local-stats-pixel fb-conv-api

Slēdz putnu dziesmu radio1

veletos paklausities sitadu radio :)

Britu fani pauž neapmierinātību par putnu dziesmu radio likvidēšanu Lielbritānijā par lēmumu likvidēt putnu dziesmas pārraidošu radiostaciju sašutumu aktīvi pauž treļļus iemīļojušie fani, informē britu laikraksts "Daily Telegraph".
Radiostacija "Birdsong" ("Putnu dziesma"), kura ēterā bija 18 mēnešus, tiks aizstāta ar komerciālāku radiostaciju "Amazing Radio", kas pārraidīs roka un džeza skaņdarbus, ko izpilda mākslinieki, kas vēl nav noslēguši līgumus ar ierakstu kompānijām.

"Birdsong" fani dažādos interneta portālos pauduši sašutumu un pieprasījuši atjaunot treļļu pārraidīšanu. Kompānijas "Digital One", kurai pieder "Birdsong", vadītājs Glins Džounss izteica nožēlu par radiostacijas likvidēšanu, taču vienlaikus atgādināja, ka putnu čivināšanas pārraidīšana jau no sākta gala bijusi tikai pagaidu risinājums, līdz frekvencei tiks atrasts cits pielietojums.

Lēmums uz laiku radio ēterā pārraidīt putnu dziesmas tika pieņemts pēc radiostacijas "RadioOne" likvidēšanas. Lielbritānijā radiostacija, kura pārraidīja tikai putnu čivināšanu, ieguvusi neticamu popularitāti. "Birdsong" klausījās aptuveni pusmiljons cilvēku.

Radiostacija katru dienu no sešiem rītā līdz pusnaktij atskaņoja 20 minūšu garu putnu čivināšanas ierakstu, kuru pēc tam atkārtoja. Putnu dziesmu ierakstu veica "DigitalOne" bijušais valdes priekšsēdētājs Kventins Hovards. Viņš 1991.gadā savā Viltšīras dārzā ierakstīja putnu dziesmas, kas bija paredzētas amatieru teātra lugai.

"Birdsong" pirmoreiz izskanēja pirms 15 gadiem, frekvencē, kurā gatavojās sākt raidīt stacija "Classic FM", un putnu dziesmu atskaņošana arī toreiz guva lielu klausītāju atzinību.


4 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
oo super, tieššam es ar gribētu dzirdēt :))
0 0 atbildēt