local-stats-pixel fb-conv-api

Stulbi latviešu stereotipi!66

214 30

krājās,krājās - kamēr izdomāju,ka par to pat veselu grāmatu var sarakstīt.

Nēesat ievērojuši,ka Latvijā ir aizvien vairāk stereotipi,kuri ir patiešām muļķīgi? Piemēram,par to pašu homoseksuālismu. Daudzi cilvēki uzskata ka homoseksuāli cilvēki ir garīgi slimi. Bet kur ir sakars? Homoseksuālisms nav slimība,to tā vienkārši nevar izvēlēties ''ai es tagad būšu kruts,būšu gejs'' .. Tas vienkārši notiek pat pašiem nemanot. Tas pats visādos pasākumos meitene nolaiž ar meiteni,normāli.. džeks ar džeku.. Un arī teiksiet ka garīgi slimi cilvēki? īstenībā,sākumā tas varbūt ir jautri,nu kā jau parasti tusos,bet cilvēks reāli,tā var teikt - pierod,viņam vairs tas neliekas nekas tāds,par ko cits būtu jāuzskata slims,un tas taču ir savādāk,savs dzimums,lai cik dīvaini neizklausītos,lielākā daļa tagad pēc ''prikola pēc nolaišanas'' ir kļuvuši par biseksuāļiem vai pat homoseks. Amerikā,katrs otrais ir biseksuāls! Viņi varbūt neiet un nekladzina to pa visu valsti,bet tā ir! Piemēram,kad kāds ieliek rakstu par Tilu Tequilu tad komentāri parādās apmēram šādi ''fu bļe,stulbā lesbiete,kaut kāds viņu beidzot normāli izdrāztu!'' normāli? umm diezvai. Nevienam,pirmkārt,nevar neko pavēlēt vai mācīt dzīvot. Kad meitenēm.lv taisīju aptauju 60% meitenes bija biseksuālas. Amerikā tas ir normāli,neviens neiet un nedirš neko viņiem (lai gan tas tik vēl trūktu) un pat neuzdrošinās neko pateikt,jo īstenībā nav jau arī ko teikt,katram sava dzīve.

Vēl,piemēram - cilvēkiem kuriem ir 1,2,3 invalīda grupa. Latviešiem uzreiz liekas,ka tas ir saistīts ar psihi,nu pasakiet,ka jūs to neiedomājaties pirmo??

Man ir viena draudzene kurai ir epilepsija,un 2ā grupa..Iekāpām autobusā un es dzirdēju ka aiz kāds teica ''tā laikam no tvaicenes nāk'' .. žēl,ka daudzi latvijā nezin,ka grupu piešķir par mazasinību,epliepsiju un vēl daudz dažādām slimībām. Ne tikai par dauna sindromu,vai jebko kas saistīts ar psihi. 

Žēl ka tā ;)

Reklāma
214 30 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 66

0/2000

Par raksta domu es pilnīgi piekrītu, bet izteikties varēji arī bez tik daudz neliterāriem vārdiem. Un es tā īsti nesaprotu, kapēc tā jāuzbrūk homoseksuāļiem? Tā ir viņu dzīve nevis jūsējā.

2 0 atbildēt

atbildot uz somethinglikemelody komentāru " Būt  gejam vai  lezbietei  nav normāli... "

tad rodas tāds jautājums, kāpēc visam ir jābūt normāli, un kas vispār ir normāli. tas ir kaut kas tāds, ko ir pieņēmuši par pareizu lielākā daļas sabiedrības.

cilvēki ir dažādi. es nekad nesapratīšu tos cilvēkus, kuri norej homoseksuāļus, tā ir vistīrākā aprobežotība. ko , piemēram, tāda gejam darīt, apprecēties ar sieviete un visu laiku dzīvot nelaimīgam, un tikai tādēļ, ka redz kaut kāds idiņu bars ir ieņēmis prātā, ka tas redz neatbild kaut kādām normām. 

pilnīgi dusmas parauj.

 

4 2 atbildēt

homoseksuālisms un heteroseksuālisms-jā to nevar paredzēt,respektīvi,tev to vnk ieliek šūpulī,BET biseksualitāte manā skatījumā ir sava veida izrādīšanās un uzmanības pievēršana. Jebkurš cilvēks(hetero vai homo),kurš pēkšņi pasaka,ka ir biseksuāls,beigās tomēr noslēdz savu dzīvi ar tās dzimtas partneri uz kuru viņu velk sākumā(sievieti vai vīrieti). Un vēl biseksualitāte ir ekspermentēšana ar savu seksualitāti-jaunības trakulības :)

4 2 atbildēt

Es tev pilnībā piekrītu, lai nerakstītu vairāk :)

1 0 atbildēt

atbildot uz diiks komentāru " Nemāciet cilvēkiem dzīvot, uzskati katram ir ... " piekrītu, bet nu piem. par tām invaliditātes grupā- būlšīts!!!! Es tāks pirmo ko iedomājos ir piem redzses problēma, bet uzvelkot brilles ir snaiperis utt. nejau uzreiz ka no iestādes kur ātstē cilvēkus ar psihiskām problēmām.....

UN par hohoseks....nu tu sadrukāji, bet nu...njām..... :D ir oke, bet piem...tos faktus, nez neticās....Un starpcitu ASV tur vienā štatā ir wnk tādu cilvēku nīdēji :D (skatījos gāzi grīzā) :D

njām....

 

Edit:

ah, jā....bilde laba, tā ir patiesība, un piem. man ir zināma meitene kas krāsoja forši matus, bet nejau tādēļ ka viņa baigi grbēja izcelties...wnk viņai TAS PATIKA! 

1 0 atbildēt

Un kapē uzreiz latviešu stereotipi? Moš kāds ukrainis un pus-ķīnietis arī tā domā. Tas jau arī ir stereotips, ka latviešus vaino. Starp citu par latviešiem ir n-tie stereotipi-ka mēs esam skaudīgākā, riebīgākā tauta pasaulē. Un par to man ir sakāms emotion

2 1 atbildēt

patika raxts un pirmā bilde.

pilnībā piekrītu par visiem stereotipiem laigan vienu pats peikopju par to meiteņu un puišu salaišanu. diemžēl es arī tā domāju. :D

1 0 atbildēt

ku mīļi XDD pamanīji,ka uz pasaules nav viss balts un melns?  

2 1 atbildēt

Idiotisks raksts, autors tāds pats idiots, un tas nav stereotips, bet fakts.

4 3 atbildēt

no šī te nezinu gan , vai izveidotos grāmata :  ) ielikšu vārgu plusiņu, varēja būt labāk! Taisnība, protams, tev ir.

3 2 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "EM>atbildot uz CupcakeZzz komentāru " PILNIGI V... "

????? kā tev ar bioloģijas stundu bastošanu labi gājis????

kurš dzīvnieks tā dara????  

2 1 atbildēt

Ko var uztraukties par stereotipiem, man pilnīgi vienalga ko par mani domā citi, svarīgi ir tas ko es pats par sevi zinu.

Ja jau sākām par nedabiski seksuāli tendētiem cilvēkiem, tad lieta tāda lai sēž mājās un dara ko grib, veido savas komūnas, bet viņiem nav nekādas tiesības līst uz ielas un to bāst acīs normāliem cilvēkiem un viņu bērniem, man pilnīgi viennalga kāda kuram seksualitāte kaut vai nekro, bet visam ir savi rāmji un normas.

3 2 atbildēt

Neforshi ir saliidzinaat Latviju ar ASV. Tur Tu iebrauci auzaas, manupraat. Tur taksh minoritaateem ir vairaak tiesiibu nekaa jebkuram citam ...

Bet taa jau raksts diezgan interesants, vismaz tiek izpausts kaut kaads viedoklis, nevis iemestas paaris FAIL bildes (kuras jau sheit ir bijushas 2423453253425234523 reizes) un debils smaidinjsh.

1 0 atbildēt

Tu nemēdz bieži nošauties??? Vai arī dzīvo mucā?

1. Ja es gribētu tad parādītu tev nevienu vien zinātnisko pētījumu, bioloģisko, fizisko u.c. par to ka HOMOSEKSUĀLISMS IR SLIMĪBA!

2. Tev ir kkāda trauma par garīgi slimiem cilvēkiem un to ka viņus aizvaino? jebkuram Latvietim kad tu pateiksi vārdu invalīds viņam iešausies prātā cilvēks ratiņos nevis kāds līdzīgs garīgi slimajam!!

3 3 atbildēt

atbildot uz Vo-vo komentāru " Plus man ir vairāki homoseksuāli draugi - gej... " Jā,kā cilvēki geji un lesbietes ir vnk šaaausmīgi forši,salīdzināt pat nevar. 

0 0 atbildēt

man piemēram pofig pilnīgi galvenais lai man geji virsū nebāžas

2 2 atbildēt

njām...editoju 2x un pazuda tei editi :D, jātaisa jauns postc 

 

Un, tur viens uzrakstīja to ka viņš varētu pierādīt ka homoseks. ir slimība, nu jā, ja tā paskatās no zinātniekiem, tad piem ir aprakstīts kādas ir piem. tādi kā paveidi, skaidri(cik nu skaidri) atceros rakstu TE spokos kur bija rakstīts ka ir tādi homoseks.-āļu tipi, piem, cietumos...ko tu padarīsi ja jau 10gadus esi cietumā un tā vien gibas kārtīgi nodrā**ties bet atrodies vīriešu cietumā...huh? :D

un jā....Un jā....bilde bija laba(1), es piem zinu meiteni kura matus nosrāsoja forši spilgti rozā, bet viņa negribēja uzmanību kā tādu, lai viņai piesaistītu uzmanību, viņa piem. wnk tā gribēja

un par izskatu tipie ir ļoti daudzi steriotipi, piem par tiem pašiem EMO, visi uzreiz domā ka tie ir tie raudātāji, kaktiņa ir...bet tā noteikt nav attiecībā uz visiem "EMO" daudziem wnk patīk tāds stils, kā izskatās, bet nez...klausās kādu klasisko, techno, house....utt.

 

Njā...karo4e...(debīli uzrakstīt bija to karo4e...) jo cilvēkam vaitrāk steriotipi, jo mazāka personība viņš ir...tā nu tas ir!!!

1 1 atbildēt

labs raxts, gribēju redzēt vairāk, bet tapat, paldies. labs raxts !! +

2 2 atbildēt

Niks ir kroplis ar trešās pakāpes invaliditāti galvā, runā, bet jēgas nekādas no viņa textiem, nekādu argumentu, faktu, tikai viņa slimās idejas.

2 2 atbildēt

Es Tevi atbalstu tikai sākto ar vārdu "vēl, piemēram"

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »