local-stats-pixel fb-conv-api

Šis tas par šo un to6

54 4

 

     Tika veikts jauns pētījums, kurš atklāja, ka geju vīrieši vairāk laika velta audzinot savus māsasdēlus un brāļadēlus, tādā veidā nodrošinot, kā viņu gēni tiek nodoti nākamajām paaudzēm.


Pētījums ir apstiprinājis, ka gejisms vismaz daļēji ir iedzimta slimība.


Tā kā geji nevēlas vairoties kā normāli cilvēki, tad rodas jautājums, kāda velna pēc viņi vēl eksistē!  Viņiem sen būtu jābūt izmirušiem, bet māte daba ir viltīga, tā izdomājusi veidu, kā geju saglabāt.


Viena no idejām, kas šo mistēriju var izskaidrot saucas ''ģimeņu selekcijas hipotēze'(kin selection hypothesis)', kas apgalvo, ka gejelis bioloģiski ir tāds veidots, lai palīdzētu audzināt ģimenes locekļu atvasītes.



Iespējams, ka viņi palīdz ģimenei vairoties efektīvāk, uzvedoties altruistiski pret saviem radiniekiem,''saka evolūcijas psiholoģe Paula Vaseja (Paul Vasey) no Letbridžas universitātes Kanādā.''Tādējādi ģimenes locekļi nodod vairāk radniecīgo gēnu, kurus viņi kopīgi dala ar homoseksuāļiem.


Lai nu kā tika veikts eksperiments ar grupiņu Samoa vīru, kurus vietējie sauc par fa'afafine, tas nozīmē, ka viņiem liekas seksuāli pievilcīgi citi vīrieši. Viņi ir īpaša grupiņa, kurus vietējie nepieskaita ne pie vīriem ne pie sievišķiem un pieder pie atsevišķas kategorijas.


Pētījumā tika analizēti 300 fa'afafines piederīgie cilvēciņi, un atklājās, ka viņi izteikti vairāk izturējās  altruistiski pret viņu brāļamāsām un brāļadēliem, nekā pret citiem radiniekiem. Zinātnieki šo uzvedību sauc par avonkulāru ( avuncular), vai onkulisku (uncle-like).


Kā izrādījās fa'afafines ir ļoti pretimnākoši apmaksāt brāļadēla/brāļameitas/māsasmeitas/māsasdēla medicīnas un skolas izdevumus, kā arī palīdzēt viņus pieskatīt, palīdzēt ar mājasdarbiem, mācīt tiem dziedāt un dejot. Tāpat paralēls pētījums iepriekšējam tikai veikts, kurš tiešām apstiprināja, ka fa'afafines tērē vairāk naudas priekš jaunajām radu atvasēm, nekā normāli seksuāli orientēti cilvēki.


...

Tur vēl bija daudz, kas rakstīts, bet es ceru, ka galveno domu jūs sapratāt- ja kādam ir radinieks gejs, tad noskaidrojiet vinja motīvus attiecība pret jums, jo varbūt viņš ir gejs tikai tādēļ, lai varētu ar jūsu palīdzību nodod savus nešķīstos gēnus. Bīstieties ja tas cenšas jums līst pakaļa (abos variantos ir slikti), jo tad motīvi jums skaidri!

Viss teiktais ir 100% patiesība! Teksts tulkots no angļu val. 

54 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Lol ta bilde

1 0 atbildēt

atbildot uz Jecis komentāru "Psc...Tagad atļauj dažās valstīs pediņiem precē... "

Nu bet lai tacu baz!! (:

"GOD HATES THEM!" :D :D :D  

2 2 atbildēt

Tātad gejs, citiem vārdiem, priekš normāliem cilvēkiem bez novirzēm ir , angliski tāds labs vārds, "sidekick". Tas nozīmē, ka, pēc dabas likumiem, geji ir vel nenozīmīgāki kā trani bišu stropā- tie vismaz dabū kādu laiku haļavā paēst un sapāroties ar mātīti , pirms norauj spārnus un izmet no stropa laukā.

1 1 atbildēt
VIP avatarsVIP

Tāpat kā nēģeri, žīdi, šķībacainie, invalīdi un visi pārējie :)))))

1 1 atbildēt

Man nav iebildumi pret gejiem! Kaut kā vienaldzīgi! Bet geji-transvestīti - tie gan, man liekas, būtu jāapšauj! :D

1 1 atbildēt

Psc...Tagad atļauj dažās valstīs pediņiem precēties...Varēs viens otram oficiāli tagad bāzt krāniņus dirsā... Labs raksts ;)

1 5 atbildēt