local-stats-pixel fb-conv-api

Pašnāvības vēstule.210

941 13

UZMANĪBU ! Nav ieteicams vērt vaļā šo rakstu cilvēkiem ar vāju psihi vai maziem bērniem! Raksts satur necenzētu leksiku.

Šo pašnāvības vēstuli sarakstīja Stīvens - 16 gadus vecs vidusskolas skolēns,homoseksuālis. Pēc vēstules uzrakstīšanas viņš mēģināja izdarīt pašnāvību,pārdozējot medikamentus. Viņš izdzīvoja. Pēc smagas cīņas par viņa dzīvību,viņu izrakstīja no slimnīcas,un viņš kopā ar savu ģimeni pārcēlās uz citu štatu. Rakstot šo vēstuli,viņš cieta no smagas depresijas un morālā pagrimuma. Nepazīstu nevienu cilvēku,kurš būtu tik smagi apvainots,kuram būtu tik spēcīgi draudēts un kurš būtu tik ļoti emocionāli spīdzināts. Lasot šo vēstuli,iztēlojieties sevi Stīvena ādā un mēģiniet iztēloties,kādu pārdzīvojumu viņš izjuta,bet pēc tam pārdomājiet,vai ir vērts likt kādam tik ļoti ciest dēļ tā,ka viņš ir atšķirīgs.

941 13 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 210

0/2000

kāpēc citi cilvēki nesaprot ka homoseksuāļi arī ir cilvēki... 

Lai gan es pati tāda esmu bet tas tomēr ir sāpīgi kad šitā izrīkojas.. un tā meitene nau laba draudzene ja to izstāstīja visiem un padarīja viņa dzīvi par elli..es tā nedarītu.

Jūs tiešām nevarat iedomāties sevi viņa vietā?? Ko vispār citiem tas dod ka tik nežēlīgi izturas pret to kas atšķiras? Varbūt pārstājiet apcelt un apdomājiet to visu??

1 0 atbildēt

Kā vecāki nez jutās,lasot šo vēstuli emotion

1 0 atbildēt

zinu kā ir td kd tewi nodir*.. pats to esmu piedzīvojis, pie tam vēl ļoti ilgi.. tas ir ļoti grūti unj mežoniigi sāpīgi, bet es to pārcietu unj nu viss atkal ir kārtībā. Nekad neesmu sapratis unj lkm nekad arii nesapratīšu - kāpēc kkas tāds ir jādara?? vtd neviens nkd nepadomaa par to ko sāpina? Tas ir tiiiiik ļoti smagi unj es to apzinos. Arī domas par pašnāvību ir bijušas un jebkurš sew var nodarīt kko lai sewi sāpinaatu vai (nedod Dievs) lai mirtu.. emotion Newienam to nenovēlu..  

1 0 atbildēt

zinat ko- Es nesaprotu vienu lietu, kāpē zilie(piediņi) ir visu laku jānodirš?? Ja man viņi netraucē eno sliktu nedara, tad man pret viņiem nav nekādu pretenzinu.

1 0 atbildēt

Reāli šis rakts ir jāizlasa visiem sīkaijiem ,kuri citus pazemo un līdz kādam stāvoklim tas šos cilvēkus noved!

1 0 atbildēt

veiksmi vinjam turpmāk..

1 0 atbildēt

pilnigi pèiekritu hilius.. un vinnijam.... amoralibas kalngals...  geji un visi parejie saja kategorija ietilpstosie.. ir nobide no normas,, kas sagajis griste jau passa sakuma.. ir tak pasaule daudz ka lai saudzigaak pasaka............ kroplu........

Dievs radija sievieti un virieti.. un nekur puilnigi nekur nav rakstitts paar diviem viriesim divam sievietem un bernu un virieti un dzivnieku un cilveku...  tas nav normali skatities uz savu dzimumu un just iekari..... visi sie cilveki ir galva slimi .... bet to jau neiskaust.... pasaule iet uz galu un pasi cilveki to paatrina..! nice..

nomierina doma ka vel uz sis pasaules ir kads kas doma ka es!

1 0 atbildēt

Tagad paskatiisimies uz Latvijas Sabiedribu,pluss,kas notiek Latvijas skolas. Hf ljaudis.

1 0 atbildēt

pēdējais par ko domāt dzīvē - PAŠNĀVĪBA!

2 1 atbildēt

Es aceros kad pagašogad uz mūsu klasi atnāca viens zēns visi viņu nodirsa utt.  Kādu dienu uz skolu atnāca nevis viņš, bet viņa mamma ar jautājumu vai kads no jums nezinat kur viņš ir ?(jo panakti viņš neesot bijis majās. No ta laika viņu ta vairs neapdirs (vismaz ne tā kā ta bija)

BET tagad viņš izceļas ar savu runāšanu viņšizsaka nevajadzīgas piezīmes un visiem viņškrīt uz nerviem pat skolotājām.

ES taja laikā parasti sēdēju malā un neiejaucos, jo iepriekšējais apceltais biju es un man tas bija diezgan izdevīgi :(  . Bet es tomēr nesaprotu priekškam kautko tādu vajaga ? 

1 0 atbildēt

amm es nesaprotu kāda vaina gejam ja viņštev neuzbāžas ? UN kapec viņi japazemo itkaa butu savādāk? 

1 0 atbildēt

Mani šodien skolā izsmēja par to ka uz mūsu skolu atnāca viens cilvēks ar kuru es bērnudārzā bučojos.. BĒRNUDĀRZĀ!!!! Kopš tā laika ir pagājuši 6 (!!!) gadi un man tgd to piemin.. Pati atzīstu ka es biju maza un stulba.. :(

1 0 atbildēt

 Un drosi vien vecaaki so visu publiceejusi internetaa... - Dzekam atkal skrobe. emotion

1 0 atbildēt

jā kātad ja kkas būtu tāds noticis tā jau vecāki uzreiz skries un publicēs to visu netā ...

 

un takā viņš izdzīvoja un pārvācas uz citurieni viņš sāka jaunu dzīvi un diezvai pats meiģināja atcerēties vēstuli lai publicētu šo vēstuli lai viss sāktos nogala takā jā

 

FAKE

2 1 atbildēt

Dunno vai man tagad vajadzētu just līdzi, jo es nejūtu viņam līdzi man vienkārši ir tādas pašas domas par homoseksuāļiem nu man viņi vienkārši liekas jocīgi kaut gan es viņus neapsaukātu skolā bet vienalga viņi ir jocīgi <3

2 1 atbildēt

Pat asra nobira. emotion

Cik tomēr cilvēki ir nežēlīgi.

2 1 atbildēt

Lai cik tas skumji būtu, tā ir dzīves realitāte.emotion

2 1 atbildēt

Nespēju iztēloties sevi kā pediņu, sorry.

1 0 atbildēt

Viņš rakstīja, ka nekad nerunā un nedomā par citiem neko sliktu, bet rakstot vēstulē kaut tā meitene nomirtu un kaut skola aizdegtos un viņi visi nonāktu ellē... pats jau viņš ar nav nekās svētais enģelīts.

4 3 atbildēt

Vecāki nesaprata,  kas notiek ar bērnu ?

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »