local-stats-pixel fb-conv-api

Pašnāvības vēstule.210

941 13

UZMANĪBU ! Nav ieteicams vērt vaļā šo rakstu cilvēkiem ar vāju psihi vai maziem bērniem! Raksts satur necenzētu leksiku.

Šo pašnāvības vēstuli sarakstīja Stīvens - 16 gadus vecs vidusskolas skolēns,homoseksuālis. Pēc vēstules uzrakstīšanas viņš mēģināja izdarīt pašnāvību,pārdozējot medikamentus. Viņš izdzīvoja. Pēc smagas cīņas par viņa dzīvību,viņu izrakstīja no slimnīcas,un viņš kopā ar savu ģimeni pārcēlās uz citu štatu. Rakstot šo vēstuli,viņš cieta no smagas depresijas un morālā pagrimuma. Nepazīstu nevienu cilvēku,kurš būtu tik smagi apvainots,kuram būtu tik spēcīgi draudēts un kurš būtu tik ļoti emocionāli spīdzināts. Lasot šo vēstuli,iztēlojieties sevi Stīvena ādā un mēģiniet iztēloties,kādu pārdzīvojumu viņš izjuta,bet pēc tam pārdomājiet,vai ir vērts likt kādam tik ļoti ciest dēļ tā,ka viņš ir atšķirīgs.

941 13 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 210

0/2000

Kurš draņķis ielika - ??? 

Protams, mēs nevaram zināt, vai šis ir izdomāts teksts vai tiešām patiesība,bet ja patiesība, es viņu tik ļoti saprotu, ne jau par to ka viņš ir homoseksuālis [jo es neesmu lezbe] , bet par to ka viņš grib uztaisīt pašnāvību, saprotu par to ka viņam sāp un ka viņu apceļ, un tas ir tik šausmīgi šausminoši, ka varbūt pat žēl ka viņam neizdevās būt laimīgam tur, kur viņšgribēja nokļūt, protams, ceru ka tagad viņam viss ir labi......Cik reizes neesmu gribējusi ko tādu izdarīt.....

3 2 atbildēt

paaraak depresiivs.... shodien nelasiishu...

0 0 atbildēt

kam ir domāts pirmais teikums, viņa vēstulē?   

gaidu mīnusus tagad. ;D 

0 0 atbildēt

Lai iesit viņiem ar savu somiņu un ignorē viņus

2 2 atbildēt

Par to ka tu viņus ieniisti naw jau jaaliek cietumaa

tochn vinsh ir zilliiitis

2 2 atbildēt

Galu galā tā ir un paliek slimība - pašnāvība!

Darot sev galu, tikai tāpēc, ka tu netiec galā ar citu domām par tevi, ir tavs vājums, un tas ir jāpārvar.

Neesmu homoseksuāls, bet es kā droši vien katrs kaut reizi ir domājis par pašnāvību, ne pārāk nopietnā izteiksmē, savu iemeslu dēļ, taču es cīnījos un cīnos, un vēl noteikti cīnīšos. Tikai nevajag padoties. Vienmēr būs kāda vieta un kāds, kur tu iederēsies un jutījies kā savējais.

1 1 atbildēt

Cilvēki bieži vienkārši ir morālie kropļi... diemžēl. :(

0 0 atbildēt

nožēlojami. tikai un vienīgi nožēlojami ir gan tie kas apsmēja, gan šitais čalis. taisīt pašnāvību idiotu dēļ pfff

0 0 atbildēt

un šitādu gadījumu ir gaužām daudz,kad apsmej ...

emotion

0 0 atbildēt

Man ir līdzīga situācija.

1 1 atbildēt

Tas ka viņš centās veikt pašnavību tikai pierāda to ka  šis cilvēks ir VĀJŠ , un pat ja dzīvē ir grūti tas neko nemaina -ir jāturpina dzīvot....   

0 0 atbildēt

"Esmu labāks cilvēks kā viņi visi kopā,un to labi apzinos." - nedaudz tālāk - " ... es jūtos kā pēdējais sūds." Sorry, bet diez vai šī vēstule kādreiz pastāvējusi. Tāds, kas apzinās, ka ir labāks nekā visi pārējie nekad pašnāvību neizdarīs.

1 1 atbildēt
Iemesls kāpēc man riebjas, ka piederu pie šīs sugas
0 0 atbildēt

Diezin vai tiks pie dieva ! jo viņš pārkāps bausli ''Nedarīt sev galu , Pats atnāks !''

0 0 atbildēt

Nu diezvai - man meitenes patika jau no 4 vai 5 gv. Tākā tu diezvai vari nezināt, kas tu esi.

0 0 atbildēt

Raksts labs, bet nedaudz kaitinājas ka viss vairākas reizes vēstulē atkārtojās, bet nu no dusmām vis'ādi var gadīties...

0 0 atbildēt

Atvainojiet, bet konkrēts sviests, puikam, kam par visu ir saasināta reakcija. Vienā brīdī viņš saka ka problēmas ir tikai skolā bet ar ģimeni viss ok, bet tad kur ir problēma? nomaini skolu un centies iedzīvoties!

(Man pofig par minusiem vnk pasaku kā ir)

2 2 atbildēt

nāve nav labākais variants, kā no tā izbēgt. pastāv vēl daudzi varianti, piemēram, pārvākšanās. un es domāju, ka, ja viņš izglābās, viņš to arī izdarīs.

1 1 atbildēt

Itkā varētu piekrist. Ja ir dvīņubrāļi un viens ir gejs, tad otram ir tikai lielāka iespēja būt gejam - tātad varētu domāt, ka tas nav 100% iedzimts, bet tas arī nenozīmē, ka dažos gadījumos tas nav iedzimts. Nu jā, es piekrītu, varbūt arī viņa gadījumā tas varētu arī mainīties, bet diezvai kāds viņa vietā būtu cerējis uz to, ka orientācija kautkā ņems un mainīsies.

0 0 atbildēt

P.Koelju.'' Pāsnāvnieki domā tikai un vienīgi par sevi.'' Nev pareizi bet tā doma.

Ja palasa tekstu var saprast , ka šis cilvēks patiesībā ir Egoists un domā tikai un vienīgi par sevi.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »