local-stats-pixel fb-conv-api

Britu autobraucēji, cerot tikt pie benzīna, seko betonvedējam7

47 0

Jau ilgāku laiku motorizētā Lielbritānijas sabiedrības daļa saskaras ar degvielas piegāžu problēmām, kuru dēļ degvielas uzpildes stacijas ir tukšas. No likstām nav pasargāts neviens, jo, kā ziņojām pagājušajā nedēļā, portugāļu futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu asistents benzīntankā pavadīja gandrīz septiņas stundas, tomēr sportista bentliju tā arī nedabūja padzirdīt.

 
47 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Cilvēces stulbums nobeigs pasauli.

4 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Lols 😆

Te noteikti mūsu tautiešu armija Lielbritānijā varētu komentēt sīkāk par situāciju tur. Man radi stāsta pretrunīgas lietas: vieni nevar dabūt, citi saka, ka vajag biški pabraukt ārpus pilsētām un visu varot dabūt.

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

😀👍

1 0 atbildēt

Tur kur es dzīvoju, degvielu var nopirkt visai brīvi. Dažreiz gadās, ka nomācošā vairumā esošie traktoristi ir izpirkuši savu soļarku, tāpēc daži pumpji ir izslēgti. Visi mūsu mājsaimniecības auto ir benzīnnieki, tāpēc mēs nejūtam nekādu 'fuel shortage'. Pirms pāris nedēļām bijām aizbraukuši uz Angliju, tur benzīntankos bija rindeles, bet nekas traģisks. Cik lasu ziņu lapās, tad ļautiņu stulbums visaugstāko vilni sit salas Dienvidaustrumos, ap Londonu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt