local-stats-pixel fb-conv-api

"Mercedes" parāda gaidāmās E-klases seju16

18 2
Auto pēc uzbūves principa ir tā sauktais "shooting brake" jeb universāls ar izteikti slīpu jumta līniju un kupejiskām formām. Grūti gan iedomāties, kā var vienā katlā iemest universālu un kupeju, taču tieši šādu raksturojumu "Mercedes" izmanto izplatītajos materiālos.
Lai kādam dizaina tipam piederētu automobiļa koptēls, par priekšējās daļas dizainu šaubu nav - tā ir gaidāmās E-klases seja.Līdzšinējos ovālos lukturus turpmāk aizstās romba formas gaismekļi ar jaunākajām LED tehnoloģijām un C burta formā izliektiem optiskās šķiedras kūļiem, kas funkcionē kā dienas gaitas lampas. Sērijveida ražošanā gan tās diez vai nonāks, turpretim pārējās detaļas, ieskaitot radiatora režģi varētu bez būtiskām izmaiņām nonākt līdz masveida ražošanai.
Nobeigumā "Mercedes" norāda, ka "ConceptFASCINATION" ir konstruēts uz sagatavošanas procesā esošās E-klases kupejas tehnoloģiskās bāzes, kā arī to, ka konceptautomobilim uzstādīts jauns 2,2 litru četru cilindru dīzeļdzinējs ar "BlueTEC" un "AdBlue" tehnoloģijām un 204 zirgspēku jaudu.


18 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
mjaa izskataas paarsteidzoshi bet labi!
0 0 atbildēt
nu feins jau, tik taa aizmugure gan taada nekaada, mazda 6 spiezhas laukaa
0 0 atbildēt
izteikts HONDA ACORD
0 0 atbildēt
janka muti aistaisi lawara :D
0 0 atbildēt
Smux.. pat ljoti emotion
0 0 atbildēt
man kaimiņos jau tāds ir :D
0 0 atbildēt
1. bildee izskataas peec astras
0 0 atbildēt
aizmugures dala lidziga RS6 .. ;)
0 0 atbildēt
smuks
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt