local-stats-pixel fb-conv-api

Mana svētdiena - MTZ-8227

396 0

Čau visiem! Sen neko neesmu šeit licis, bet tas nebūt nenozīmē, ka visus darbus esmu pametis novārtā. Gluži otrādi, darbiem neredz gala, arī šoreiz, kad bija svētdiena, man vienīgā brīvdiena no ikdienas pienākumiem, sacerējos, ka nu beidzot varēs no rīta nedaudz ilgāk pagulēt. Kas tev deva, jau no paša rīta telefons zvana kā sasvilis, traktoram hidraulikai roka atteikusies, vai darbnīca būšot vaļā? Nu, ja reiz dikti vajag, tad būs, atbraukšu, skatīsimies, ko varēs darīt lietas labā.

Jāsaka, ka šis bija kas jauns, jo iekšā darbnīcā līdz šim nebija bijis neviens traktors, tikai autiņi, izrādās, ka durvis ir gana lielas un plašas, lai tāds monstrs ar tiktu iekšā.emotion

396 0 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Man nesen traķim nolūza tas strunt,kas ar cilindru savienots,70 jevrikus par viņu lauķenē atstāju.Sametināt nevarēja,izlūza gabals un pazuda mežā.

5 0 atbildēt

Labs lētais remotiņš. Bez naudas iegūldījuma es arī neredzu citu variantu kā to salabot. Tik jārēķinās ka tas nav uz ilgu laiku, bet nu kādu brīsniņu turēs.

3 0 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt

50 nieks,pa mežu ar satvērēju maucu,un pacēlu divus baļķus kautkur,28-30 diametrā,sešinieku garumā,knikt un zemē piekare,kautkur sūnās iekrita puse no tā dzelža,ta īsti i meklēt negribēju.

Vispār jau tam naķim daļas tā nemaz nemētājās,tiko sajūgam lapkas metinātājs sametināja(uzlika gabaliņus)jo nevarēju sameklēt jaunas.

2 0 atbildēt

 Taisijam traktoru ari belarus 82, bļa nipels bija otradi, dabujam urbt jaunu caurumu, lai solidolu var iespiest emotion 

2 0 atbildēt

Pagaidām mani novēro, īpašnieks strādā ārzemēs, bembuks stāv, gaida labākus laikus, kad tiks pie remonta.emotion

1 0 atbildēt

Skaisti !

1 0 atbildēt

Es dievinu traktorus  emotion 

Mūsu majās arī bija traktors MTZ T 40 un viņam saplīsa centrbēdzes regulatora atsperes un pagāja aptuveni pusdiena kamēr es to salaboju. tagad es saprotu ka šis traktors ir draza emotion 

1 0 atbildēt

Šlices ir sabeigtas arī uz otras detalas, tā ka, ja mainītu, tad ar visu detału, tā ka tur droši varēs fleksi laist iekšā. Lai gan, remonts tur pamatīgas slodzes jau vairāk kā gadu, ja nav tagad nolūzis, nedomāju, ka tuvākajā laikā tas notiks emotion  

1 0 atbildēt

Sludinājums ss.lv - pārdošanā mazlietots Belis, tikko no Vācijas, kā jauns - ieguldījumus neprasa.

1 1 atbildēt

Jo MTZ..... emotion

0 0 atbildēt

Kārtējais profiņš, ne? Parādi, ka vari labāk, tad parunāsim. emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt