local-stats-pixel fb-conv-api

Latvietis uzbūvē auto, kuru darbina malka72

Domājams, ikviena autobraucēja, pat ļoti turīga, sapnis ir braukt ar tik maziem tēriņiem, cik vien iespējams. Bet, kamēr vieni domā, kā samazināt tēriņus, citi ķeras vērsim pie ragiem un savu auto mājas apstākļos pielāgo darbināšanai ar atjaunojamajiem resursiem.

Kā, piemēram, kāds latvietis tepat Pierīgā, kurš savu pusmiljonu kilometru nobraukušo Audi 100 no automobiļa, kura 1,8 litru motors jābaro ar benzīnu, ir pārbūvējis par transporta līdzekli, kura darbināšanai ar speciālas uzpariktes starpniecību vajadzīga vien malka. Vai ideālajā gadījumā - zāģēšanas pārpalikumi.
.
Jāpiebilst gan, ka pirms došanās ceļā ar malkas apkures Audi jāveic diezgan ilgs sagatavošanās process un brauciena laikā ik pa laikam jāpiestāj ceļmalā, lai papildinātu degmateriāla krājumus, tomēr auto strādā un pat spēj sasniegt 100 kilometrus stundā. Tiesa, diezgan negribīgi un, kā redzams video, ne tādā gadījumā, ja jābrauc pret slīpumu.


655 2 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Normāls cigārs, piemet tik ogles un mizā emotion

20 0 atbildēt

tu vispār saprati ko uzrakstīji?Ar malku darbināmas mašīnas nekad neaizies apritē,tie laiki ir cauri,šis ir tikai tāds projekts. Iedarbini kko ar ūdeni ģēnij, bez spiediena. + tikapat labi ūdens arī tiktu bojāts šāda projekta realizēšanais,zini āfrikā nav ko dzert. Pilnīgu ***ņu tu tikko izspļāvi,būtu labāk paklusējis.

18 2 atbildēt
Vow jums gan labi šis padavās😄 lieslz pluss no manis un tik viens jautājums ko jūs darīsiet kad būs jājiet skate vai arī policisti jūs aptur
13 1 atbildēt

Vecim rokas aug no pareizās vietas! emotion

13 2 atbildēt

Ideja nav jauna. Un apsveicami ka atrodas kāds kas uztaisa. Par ekonomiju un komfortu runājot - negribētos ziemā vai lietus laikā piemest malku. Bet ja ideju uzlabotu un kā kurināmo izmantotu piemēram kokskaidu granulas kuru piepildīšanu varētu automatizēt tad būtu ērtāk. 

9 0 atbildēt

Valmierā bija gaziks kas uz tāda principa gāja.. nezinu vai vēl ir, sen nav redzēts..

Pa tv pat kautkad rādija..

6 0 atbildēt

Sērkociņu kastīte ir atslēga?

6 0 atbildēt

Atliek aizdomāties - meži ir tāda pati kultūra kā rudzi, mieži, zirņu utt, tikai tos pļauj katru gadu, mežus reizi 70-100 gados, un tā ir visa atšķirība. varbūt jābļauj, ka pļaujot labību paliksim bez maizes, jo visu, redz, izpļauj, nenormālās platības!!!  mežsaimnieki atjauno izcirstos mežus, reizēm vajag pat vairākus gadus, lai augzne sagatavotos jaunai mežu stādīšanai, protams, ir jau P isnesmeņi, kas izcērt un atļauj aizaugt ar krūmiem, bet vairumā tomēr domā par attīstību. 

P.S.

no ūdens enerģiju neiegūs tuvāko 50 gadu laikā, tas ir točna, jo ūdens ķimiski ir pietiekami inerts, lai to varētu oksidēt vai izmantot kā oksidētāju, arī pietiekami stabils, lai nebūtu lietojams kodoldegvielai. ak jā, lasiju, ka jau domā par jauna veida kodoldegvielu dzinēju darbināšanai, itkā esot ļoti minimāli radioaktīva. 

5 0 atbildēt

Iedomājos ieej Statolā! ;Jā ludzu!

                                           ;Man lūdzu 2 maisus ar malku!emotion

5 0 atbildēt

Cik patēriņš 2steri uz 100km emotion emotion

4 0 atbildēt

superīgs vīrs.

ps. kāds pasakiet milzīgu "paldies" filmiņas filmētājam. tik augstā kvalitātē safilmēts un sagatavots pasākums ir zelta vērtē. skatīties bija tīrākā bauda.

4 0 atbildēt

lūk, puiši, motivācija. nejau smirdīgas sviedru zāles!

sašin, chalange accepted? emotion

3 0 atbildēt

Malkai tulīt akcīzi uzliks!emotion

3 0 atbildēt

iespaidīgi

2 0 atbildēt

emotion emotion emotion atpakaļ nakotnē emotion 

2 0 atbildēt

Man nebūtu pacietība šito visu skrūvēt xD Man pat nav pacietība video līdz galam skatīties xD

Tagad noteikti jūs domāsiet, ko es meitene saprotu utt, bet man patīk viss kas brauc emotion Es pat labāk izvēlos spēlēt spēles saistībā ar mašīnām, nekā internetā sēdēt xD Kā pieņemsim NFSW xD mīļākā spēle xD spēlēju cik bieži un ilgi var xD pat vēl ilgāk nekā var xD Īsāk sakot, vairāk interesē mašīnas un tādi braucamie, nekā pārējo meiteņu ziepenes pa TV emotion 

2 0 atbildēt

Īstenībā nedaudz pēc kandžas aparāta izskatās pa gabaluemotion

2 0 atbildēt
Labs, bet nu šādi nekad nevarētu iet ražošanā. Par rakstu +.
2 0 atbildēt

labi ka tada tikai viena a to Latvija mezi  butu ierakstitami Sarkanaja gramata

2 0 atbildēt

Kara laikā jau bija mašīnas tepat Latvijā,kas gāja uz malku,tākā šis ir diezgan vecs izgudrojums,tikpat labi varēja braukt uz oglēm.Bet tas ,ka viņam ir interese šito visu lietu celt no jauna laukā un ekspermentēt uz savu auģiku,tas gan ir apsveicami emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »