local-stats-pixel fb-conv-api

Stulbi latviešu stereotipi!66

214 30

krājās,krājās - kamēr izdomāju,ka par to pat veselu grāmatu var sarakstīt.

Nēesat ievērojuši,ka Latvijā ir aizvien vairāk stereotipi,kuri ir patiešām muļķīgi? Piemēram,par to pašu homoseksuālismu. Daudzi cilvēki uzskata ka homoseksuāli cilvēki ir garīgi slimi. Bet kur ir sakars? Homoseksuālisms nav slimība,to tā vienkārši nevar izvēlēties ''ai es tagad būšu kruts,būšu gejs'' .. Tas vienkārši notiek pat pašiem nemanot. Tas pats visādos pasākumos meitene nolaiž ar meiteni,normāli.. džeks ar džeku.. Un arī teiksiet ka garīgi slimi cilvēki? īstenībā,sākumā tas varbūt ir jautri,nu kā jau parasti tusos,bet cilvēks reāli,tā var teikt - pierod,viņam vairs tas neliekas nekas tāds,par ko cits būtu jāuzskata slims,un tas taču ir savādāk,savs dzimums,lai cik dīvaini neizklausītos,lielākā daļa tagad pēc ''prikola pēc nolaišanas'' ir kļuvuši par biseksuāļiem vai pat homoseks. Amerikā,katrs otrais ir biseksuāls! Viņi varbūt neiet un nekladzina to pa visu valsti,bet tā ir! Piemēram,kad kāds ieliek rakstu par Tilu Tequilu tad komentāri parādās apmēram šādi ''fu bļe,stulbā lesbiete,kaut kāds viņu beidzot normāli izdrāztu!'' normāli? umm diezvai. Nevienam,pirmkārt,nevar neko pavēlēt vai mācīt dzīvot. Kad meitenēm.lv taisīju aptauju 60% meitenes bija biseksuālas. Amerikā tas ir normāli,neviens neiet un nedirš neko viņiem (lai gan tas tik vēl trūktu) un pat neuzdrošinās neko pateikt,jo īstenībā nav jau arī ko teikt,katram sava dzīve.

Vēl,piemēram - cilvēkiem kuriem ir 1,2,3 invalīda grupa. Latviešiem uzreiz liekas,ka tas ir saistīts ar psihi,nu pasakiet,ka jūs to neiedomājaties pirmo??

Man ir viena draudzene kurai ir epilepsija,un 2ā grupa..Iekāpām autobusā un es dzirdēju ka aiz kāds teica ''tā laikam no tvaicenes nāk'' .. žēl,ka daudzi latvijā nezin,ka grupu piešķir par mazasinību,epliepsiju un vēl daudz dažādām slimībām. Ne tikai par dauna sindromu,vai jebko kas saistīts ar psihi. 

Žēl ka tā ;)

Reklāma
214 30 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 66

0/2000

Tu nemēdz bieži nošauties??? Vai arī dzīvo mucā?

1. Ja es gribētu tad parādītu tev nevienu vien zinātnisko pētījumu, bioloģisko, fizisko u.c. par to ka HOMOSEKSUĀLISMS IR SLIMĪBA!

2. Tev ir kkāda trauma par garīgi slimiem cilvēkiem un to ka viņus aizvaino? jebkuram Latvietim kad tu pateiksi vārdu invalīds viņam iešausies prātā cilvēks ratiņos nevis kāds līdzīgs garīgi slimajam!!

3 3 atbildēt

Vēl,piemēram - cilvēkiem kuriem ir 1,2,3 invalīda grupa. Latviešiem uzreiz liekas,ka tas ir saistīts ar psihi,nu pasakiet,ka jūs to neiedomājaties pirmo??

tur tu kļūdies, jo pārsvarā es, domāju, ka daudzi iedomājās cilvēkus indvalīda ratiņos...

0 1 atbildēt

bisex meitenes mmm,bet zēni fuiii - Tā tas ir un tā patiešām ir !

3 4 atbildēt

sviests

1 2 atbildēt

atbildot uz Beka komentāru " tizli komenti . +++ par raxtu. Daudzi sla... " Tie ''daudzi'' ir vienkārši aprobežoti un muļķi :)

1 2 atbildēt

Ieraugot raksta autora niku uzreiz bija jausams, ka bus par tilu kkas. Lasot talak likas ka kludijies soreiz busu!

Bet se tev svetie marijas pupi, Tila ar ir  piemineta!!! :DDDD  

  Cik reizes man tevi bus jasuta nosauties?  Pazudi...

2 3 atbildēt

aij, aij, aij...

0 1 atbildēt

Kāpēc tu domā ka amerikā pret Bi un homoseksuāļiem visiem ir tik skaista attieksme? Varbūt ir nedaudz labāka, bet daudzi vienalga attiecas pret viņiem tā pat kā pie mums.. pff. 

1 2 atbildēt

pie kajaasemotion

0 2 atbildēt

Stulbākais stereotips ir, ka ja homoseksuāli cilvēki uzbāzīsies visiem ar savu taisnību, tad visiem automātiski esot viņus jāsāk cienīt, mīlēt atbalstīt, un pēc iespējas pašam jākļūst vismaz biseksuālam... emotion

Nu tak drāžat kaut mēnesi debesīs, bet neuzbāzieties citiem!!

0 2 atbildēt

smells like bullshit to me

1 3 atbildēt

ik es lasu ''niks'' ir komentējis tikai negācijas, aplicis visus un visu. Jādomā, cik resns un pretīgs viņš ir :D:D

2 4 atbildēt

Lai arī būtu ar Psihi.. tā ir slimība ar diagnozi,nevis vienkārši cilvēki kuri.. vienkārši ir idioti,ka atļaujas smieties..

0 2 atbildēt

Teu pa seju vajag kropli un parejiem GEYU MILIEM ari ! Dalbajobi pedejie !

3 6 atbildēt

Nahuj tos pediņus, tiakai maitā visu cilvēci ! Tas nav dabīgi un to neviens man neiestāstīts ! Cīnīšos pret šo slimību līdz pēdējai stundiņai, bet galu galā veselā cilvēce izdomās veidu kā šo neprātu apturēt !!!!

4 7 atbildēt

Slima suņa/kuces murgi...

Katrs 2 ASV ir gomoseks vai biseks?????? WTF??? Tu maz amerikā esi bijis/usi?

Ja ir kāda tauta, kurai patiešām ir maz stereotipu, tad tā ir latviešu tauta....

Es te nerunāju par šizofrēniskiem tīņiem, kas karājās netā 24/7 uz taisa stulbus rakstus spokos vai bārstās ar vēl debilākiem komentāriem un šad tad vizinās tramvajos...

1 5 atbildēt

Piekrītu niks komentāram jo paliešām visi kas ir pret homoseksuāļiem (pediņiem, zilajiem, gejiem, lesbietēm, kropļiem, garīgi slimajiem...utt) saņem - bet tie kas TOS aizstāv saņem + atliek vienīgi secināt ka SPOKOS patiešām uzturās pārāk daudz HOMO emotionvarbūt drīz pat parādīsies jauna sadaļa - PRIEKŠ HOMO

0 5 atbildēt

Lesbietes ir ok emotion  bet visiem gejiem pa muti sadot un nošaut emotion

0 6 atbildēt
« 1  2  3 »