izdzīvojis savu sāpi ar ģimeni ja liec vienu un to pašu rakstu ko 2gadus atpakaļ? vismaz būtu nodzēsi no skrīnsata to datumu, un cenas vēl latos emotion

1 3 atbildēt

Galvenais vienmēr ir iziet šos procesus...pārbaudes un tā :)

Nav ko dārgus lūžnus pirkt :D jā saprotu ja tačka maksātu 50 ls tad es nedomādams iegrūstu naudu

0 2 atbildēt

ko tu čīksti, no meklē tik tālāk Latvijas kaptivas, no vacijas tak visas ir beigtas !!!!!

0 3 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »