local-stats-pixel fb-conv-api

Viss tikai izskatās labi133

1327 12

Viss tikai izskatās labi.

Redz nu ir rudens pēdējais mēnesis un drīz sāksies aukstā ziema. Mūsu ģimene saprata, ka mūsu vecais Volkswagen neizdzīvos kārtējās ziemas salu pārbaudījumus. Bija jāsāk meklēt piedienīgus piedāvājumus nopirkt auto. Naudu esam kaut-cik sakrājuši naudiņu, un ja nepietiks, varēsim aizņemties no savām paziņām, bet auto ir vajadzīgs!

Sākām meklēt visdažādākos piedāvājumus. Vēlamais variants – 7vietīgā mašīna, jo mums ģimene ir liela.

Galvenā doma bija nepirkt atvestos no Vācijas automobīļus, jo tie parasti ir avārējuši auto, kas tika laboti.

Tā sākām visu laiku apmeklēt sludinājumu portālus – SS.lv, ZIP.lv, Reklama.lv un tamlīdzīgos.

Kārtējo vakaru sēžot internetā, es ar izbrīnu atradu to ko vēlos, un par diezgan reālu cenu.

1327 12 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

Varēji nopirkt un aizvest pie sashas emotion

163 1 atbildēt

SSā visi visu laiku dirš :D  bet nu nav jau nemaz tik traki, bet tas jau kā kuram, citiem varbūt liekas ka tās ir nenormālākās problēmas un mašina  bezmazvai jānodod metālos - manās acīs tās problēmas ir sīkumi.. it ipaši ja no motoriem saprot un taisa pats nevis dod servisos pie alkoholiķiem. Runājot par atrumkārbu tās skaņas ko viņa izdvešs visticamak nav tik traki kā izklausās..

   

runājot vispār par auto - latvijā pirkt tādus nedrist, jo kā jau zināms latvieši pēc dabas ir žīdi - ka tik kādu apčakarēt ka tik kādam kautko iesmērēt. kā arī latvijā auto pārdod tikai tad kad viņs ir sajāts līdz pēdējam - savkārt arzemes veco auto pārdod jo vienkārši vietā nopērk jaunāku modeli.

   

Kaut vai pakataties kādi auto SS.lv tie  kas lietoti latvijā ir pa laukiem notirekti lūžņi tie kas ienākuši no vācijas - smuki sakopti... Mani abi auto ir nākuši no vācijas audi 100 latvijā ir jau 20 gadus - ar motoru nekādu problēmu vienigais kas visu šo gadu laikā mainīts bremžu kluči  amortizātori un pāris gūltņi riteņiem un protams eļļas... motors spēku vēl aizvien nav zaudējis - vēl jo projām rauj sēdeklī.. audi 80 ari no  vācijas nācis 6 gadi latvijā - tas pats bremžu kluči un riteņu gultņi, eļļas tika nomainiti. b4 ir dizelis lec ar pirmo arī -30 grādu salā...  Arzemēs nauda ir, viņiem nav iemesla visu laiku kautko iesmērēt otram.

65 2 atbildēt

 

 Tās taču ir Chevrolet papildekstras emotion 

62 1 atbildēt

Kas ir putekšnīca? Kaut kāds dīvains ārzemju augs? :D

Un vispār jau tie defekti tādi diezgan smieklīgi. Zobsiksnu taču tev tāpat jāmaina nopērkot jaunu auto. Vienīgais par ko tur ir jāuztraucas- tā ir kārba. Un pieļauju, ka, pa 500 Ls, to kārbu var saremontēt.

 

Un vispār, attopies, nedzīvojam taču leiputrijā. Haļava nebūs. Pērc kaut ko savam makam atbilsotšu, nevis aizņemies vēl naudu. Nu NEKAD nebūs tā, ka nopirksi mašīnu un tajā nebūs jāiegulda. Būs jāiegulda gan mašīnā pa 500 Ls, gan mašīnā pa 15k Ls. Tikai otrajā detaļas būs daudz dārgākas.

37 1 atbildēt

Nu īsti neko tādu neredzu .nu vienīgi ātrumkārba , tas gan ....ja automāts jātaisa , tad biku piķītis aizies .

Bet tu jau pats minēji ka auto izskatījās dārgāks nekā cena nu tagad uzzināji kāpēc :D:D

Bet vēl jau otrs ir vai ,tas viss ir tik melns kā to mālē . Servisā varbūt cerēja ,ka  auto īpašnieks seks remonta izdevumus .

30 0 atbildēt

Gribēja vieglu naudiņu dabūt. Droš vien ka vietējais krahabors vienu Lietuviešu mēslu gribeja iesmērēt. Pa lētu naudu labu mantu nenopirksi, ja nu tikai no paziņām... emotion

26 0 atbildēt

MALACIS, uztaisīji tam krāpniekam kārtīgu antireklāmu. Tagad vairs pie vieglas naudas čalis netiks.emotion

25 1 atbildēt

Tā kārbaemotionpārējo pa tiem 500Ls dienas laikā varētu novērst

20 0 atbildēt

Pirkt un pārdot tur savam ķērienam jābūt, arī nervu sistēmai norūdītai, tas nav priekš manis, es tik skrūvēju un mālēju. Esmu tik daudz visādus brīnumus piedzīvojis ar pirkšanām un pārdošnām, ka rēcamgrāmatu varētu par šādiem gadījumiem sarakstīt, Redzēti gan līmēti un pat betonēti autiņi, deviņdesmito sākumā pa 200$ vecam autiņam jaunus doķus nebija problēmu iegādāties, mati stāvus cēlās visādus brīnumus redzot. Katram autiņam savs pircējs atrodas, atkarīgs kur un kad viņi satiekas. Obligāti pērkot viss maksimāli jānočeko lai neiegrābtos, prieks ka piegāji tam pasākumam ar vēsu prātu, veiksmi autiņa iegādē emotion  

18 0 atbildēt

Malacis ka aizdzini uz pārbaudi, bet: Vienīgā traka vaina ir ātrumkārba tur tev noveicās. Zobene, sailenbloki ir normā lieta kas jāmaina kad nopērc mašīnu ja neesi pārliecināts par tās maiņu. Protams tā ir atkal ieguldīšana, bet mūsu tautai piemīt tāda īpašība.... par puscenu, bet kā jaunu lūdzu. Ņēmot vērā ka cena bija zema.... Kāds pircējs, tāds pārdevējs...  

16 0 atbildēt

vismaz pietika prāta pārbaudīt! ne viss ir zelts, kas spīd, un bezmaksas siers tiek tikai otrajai pelei :D

10 0 atbildēt

Neviens auto perfektā stāvoklī internetā neliek visiem ir kāds defekts lielāks vai mazāks,labi ka neiegrābies remontēt automātu ir dārgs prieks.

9 0 atbildēt

Varu turpmākām auto iegādēm, ja protams vēlaties iegādāties caur tadiem portāliekam kā ss.lv un zip.lv. Cena ir auto stāvokļa noteicošais parametrs, ja tā to varētu nosaukt! Es darītu tā, paņemtu konkrēturs modeļus, piemēram to pasu captiva. Atlasītu pēc vecuma +,- vienu gadu uz priekšu vai atpakaļ piem. (2006-2008) saskaitītu visas cenas ar kalkulātoru un izdalītu ar to skaitli, cik kopā saskaitījāt. Īsāk sakot, aprēķināt video cenu autiņam. Tālāk meklēt automašīnas, kuras cena nav mazāka par to ciparu, kuru aprēķināji. Beigās pastāv 50% varbūtība, ka trāpīsi uz labu automašīnu !

10 1 atbildēt

jau uzreiz redzot,ka numurs sākas ar GC sapratu,ka mašīna reģistrēta 2006.gadā,tā ka 2007.gadā diez vai varētu būt pirmā reģistrācija.Kas attiecas uz to tā saucamo tūningu,parasti šādos gadījumos ,aizvedot mašīnu uz tehnisko pārbaudi,var redzēt ne tādus brīnumus vien.

7 0 atbildēt

šie ir tie laiki kad ticēt nevar nevienam, kā tikai sev!!

6 0 atbildēt

par tādu cenu un tādu gadu tāda veida mašīnai nevar būt nekas labs, un ja arī būtu viss +/- ok tad es tā vai tā neieteiktu viņu ņemt, uzturēšanas izmakasas vien butu kosmos. 

6 0 atbildēt

Par auto no vācijas tev ir pilnīga taisnība - Latvijā iedzen sablieztos, saķimerē pēc iespējas lētāk un sit gaisā. Kas netic - paskatieties mobile.de, kādas cenas ir LABĀM mašīnām, un kādas ir sablieztajām. Labās mašīnas mobile.de maksā par pāris simtiem dārgāk, nekā LV. Toties sablieztās DE maksā smieklīgu naudu, jo pirmkārt, vācieši ar savām algām nevēlas čakarēties ar bleķu remontiem, otrkārt, paņemt vietā jaunu te ir daudz izdevīgāk, nekā remontēt veco - citas servisa cenas.

Tātad, pastāstiet, lūdzu, vai tiešām LV auto importētāji ir labdarības organizācijas, kuras pārdod lētāk nekā iepērk..?

Par DE sludinājumiem - jā, var redzēt arī normāla izskata mašīnas par salīdzinoši lētu ciparu. Bet kad apskati dzīvajā, ieraugi ļoti daudzus defektus, kurus nevar redzēt bildēs - izdauzītas durvis, sajāts salons, rūsa un ūdens bagāžniekā, krakšķoša kārba, krakšķošs izspiedējgultnis, motora nodilums (skrabēšana, klakšķēšana, dūmi pie augstiem apgr. no izpūtēja) utt. Un  plus vizuālie defekti, ko fočika pikseļi nepaņem.

Un trešā kategorija ir tiešām LABĀS mašīnas. Tikai tām, diemžēl, cena ir par pāris simtiem lielāka kā LV, neskatoties pat uz to, ka tas ir tepat Vācijā ražotais autiņš...

 

Rakstu, jo pats dzīvoju DE un ir iekrāta pieredze tieši pa lietotajiem auto un sludinājumiem. Piemēram, tagadējo savu autiņu te iepirku apm par 300 - 400 Ls dārgāk, nekā tāds pats maksā LV (vidējā cena no cerīgā paskata eksemplāriem LV). Apskraidīju apm 10 izvēlētos sludinājumu autiņus 200 km radiusā un tikai tad atradu tiešām autiņu, kurš atbilst latvieša vīzijai par AUTO NO VĀCIJAS - visi gali perfekti, motors perfekts, eļļas, apkopes, siksnas ar 0 km nobraukumu. Braucu un priecājos. Gads riņķī un viss ir tik pat perfekts joprojām.

A par to, ka mašīnas pūst tikai LV ir dirsiens. Arī te DE ir tik pat daudz puvekļu, tikai tie ātri vien aizceļo uz Latviju. :D. Atšķirība tikai tāda, ka Latvijas biznesmeņi iepērk puvekļus vai sablieztos auto DE, pa lēto tikai priekš vizuālā skata saķimerē (nevis lai ilgi turētos), uzsit gaisā smuku un spīdīgu, un latvietim pēc gada rūsa ir ārā. Un latvietis tik brēc par LV sāli. :D Sāli ar te kaisa uz velna paraušanu, ne tikai LV. Atšķirība tik tāda, ka te nebraukā ar svaigi blieztām un ātru roku saļepētām mašīnām.

6 0 atbildēt

nu jaa taadi appiseeji netruukst

5 0 atbildēt

Tieši dēļ šī un daudziem citiem iemesliem normālu lietotu mašīnu Latvijā nopirkt gandrīz nav iespējams.. ka tik izkrāpt vairāk naudas, ka tik pārdot kautkādu lūzni, kurš ķipa esot perfektā stāvoklī. tizli

4 0 atbildēt

Nu nezinu gan... Man te passat atdzina no Vācijas pirms 5 gadiem. Jā, vizuālais pasūdīgs bija. Bet tajā pašā laikā reāli sāka ''birt'' tikai šogad... Nu jau man vairs īsti neatmaksājas viņu uzturēt. Bet pēc iepriekšējās pieredzes- Lv pirktās mašīnas bija jāremontē uz velna paraušanu...  Bija arī tāds gadījums, ka noskaitīju, naudu, laimīgs atbraucu no csdd mājās un mašīna izbeidzās... Toreiz remontā teju otru tik samaksāju, lai varētu braukt... 

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »